Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.628
Još jedna potvrda koliko je Dostojevski pronicljiv i svevremenski primjenjiv. Velik pisac koji s dvije riječi najsažetije opiše današnje stanje bojišnice u Ukrajini,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedna potvrda koliko je Dostojevski pronicljiv i svevremenski primjenjiv. Velik pisac koji s dvije riječi najsažetije opiše današnje stanje bojišnice u Ukrajini,
Rusi u neveri, što da su poslali dva? Pade Moskva.Mekgregor i Karlson kazu da SAD salju Ukrajini jedan visecevni bacac raketa1 KOMAD
A @Mstislav @Sizif @Mej bregami nevera

У праву си. Баш сам данас видео камион праћки и шљунка. Немају више ништа сем тога?Daleko je to od 10%, neko te ozbiljno slagao, odnosno pitanje je kojih 10%.
Što se naoružanja tiče koriste sve što imaju, vrlo malo toga je ostalo u rezervi.
Znaš kako rekao je davno 2001-e dr. Koštunica Vojislav"Lekari imaju pravo da protestvuju u belim mantilima a pripadnici JSO u uniformama" tako da Putin ima pravo sa svojom armijom da radi šta hoće zasipa granatama,ruši zgrade,puteve i ostalu infrastrukturu druge države dok ga neko ne spreči.Африканац нема друга посла па да коментарише НАТО у Москви. Отишао лудаке да моли да мало спусте лопту. Пола света гладује због њиховог ратовања.
И да су глумци, превише их је, а и глуме предуго - осам година. Притом, људи страдавају све то време, дакле није то само игра, представа.pazite, postoji mogućnost da su glumci! šta su se maskirali, zar se stide svoje ideologije?
pre će biti da ih je neko platio da glume tamo nacizam pa da posle rusija ima šta da "spašava" i "oslobađa ukraince od svoje zemlje"!
ako mislite da ovo sa slike nije gluma, dajte mi imena i prezimena likova pa da ih apsimo?
(ista fora kao i sa kovčezima bez imena u doba "virusa")
Nagrdili su dobro i oni i Wagner grupa ovih dana. TKadirov se ne trijezni, nazvao Putina govnokomandirajućim.
Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.A u Rusiji niješta ti je Wagner grupa, najveći rasisti na svijetu su Rusi, velike organizacije skinhedsa.
https://bazovo.ru/bs/treatments/rus...-v-rossii-razlichnye-napravleniya-dvizheniya/
Ko je ovde pre neki dan trazio pinkove i dokaze za informacije koje sam izneo prosle nedelje i koje sam najavio?Ubijen poljski aktivni pukovnik u Severodonjecku!!!
ROKAJ KOKAJ RUSIJO!
Pogledajte prilog 1166766
Pogledajte prilog 1166765
Ukrajinska prva dama rekla je da su njihovi sinovi Oleksandr (17) i Kirilo (9) svjesni onoga što se događa, te da se mlađi čak odvažio ocu iznijeti svoje mišljenje o tome što bi oružane snage Ukrajine trebale učiniti.I na sve to Ukrajinci i dalje tvrdoglavo nastavljaju da guraju svoje jedinice u pogibelj.
Vidiš da gubiš i ne menjaš taktiku, neverovatno.
Ko uopšte komanduje Ukrajincima da li je moguće da Zelenski daje naređenja.
Nargilaš, šta vi duvate?Ti očajnički želiš da nije, veliki broj ih oryx ne priznaje iako su uništeni.
Da naravno. Jedna sila sa 500 krstarecih projektila u rezervi. Ti se bas drogiras. Nemoj misliti da ruskom vojskom komanduje neka pijana budala. Sve je to neko vrlo dobro proracunao. 150 hiljada rusa na preko milion ukro vojnika. Ako ne i vise jer se u medjuvremenu mobilisalo nasilno jos ukro civila
Za Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu
Ko komanduje ????
Pa jenki i hebe im se za broj mrtvih ukrainaca
Bitno im je uvaiti što više oružja ukrima i EU i iscrpeti Rusiju vojno i ekonomski

Nema veze, NATO ih čuva, a to košta.Цена горива у Финској по литру. У еврима.
![]()
У праву си. Баш сам данас видео камион праћки и шљунка. Немају више ништа сем тога?
Лупаш као отворен прозор и није те блам?
Evo ti još kojaZa Vagner znam samo 1 ima naci tetovaze i radi u kancelariji. Pisao sam ranije o tome jako detaljno i objasnio sve sto znam o tome. Dal si skoro bio u Rusiji? Ne zanima me internet i sta tamo citas u Rusiji dal si bio? Jel znas sta radimo skinsima kada naletimo na njih i kada ih privedemo? Idi u Rusiju i slikaj nam sam , skinse i njihove grafite. Pokazi nam gde su.
Inace u toku Jeljcinove vladavine pocele su da se pojavljuju te grupe i grupice za koje je utvrdjeno da su finansirane spolja. Struktura clanova nam je ukazala da je svega 1,2 % pripadnika rusi.
Sta te jos interesuje ? Jel ima nesto? Ajde daj jos nesto sto je napisao neki bubuljicavi na netu