Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.200
A Agafjina taktičko razmišljanje je baš vrhunaravna inteligencija, bjavoНије била фора ни први пут, а још када се рециклира постаје неинтелигенто, осим што је досадно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Agafjina taktičko razmišljanje je baš vrhunaravna inteligencija, bjavoНије била фора ни први пут, а још када се рециклира постаје неинтелигенто, осим што је досадно.
A u Rusiji nijeНацизам у Украјини је давно почео!!!
![]()
Doktori ratovanja koji troše puno svojih generala...Ликвидација нацистичких терориста снимљена из дрона.
Два убијена,један заробљен.
Руси су доктори ратовања.
https://t.me/BifFidU/14253?single
rekao sam moje procene...licno bih voleo da zaglave u nekom gulagu u Sibiru na dozivotnoj robiji...ali sumnjam u moje zeljeАзовци не подлежу размени, већ је саопштено из ДНР. Све их чека суђење и свакоме по заслугама. Некоме масан конопац а некоме дуга, дуга робија.
seti se debaljceva i pustanja zlocinaca da se izvuku...ja bi ih pretvorio u prah i pepeo, bez milosti...jedne jedine sekunde se ne bih premisljao da ih tako kaznim, jer su zasluzili jos strozije kazneНе мислим, може бити да ће се десити, али сумњам
Замисли како ће се осјећати неки грађанин Доњецка или Лугањска када му 8 година саде у главу како их Азов терорише, а онда их размјене и пусте да претрче опет на своју страну
„Ako zapadne zemlje misle da je moja poseta Srbiji pretnja kosmičkih razmera, to znači da su stvari veoma loše po njih“ - Lavrov
Ок, ја ти саопштавам званичан податак.rekao sam moje procene...licno bih voleo da zaglave u nekom gulagu u Sibiru na dozivotnoj robiji...ali sumnjam u moje zelje
Још ниси рекао које оружје Укрима шаље Мађарска?Doktori ratovanja koji troše puno svojih generala...
Pomalo se i slažem sa tobomSamo kmečiš, ne dajte Himars Ukrajini, ne daju mi da putujem kme kme nije ti 6 godina.
Valjda će konačno da nalupaju par šamara tu i tamo, onako, da se zacrveni...Redak snimak! Ruske SPETZNAZ jedinice eliminisu NATO specijalce iza neprijateljske linije u Zaporozju!
SPETNAZ BAJO!!!
DRHTITE NATO USTASE SPETZNAZ DOLAZI PO VAS!
![]()
Beloruska sluzba je tu uradila opasno dobar posao. Pohvale imaju iz CIA.I nije Putin spasao Lukasenka vec Belorusiju kao drzavu. Raskupusali bi je samo tako, verovatno bi izbio i gradjanski rat.
1 KOMAD 
Arlauces vec tri mjeseca pa prcRedak snimak! Ruske SPETZNAZ jedinice eliminisu NATO specijalce iza neprijateljske linije u Zaporozju!
SPETNAZ BAJO!!!
![]()
SARADNIK ZELENSKOG TVRDI: Za 40.000 vojnika sprema se kotao, Svjatogorsk pada, a Slavjansk će biti u okruženju za 7 dana
P. Z. S. /telegram RVvoenkor
06. 06. 2022. u 21:56
RUSKA vojska će zauzeti Svjatogorsk, a Slavjansk će biti opkoljen za nedelju dana, kazao je Aleksej Arestovič.
![]()
![]()
Foto AP
-Opsada Slavjanska se već približava. A naše trupe severno od Severskog Donca će ili biti poražene ili će se povući na južnu obalu, rekao je Arestovič u emisiji „Fejgin TV“.
Limanska grupacija Oružanih snaga RF najverovatnije će uspeti da zauzme Svjatogorsk. A od Izjuma, ofanziva ide na Barvenkovo, da bi odatle presekla put za Slavjansk.
Koncentracija snaga omogućava Rusima da u roku od nedelju dana uvedu Slavjansk u operativno okruženje, dodao je Arestovič.
SPREMA SE KOTAO
kako je rekao Arestovič ruska vojska napreduje ka autoputu Artjomovsk-Lisičansk, čije zauzimanje blokira grupaciju APU u oblasti Luganska.
-Oni napreduju tamo. Ne možemo da ih zaustavimo. Oni se kreću polako, ali se kreću. I velika je šansa da će to preseći“, rekao je predstavnik Zelenskog u emisiji „Fejgin TV“.
Arestovič je naglasio da situacija je preteća i mogla bi da se završi u kotlu.
-Ako se kugla sada zatvori, to će biti drugi Mariupolj.
Prema njegovim rečima, polovina ruskih trupa koje deluju u Ukrajini skoncentrisana je od Izjuma do Popasne – oko 35-40 hiljada.
BONUS VIDEO - RUSKI "ALIGATOR" I "KROKODIL" U AKCIJI: U brišućem letu jure ka ukrajinskim položajima
https://www.novosti.rs/planeta/svet...atogorsk-pada-slavjansk-biti-okruzenju-7-dana

svjatogorsk je vec pao danas tako da ce to mozda ici jos brze sve zavisi od rusaSARADNIK ZELENSKOG TVRDI: Za 40.000 vojnika sprema se kotao, Svjatogorsk pada, a Slavjansk će biti u okruženju za 7 dana
P. Z. S. /telegram RVvoenkor
06. 06. 2022. u 21:56
RUSKA vojska će zauzeti Svjatogorsk, a Slavjansk će biti opkoljen za nedelju dana, kazao je Aleksej Arestovič.
![]()
Foto AP
-Opsada Slavjanska se već približava. A naše trupe severno od Severskog Donca će ili biti poražene ili će se povući na južnu obalu, rekao je Arestovič u emisiji „Fejgin TV“.
Limanska grupacija Oružanih snaga RF najverovatnije će uspeti da zauzme Svjatogorsk. A od Izjuma, ofanziva ide na Barvenkovo, da bi odatle presekla put za Slavjansk.
Koncentracija snaga omogućava Rusima da u roku od nedelju dana uvedu Slavjansk u operativno okruženje, dodao je Arestovič.
SPREMA SE KOTAO
kako je rekao Arestovič ruska vojska napreduje ka autoputu Artjomovsk-Lisičansk, čije zauzimanje blokira grupaciju APU u oblasti Luganska.
-Oni napreduju tamo. Ne možemo da ih zaustavimo. Oni se kreću polako, ali se kreću. I velika je šansa da će to preseći“, rekao je predstavnik Zelenskog u emisiji „Fejgin TV“.
Arestovič je naglasio da situacija je preteća i mogla bi da se završi u kotlu.
-Ako se kugla sada zatvori, to će biti drugi Mariupolj.
Prema njegovim rečima, polovina ruskih trupa koje deluju u Ukrajini skoncentrisana je od Izjuma do Popasne – oko 35-40 hiljada.
BONUS VIDEO - RUSKI "ALIGATOR" I "KROKODIL" U AKCIJI: U brišućem letu jure ka ukrajinskim položajima
https://www.novosti.rs/planeta/svet...atogorsk-pada-slavjansk-biti-okruzenju-7-dana
Овде, на ТВ-у свакодневно понављају, нигде не журе. Иде лагана припрема, ракете, артиљерија, авијација па тек онда чизма. Максимално се труде да сачувају животе војника и цивила. Оно што им је суштински важно, то је пресецање путева логистике. Остало ради време и набројано.ljudi ignore button changed my life forever
svjatogorsk je vec pao danas tako da ce to mozda ici jos brze sve zavisi od rusa
da posto jednim udarcem ubijaju 2 muve prvo ukrope vojno a onda ostatak zapada ekonomskiОвде, на ТВ-у свакодневно понављају, нигде не журе. Иде лагана припрема, ракете, артиљерија, авијација па тек онда чизма. Максимално се труде да сачувају животе војника и цивила. Оно што им је суштински важно, то је пресецање путева логистике. Остало ради време и набројано.
Interesantno je da su odmah pritrčali ovom trećem (preživelom valjda) da mu ukažu pomoć.Redak snimak! Ruske SPETZNAZ jedinice eliminisu NATO specijalce iza neprijateljske linije u Zaporozju!
SPETNAZ BAJO!!!
![]()
Hoćeš reci padaju na koljena od smijeha, tzv svetska sila ne može da izađe na kraj sa Ukrajinom.Neverovatno kako Rusi napreduju sa manje od 10% svojih konvencionalnih mogućnosti i bez upotrebe nasavremenijeg naoružanja.
Uz to se maximalno vodi račun o civilima.
Ceo nato pakt su bacili na kolena.
Uozbilji se dobri BošnjanineHoćeš reci padaju na koljena od smijeha, tzv svetska sila ne može da izađe na kraj sa Ukrajinom.

Размишљање није исто што и интелигенција. Агафја чита великог мислиоца, писца и генерала чије је име Сун Цу. Његово најпознатије дело је "Умеће ратовања" које је међу најутицајнијим делима војне мисли тј. стратегије уопште.A Agafjina taktičko razmišljanje je baš vrhunaravna inteligencija, bjavo