Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daleko je to od 10%, neko te ozbiljno slagao, odnosno pitanje je kojih 10%.
Što se naoružanja tiče koriste sve što imaju, vrlo malo toga je ostalo u rezervi.
У праву си. Баш сам данас видео камион праћки и шљунка. Немају више ништа сем тога?
Лупаш као отворен прозор и није те блам?

Африканац нема друга посла па да коментарише НАТО у Москви. Отишао лудаке да моли да мало спусте лопту. Пола света гладује због њиховог ратовања.
Znaš kako rekao je davno 2001-e dr. Koštunica Vojislav"Lekari imaju pravo da protestvuju u belim mantilima a pripadnici JSO u uniformama" tako da Putin ima pravo sa svojom armijom da radi šta hoće zasipa granatama,ruši zgrade,puteve i ostalu infrastrukturu druge države dok ga neko ne spreči.

pazite, postoji mogućnost da su glumci! šta su se maskirali, zar se stide svoje ideologije?
pre će biti da ih je neko platio da glume tamo nacizam pa da posle rusija ima šta da "spašava" i "oslobađa ukraince od svoje zemlje"!

ako mislite da ovo sa slike nije gluma, dajte mi imena i prezimena likova pa da ih apsimo?
(ista fora kao i sa kovčezima bez imena u doba "virusa")
И да су глумци, превише их је, а и глуме предуго - осам година. Притом, људи страдавају све то време, дакле није то само игра, представа.
И Зеленском је плаћено да глуми, па није морао да прихвати ову улогу, али је прихватио.

Шта год да је у позадини свега овога и ко год да је режирао - изгледа да је било неизбежно. Ако не нападнеш бићеш нападнут.

Auuu, Rusi šalju tešku pješadiju u Ukrajinu. Pod njima zemlja tutnji, pločnici pucaju.
FUkj4PtWYAIsoZE.jpeg

A u Rusiji nije :D šta ti je Wagner grupa, najveći rasisti na svijetu su Rusi, velike organizacije skinhedsa.

https://bazovo.ru/bs/treatments/rus...-v-rossii-razlichnye-napravleniya-dvizheniya/
Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu

I na sve to Ukrajinci i dalje tvrdoglavo nastavljaju da guraju svoje jedinice u pogibelj.
Vidiš da gubiš i ne menjaš taktiku, neverovatno.

Ko uopšte komanduje Ukrajincima da li je moguće da Zelenski daje naređenja.
Ukrajinska prva dama rekla je da su njihovi sinovi Oleksandr (17) i Kirilo (9) svjesni onoga što se događa, te da se mlađi čak odvažio ocu iznijeti svoje mišljenje o tome što bi oružane snage Ukrajine trebale učiniti.

https://slobodnadalmacija.hr/vijest...-dao-ocu-oni-su-svjesni-sto-se-dogada-1197316

Индија намерава да удвостручи увоз руске нафте кроз испоруке из Росњефта. О томе пише Блумберг, позивајући се на изворе. Како наводи агенција, још се расправља о конкретним количинама горива и ценама.
Од краја фебруара до почетка маја, Индија је купила више од 40 милиона барела руске нафте, око 20 одсто више него током целе 2021. године, наводи се у публикацији.
Крајем маја Блумберг је објавио да је Азија први пут претекла Европу по куповини нафте од Русије. У суштини, извоз је порастао само на рачун Индије.

Da naravno. Jedna sila sa 500 krstarecih projektila u rezervi. Ti se bas drogiras. Nemoj misliti da ruskom vojskom komanduje neka pijana budala. Sve je to neko vrlo dobro proracunao. 150 hiljada rusa na preko milion ukro vojnika. Ako ne i vise jer se u medjuvremenu mobilisalo nasilno jos ukro civila

Čak ni Rusi ne misle da su sve baš dobro proračunali u ovom ratu, ali dobro je da ste vi ubeđeni u to.
Takođe, nastavite da maštate o 150K vojnika koji napadaju 1M i više.

Ako su vam te brojke Ok, nema problema, samo napred.

Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu

https://publications.hse.ru/en/books/69283747

https://www.ctvnews.ca/reports-100-russian-skinheads-attack-concertgoers-1.547221

Jeli dovoljno :D

Poslednja izmena:
Ko komanduje ????
Pa jenki i hebe im se za broj mrtvih ukrainaca
Bitno im je uvaiti što više oružja ukrima i EU i iscrpeti Rusiju vojno i ekonomski

Slažem se, samo što je taktika vrlo pogrešna, bukvalno poturaju desetine hiljada vojnika da ih Rusi tuku artiljerijom do iznemoglosti.

Razumeo bih da se radi o nekoj maloj zemlji, recimo Gruziji ili Litvaniji ali Ukrajina je ogromna ima stratešku dubinu, dozvoljavaju Rusima koncentraciju jedinica i masivne udare na 5% širine fronta dok se na ostatku više manje samo puškara.

Toliko providno, predvidivo i savršeno u skladu sa onim što Rusima odgovara

У праву си. Баш сам данас видео камион праћки и шљунка. Немају више ништа сем тога?
Лупаш као отворен прозор и није те блам?

Ti nisi samo bezobrazan, ti si i nepismen, očigledno.

A šta je to toliko silno ostalo neiskorišćeno u ovom ratu, osim nuklearnog oružja.
Koliko imaju još na rezervi to niko živ ne zna ali da koriste sve što imaju to je činjenica.

Ne očekujete valjda da šalju Armate kada još nisu ni ubačene u masovnu proizvodnju i veliko je pitanje koliko ih ima

Evo ti još koja

https://theconversation.com/amp/put...ory-of-cultivating-homegrown-neo-nazis-178535

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back