Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubijen poljski aktivni pukovnik u Severodonjecku!!!

ROKAJ KOKAJ RUSIJO!

photo_2022-06-06_18-05-38.jpg

photo_2022-06-06_18-05-38 (2).jpg

bice oslobodjeni, razmenjeni u sklopu nekog mirovnog resenja...
Не мислим, може бити да ће се десити, али сумњам

Замисли како ће се осјећати неки грађанин Доњецка или Лугањска када му 8 година саде у главу како их Азов терорише, а онда их размјене и пусте да претрче опет на своју страну

Ne verujem da kina sme da dozvoli da rusija izgubi rat protiv zapada, tako da ove pretnje drzavama od strane engleske zandarmerije NATO snaga ne mogu dugo da treju i iskljucivo sluze kratkorocno, da se englezi izvuku iz moguceg rata....

Сједињене Државе забрањују Африци да купује руско жито, наводећи чињеницу да је наводно украдено из Украјине
Према The New York Times-у, америчке дипломате су упозориле 14 земаља (углавном афричких) да руски бродови иду ка њима.
:eek::hahaha::vudu:
Ma di bi Rus ukrao žito ili metal, prljava laž.
Njega zanimaju samo vešmašine i pseće kućice

Sve 5, onda to isto čeka svakog ruskog zarobljenog golobradog sirotana
Па неће, као што ни украјинске голобраде сиротане не чека таква судбина

Ал' морају Украјинци узвратити неким трибуналима, па су добро испеглали оног једног јадника и оптужили да је са тенковским митраљезом пуцао на цивиле (тако иначе тенкисти добијају битке, вјерујем)

Па неће, као што ни украјинске голобраде сиротане не чека таква судбина

Ал' морају Украјинци узвратити неким трибуналима, па су добро испеглали оног једног јадника и оптужили да је са тенковским митраљезом пуцао на цивиле (тако иначе тенкисти добијају битке, вјерујем)
Realno, velika većina vojnika, a samim time ni zarobljenika, ne čini zločine.
Ideja da je netko zločinac zato jer je pripadnik Azova je po definiciji idiotska.
Dakle, ili će ih razmijeniti svi za sve, ili neće.

Realno, velika većina vojnika, a samim time ni zarobljenika, ne čini zločine.
Ideja da je netko zločinac zato jer je pripadnik Azova je po definiciji idiotska.
Dakle, ili će ih razmijeniti svi za sve, ili neće.
Ја не желим ни по коју цијену да колективно осуђујем војну јединицу

Сигуран сам да је и у паравојној јединици као Азов било војника који су се борили за своју отаџбину часно.

Међутим, чињеница да се ту скупљало доста мутних ликова са истетовираним свастикама ми не одаје утисак да су само садили цвијеће.

Уосталом, ако су били спремни радије да трпе бомбардовање два мјесеца у подруму потпуно одсјечени од свијета умјесто да се предају, то говори доста о томе да многи нису хтјели да се предају

Због чега, то је друго питање

Lider africke unije je bio onomad u Rusiji da dogovori zito za Afriku i porucio NATO paktu da mu se napase muda i napusi africkoga tompusa...

Našla krpa zakrpu.

Ја не желим ни по коју цијену да колективно осуђујем војну јединицу

Сигуран сам да је и у паравојној јединици као Азов било војника који су се борили за своју отаџбину часно.

Међутим, чињеница да се ту скупљало доста мутних ликова са истетовираним свастикама ми не одаје утисак да су само садили цвијеће.

Уосталом, ако су били спремни радије да трпе бомбардовање два мјесеца у подруму потпуно одсјечени од свијета умјесто да се предају, то говори доста о томе да многи нису хтјели да се предају

Због чега, то је друго питање
Zato jer su nabrijane budale.
A takvih danas u Ukrajini imaš milione, zahvaljujući Rusima.

Pa zali se svojim hratima, oni su pisali taj tekst tj. bili svedoci pljacnja. Nisam ga ja pisao, niti sam bio tamo.
A kako si se samo pronasao prozvanim, iako te nisam pomenuo. Od price 'ma kakve placke itd' ddjosmo do toga da u svakom ratu ima pljacke.
To je tacno, u svakom ratu ima svega pa i pljacke. Samo ti ocigledno imas problem da razumes ono sto procitas. U tekstu se pise ne o pljackama u ratu vec o pljackama nakon rata...Sve da si vratio sto si ukrao u Kninu i selima oko Knina i ti i tvoja familija. Nisi ti skocio kao oprzen cim sam pomenujo pljackaje tek tako, vec iz samo tebi znanog razloga.
Pljuc..strc..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back