Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.996
Ubijen poljski aktivni pukovnik u Severodonjecku!!!
ROKAJ KOKAJ RUSIJO!
ROKAJ KOKAJ RUSIJO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не мислим, може бити да ће се десити, али сумњамbice oslobodjeni, razmenjeni u sklopu nekog mirovnog resenja...
Азовци не подлежу размени, већ је саопштено из ДНР. Све их чека суђење и свакоме по заслугама. Некоме масан конопац а некоме дуга, дуга робија.bice oslobodjeni, razmenjeni u sklopu nekog mirovnog resenja...
Ma di bi Rus ukrao žito ili metal, prljava laž.Сједињене Државе забрањују Африци да купује руско жито, наводећи чињеницу да је наводно украдено из Украјине
Према The New York Times-у, америчке дипломате су упозориле 14 земаља (углавном афричких) да руски бродови иду ка њима.
![]()
Sve 5, onda to isto čeka svakog ruskog zarobljenog golobradog sirotanaАзовци не подлежу размени, већ је саопштено из ДНР. Све их чека суђење и свакоме по заслугама. Некоме масан конопац а некоме дуга, дуга робија.
Баш сам чекао ко ће да се препознаMimimimimi...
Da, Rusi su ti koji predvode novu civilizaciju. Kvalifikacije glase:Rusi uvode civilizacijsko ponasanje u svetske odnose....
Па неће, као што ни украјинске голобраде сиротане не чека таква судбинаSve 5, onda to isto čeka svakog ruskog zarobljenog golobradog sirotana
Сам си крив.Ne koristim taj Twitter za siromašne imenom Telegram
Realno, velika većina vojnika, a samim time ni zarobljenika, ne čini zločine.Па неће, као што ни украјинске голобраде сиротане не чека таква судбина
Ал' морају Украјинци узвратити неким трибуналима, па су добро испеглали оног једног јадника и оптужили да је са тенковским митраљезом пуцао на цивиле (тако иначе тенкисти добијају битке, вјерујем)
A šta na to kaže nacista Rogozin, Putinov osobni ljubimac?Сам си крив.
Твоји наисти лажу.

Како, Сизиф тврди да тамо тога нема, Руси измислили?Нацизам у Украјини је давно почео!!!
![]()
Ma di bi Rus ukrao žito ili metal, prljava laž.
Njega zanimaju samo vešmašine i pseće kućice
Ја не желим ни по коју цијену да колективно осуђујем војну јединицуRealno, velika većina vojnika, a samim time ni zarobljenika, ne čini zločine.
Ideja da je netko zločinac zato jer je pripadnik Azova je po definiciji idiotska.
Dakle, ili će ih razmijeniti svi za sve, ili neće.
Našla krpa zakrpu.Lider africke unije je bio onomad u Rusiji da dogovori zito za Afriku i porucio NATO paktu da mu se napase muda i napusi africkoga tompusa...
Zato jer su nabrijane budale.Ја не желим ни по коју цијену да колективно осуђујем војну јединицу
Сигуран сам да је и у паравојној јединици као Азов било војника који су се борили за своју отаџбину часно.
Међутим, чињеница да се ту скупљало доста мутних ликова са истетовираним свастикама ми не одаје утисак да су само садили цвијеће.
Уосталом, ако су били спремни радије да трпе бомбардовање два мјесеца у подруму потпуно одсјечени од свијета умјесто да се предају, то говори доста о томе да многи нису хтјели да се предају
Због чега, то је друго питање
Није била фора ни први пут, а још када се рециклира постаје неинтелигенто, осим што је досадно.Rekao ti Shi Tzu?
Pljuc..strc..Pa zali se svojim hratima, oni su pisali taj tekst tj. bili svedoci pljacnja. Nisam ga ja pisao, niti sam bio tamo.
A kako si se samo pronasao prozvanim, iako te nisam pomenuo. Od price 'ma kakve placke itd' ddjosmo do toga da u svakom ratu ima pljacke.
To je tacno, u svakom ratu ima svega pa i pljacke. Samo ti ocigledno imas problem da razumes ono sto procitas. U tekstu se pise ne o pljackama u ratu vec o pljackama nakon rata...Sve da si vratio sto si ukrao u Kninu i selima oko Knina i ti i tvoja familija. Nisi ti skocio kao oprzen cim sam pomenujo pljackaje tek tako, vec iz samo tebi znanog razloga.