Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka svaki turski osvajač dođe po svoje u Hrvatsku...
Dobit će svoje...

.
Uh ako oni dodju ima da vas odnesu u Tursku. Nisu to Srbi da vas timare, to su Turci oni su poput Madjara a znas kako su se Madjari ponasali prema vama kada su vam komandovali. O tome je pisao i Karl Marks, kaze da su vas sibali prutevima kao stoku i terali u reku, da li Dunav ili Savu jbm li ga.
Nego, sta mislis o ovome stvarno te pitam. Sta ako Beograd treci put bude glavni grad malim crvatima? Hoces skinuti i baciti sahovnicu i zameniti je srpskom trobojkom i dvoglavim orlom ili se jos dvoumis?

unknown-500.png
Dakle sad kažu možemo otići iz Severodonjecka jer nema strateškog značaja

Sta fali, da ih nema, forum bi bio dosadniji ... Trebalo bi vise i Bosnjaka da se pojavi :D
Pa ono zanimljivo mi je kakve sve nebuloze pisu, ali bas su iritantni i dosadni. Iskren da budem ne znam kako je nasim pretcima palo na pamet da stvaraju zajednicku drzavu sa tom frankestajn nacijom....Mada, kad bolje razmislim nije se tu posten Srbin nista pitao vec kralj. Hteo covek kraljvinu do Italije, da spase hrvate od italijanskog zagrljaja i eto sad imamo ove evropske arape hrvate na zapadnim granicama. Po mentalitetu najslicniji turcima, kurdima i arapima.

Нетачно, као што је нетачно и то да је Рогозин претио Црној Гори, Македонији и Бугарској. Шта је с вама, људи?
А ово је пораз западњачке дипломатије, демократских вредности и свих западњачких цивилизацијских тековина.

Лавров се обратио јавности:

www.novosti.rs/planeta/svet/1123625/sergej-lavrov-srbija-poseta-obracanje
Niko ne spori da li je pravedno, pošteno u duhu normalne komunikacije ili ne ali je Srbija de fakto ovim potezom postala oaza kojoj ni jedan ruski diplomatski ili bilo koji drugi avion ne može prići.Za mene je to pobjeda Nato pakta.

Председик Украјине

Pretpostavio sam ali nisam bio siguran. Jbt jel ono moguce. I sad taj tip vodi Ukrajinu, neki se cude zasto Rusi sporo napreduju. Pa ovaj ce poslati ako treba sve sto moze da nosi pusku na front. Nadam se da gresim i da je u ukrajinskom G-stabu ostalo razumnih ljudi da sklone ove ludake sa vlasti, inace ce u Ukrajini biti klanica, jer Rusi odustati nece a Ukrajincima ostaje ili da beze iz Ukrajine ili na front- ako izaberu ovo drugo pre ili kasnije ceka ih 2 metra bez geometra.

🇷🇺Руска гарда уништила је нацисте из КРАКЕНА у Харковској области

Специјалне снаге Руске гарде организовале су заседу у шумском подручју и након неког времена пронашле непријатељски ДРГ који се састоји од седам људи.‼
Ухваћени члан Кракена на фотографији Користећи ефекат изненађења, руска гарда је отворила ватру и уништила 6 нациста. Један од учесника непријатељског одреда је ухваћен, саопштила је прес служба Одељења безбедности.

photo_2022-06-06_16-28-31.jpg
-

Пет округа града Доњецка је на удару нациста. Куће горе.

За сат времена на Доњецк је пало 50 ракета МЛРС Град и 18 артиљеријских граната великог калибра.
https://twitter.com/Lana_mem/status/1533798787117883394

Шеф комитета за одбрану Државне думе Картаполов не искључује да би мировњаци ОДКБ могли бити потребни у ЛНР, ДНР и на ослобођеним територијама Украјине
https://twitter.com/Lana_mem/status/1533798604946776065

Mislim da smo dobili novu "dvorsku ludu" ovog foruma :rotf:
Nije, stari forumas tj. pisao i pre 10+ dana pod imenom Adam (ima jos nesto ali ne mogu da trazim sad), banovali ga ali eto ima i rezervni nalog. Lik je malo fiju-fiju sto je otvoreno priznao. Ja sam u pocetku mislio da se tip zeza, a on izgleda stvarno prso ko oblanda. Najjae kad krene da vergla o stvarima od pre par vekova, o vremenu kada hrvata nije bilo ni u tragovima :D Ili kada ga pitas nesto, obicno ne odgovori vec krene neke nepovezane stvari.

Пет округа града Доњецка је на удару нациста. Куће горе.

За сат времена на Доњецк је пало 50 ракета МЛРС Град и 18 артиљеријских граната великог калибра.
https://twitter.com/Lana_mem/status/1533798787117883394
Ovo se zove potez ocajnika. Rokas po gradu koji ne napadas, niti ima bilo kakvih borbenih dejstava tamo. Dakle namerno gadjaju civile iz neooci jer je vie nego ocigledno da Ukrajincima na frontu ne ide bas najbolje.

Тачно, и то, као што рекох, није претња Црној Гори, што си ти тврдио.
Црна Гора је ту 'само' наведена као кукавичка.

A zašto je CG kukavička zemlja

U trenutnoj situaciji ja vidim samo dve zemlje koje se ponašaju kao kukavice, bedne kukavice sakrivene iza maske siledžije i snagatora.

Jedna je Rusija a druga je Amerika.

Isti siledžijski narativ i način ponašanja gde isključivo napadam i maltretiram slabije od sebe a protiv sebi ravnog se povučem u stranu i glumim ludilo.
Još se i bunim da tom slabijem slučajno neko ne pomogne dok ga tučem pa da se ne vidi koliko sam slab i kolika sam, u suštini, kukavica.

Kad jedan tuče, drugi gleda u stranu i obrnuto, bedne smrdljive kukavice.

Amerika je ovo mogla da zaustavi prvog dana, da je htela, kao što je i Rusija mogla da spreči bombardovanje Srbije, da je htela.
Međutim, siledžije se uvek dobro razumeju i sarađuju i neće udariti jedan na drugoga.

Министарство одбране Русије је саопштило да се слова З (Z) и В (V) не сматрају званичним војним симболима, напомињући да „не носе нникакво посебно значење“, преносе руски медији.
nije slučajnost što baš američke i ruske mašine za ubijanje imaju satanističke simbole!
što ih nisu obrisali ako nisu zvanivčni???
mislim da je veoma zvanično samo hoće da se ograde ako neko provali igricu!

Niko ne spori da li je pravedno, pošteno u duhu normalne komunikacije ili ne ali je Srbija de fakto ovim potezom postala oaza kojoj ni jedan ruski diplomatski ili bilo koji drugi avion ne može prići.Za mene je to pobjeda Nato pakta.
Не слажем се.
Овим потезом Запада Србија је де факто постала вазал и заточеник истог, а нити је члан НАТОа, нити ЕУ.

"Суверена земља (Србија) лишена је права да води своју спољну политику" - Лавров.

Мени то не личи на победу него на насилништво Запада.

A zašto je CG kukavička zemlja

U trenutnoj situaciji ja vidim samo dve zemlje koje se ponašaju kao kukavice, bedne kukavice sakrivene iza maske siledžije i snagatora.

Jedna je Rusija a druga je Amerika.

Isti siledžijski narativ i način ponašanja gde isključivo napadam i maltretiram slabije od sebe a protiv sebi ravnog se povučem u stranu i glumim ludilo.
Još se i bunim da tom slabijem slučajno neko ne pomogne dok ga tučem pa da se ne vidi koliko sam slab i kolika sam, u suštini, kukavica.

Kad jedan tuče, drugi gleda u stranu i obrnuto, bedne smrdljive kukavice.

Amerika je ovo mogla da zaustavi prvog dana, da je htela, kao što je i Rusija mogla da spreči bombardovanje Srbije, da je htela.
Međutim, siledžije se uvek dobro razumeju i sarađuju i neće udariti jedan na drugoga.
A ne, no se ponela junacki. Mislis da oni ovo rade zato sto zele, ili sto je stigla direktiva? Znamo svi da rade zbog ovog drugog. Ali jbm ti ja takvu drzavu ako bar malo ne drzi do sebe. Ipak su Rusi ulozili velike pare u CG, imala je CG lepe koristi od Rusije. I sad im ovako vracas. Ajde to sa avionom manje vise, ali smesni su sa onim sankcijama. Uvodis sankcije za koje znas da nece naneti ama bas nikakvu setu Rusiji, a sutra kada ti naprave zvrcku (sasvim legitimno, kao sto rade Ameri) onda ce biti kuknjave.

Sto se zaustavljanja bombardovanja Srbije tice, e tu gresis. Rusija je bila u rasulu u to vreme, nisu mogli da rese problem Cecenije kamoli da pomognu nama. Jedini nacin da nam pomognu te 99-e bio je da zapocnu treci svetski i nuklearni rat. Druga opcija jednostavno nije postojala. Eto primer Ukrajine, Ameri se ne usudjuju da udju u sukob sa Rusjom oko Ukrajine, a zamisli tek Rusiju te '99-e u onakvom polu-raspadnutom stanju da nam pomognu.

Putin mirno spava, ima on bolje dronove sad ih sklapaju sa ruskim CPU..oprema vrhunska..
Tesko da ce im ovo prodati, bila bi to losa reklama za americke BPL jer ce ovo vrlo brzo da zavrsi u nekoj oranici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back