Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su gurali frižider ispred sebe ili vesmasinu ništa im se ne bi desilo..
picigin-U-, ti to iz Oluje znas?
Koliko si Obodina oslobodio?
Ne lazi.

ooooo.gif

Pogledajte prilog 1166653
Da objasnimo cilj specijalne vojne operacije: 1. Ovih 14 zemalja izlazi iz NATO 2. Ove zemlje neće biti članice EU koja će se raspasti 3. Ovo je zona ruskog uticaja 4. USA i GB nemaju tu šta da više ikad traže 5. Ko se suprotstavi, sledi denacifikacija 6. Šiptari sa Kosova: seoba
Ne zna ni Putin vise cilj "specijalne vojne operacije" a ti se našao objašnjavati neobjašnjivo.

picigin-U-, ti to iz Oluje znas?
Koliko si Obodina oslobodio?
Ne lazi.

Pogledajte prilog 1166685
Čmaruu-U...

Не би нам требали да нас нису бомбардовали управо ти које овде индиректно пропагираш.
Сем тога, 1000 пута је прежвакано време 90-тих и то када је Русија стремила западу као ти данас?

Ajdeeeee stremili su Zapadu, šta mi napriča

Evo sada ne streme, sada ratuju sa Zapadom pa da li bi možda mogli malo da nas preskoče.
Kad smo mi ratovali protiv NATO i Zapada oni su se pravili mrtvi, mogli bi sada da nas malo zaborave ionako imaju pametnija posla.

Pisalo, u nekom tabloidu jel da :D Takve stvari neces naci na internetu.
Na kraju krajeva ne znam odakle ti ideja da su Rusi uopste odredili koliko im letelica treba za Ukrajinu. Nije ti to pijaca pa da kazes: Daj mi 3kg krastavaca, 2 kg luka itd. treba mi za to i to.
Koliko se sjećam stajalo je na 9snovu snimaka ruskih baza i aerodroma oko 120 aviona i 150 helikoptera. Kasnije je vjerojatno uslijed gubitaka bilo nadopuna kao da tenkovima.
Ipak moj post stoji da su Rusi izgubili blizu pola te prvobitne zračne flote samo na osnovu vizualnih dokaza, a to može u stvarnosti biti samo više.
Uzmi da u mirnodopskom vremenu 30-50% aparata je izvan službe zbog kvarova, u ratno vrijeme to je samo više, a znamo da Rusi nisu majstori održavanja.

Ajdeeeee stremili su Zapadu, šta mi napriča

Evo sada ne streme, sada ratuju sa Zapadom pa da li bi možda mogli malo da nas preskoče.
Kad smo mi ratovali protiv NATO i Zapada oni su se pravili mrtvi, mogli bi sada da nas malo zaborave ionako imaju pametnija posla.
Ајде не балави о нечему што елементарно не знаш?
Прво седи, информиши се па онда паметуј.
Ово до сада, што си окачио, на нивоу је комшије и фртајлера или покојне џеги.

Сргеј Лавров: "Бриселска политика на Балкану и у Украјини је иста. САМО што на Балкану Брисел подржава све који раде на штету Србије, а у Украјини све што иде на штету Руса."
Nije fulao, ali ne čini Bruxelles štetu samo Srbiji, čini je i Hrvatskoj primoravajući nas na ustupke u Bosni u korist Muslimana. Naš anemični premijer ne smije ni zucnuti jer ako se kome, ne daj Bože zamjeri, neće biti sinekurice s dobrom plaćom.

Od kad je istina uvlacenje u blato?
Jesi li ti stvarno pao sa Marsa ili se pravis naivan? Pa taj zapad i ta EU decenijama rade protiv nasih drzavnih i nacionalnih interesa. TO ne vidi samo neko ko ne zeli da pogleda istini u oci. Od rvacke, preko BiH pa sve do Kosmeta. Cak ni posle svega toga ne zele da nas ostave na miru, non stop podmetanje klipova u tockove. I ono najzanimljivije, po cemu si slican njima je to licemerje i izjednacavanje. Stavljas znak jednakosti izmedju Amerike i Rusije sto je van svake pameti. Isto tako i EU kad siptari ulete na Sever Kosmeta i biju narod, EU umesto da osudi nasilje jave se i kazu: Poizvamo obe strane na uzdrzanost ili tako nesto. I sad Lavrov kriv sto je rekao ono sto vecina ljudi u Srbiji misli?
Ok razumem da si pro-zapadno orijentisan i da si natofil, ali ne govori u ime svih nas, jer ovo sto je rekao Lavrov misli 95% moje rodbine i prijatelja. Par procenata takvih kao ti koji u Srbiji misle drugacije, to je statisticka greska....

Iako nisi zena, kazi ko te silovao u mozak da mu se osvetim u tvoje ime.
silovali su ga rvatijanski katolicki fratri :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back