Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ratovao je u posavini iz koje si ti na traktoru pobegao nazad na ndh kilfu i to udarajuci 100m prsno :cepanje:

Izgleda da Nikola nema hrabrosti ni reći gdje je ratovao...
Ali po njegovim tvrdnjama, da je Bosanski Brod pao u šestom mjesecu 1992. u operaciji koridor, vidimo da Nikola ne zna ni osnovne činjenice o ratu...
Bojim se da je Nikola teški proser...

.

Lukašenko obećao humanitarnu pomoć Americi. Baby formula i tako to :D
Mogu već sutra da pošalju.

Belarus offers to help US with baby formula food. President Lukashenko said he could send it either as a commercial product or as humanitarian aid. He stated Belarus could launch supplies tomorrow.

FUWI65MXsAIQkwE

Аха, опет tu quoque. Нешто се не сећам да је Тесак убијао цивиле, нешто се сећам да је радио са њима.

Иначе, Путин је већ објаснио шта је мислио кад је рекао "денацификација". Нису проблем само кукаче, проблем је активан геноцид који траје 8 година.
Kakav crni genocid, okupirao je deo teritorije suverene zemlje svojom paravojskom. Ukrajinci se brane. Da ne citas ti Informer? :D

Pa pogrešno si me procenio, ja samo ne bih da budem veći katolik od Pape. Zvanična Srbija barata sa cifrom od 6 do 8k ubijenih, i ja sam koristio tu cifru, mada suštinske razlike nema da li je 2 ili 12k. Srbija takođe ne osporava masakr već samo osporava genocidnu nameru. A sad ako se budemo cenjkali i smanjivali broj žrtava, plašim se da ćemo suviše da zaličimo na Hrvate koji su od Jasenovca napravili zabavni park. Tako da, možemo da zaobiđemo tu priču, ionako nije tema.

A što se tiče Ukrajine, da ponovimo da na vlasti nije nacistički režim, da nema ekstremne desnice u parlamentu, da je predsednik Jevrej, i da budala koji tetoviraju kukasti krst ima svuda samo su u ratu vidljiviji. Šta sad, treba Čečeni da mi oslobađaju Prokuplje jer neka budala u Novom sadu tetovira kukasti krst?
To nisu zvanicni podaci Srbije, vec haskih istrazitelja. A znas kako su dosli do tog broja? Tako sto su skoro svakog ko je poginuo stavili na taj spisak i opet nisu uspeli da namaknu brojku od 8 hiljada pa su na onaj kamen uklesali imena zivih ljudi. Zato i imas u Potocarima sahranjene ljude koji su poginuli jos 1992. godine.
Jos nigde nije zabelezeno da se nekom sudi za ubistvo 8 hiljada ljudi a da pritom nemas ni jedan jedini dokaz da je ubijeno 8 hiljada ljudi. Na sve to, kao sto vec napisah najveci broj muslimana iz Srebrenice poginuo je prilikom proboja ka Tuzli, tako sto je kolona presecena na dva dela kod jednog puta, ovi levo sto su ostali mahom su izginuli, ovi sto su uspeli da se dokopaju sume vecina ih je uspela da se izvuce. Zato ponavlja, ne siri ovde muslimansku propagandu. To nisu bili nikakvi civili, nije bilo pokolja (bilo je nesto streljaja to stoji) vec mahom pripadnici onih Naserovih terorista i koljaca.
A tvoje poredjenje Jasenovca i Srebrenice govori dosta o tebi, poredis koncetracioni logor gde je ubijeno na stotine hiljada ljudi mahom zena, dece i staraca, sa Srebrenicom gde nije ubijeno ni jedno dete i zena, vec iskljucivo pripadnici 28 divizije. Bilo je tu i civila ali jbg rat je to, sto bi zapadnjaci rekli kolateralna steta jer granata nekad ubije i nevinog coveka bez obzira sto artiljerac nije imao nameru da ubije civila.

A odakle oni u Smederevskom sadnzaku? Pali sa Marsa ili su dosli sa istoka?
Druga stvar, ne postoje nikakvi romano Vlasi to si izmislio. U samom Smederevu nije zivelo mnogo vlaha, vec uglavnom poturica. Dobar deo njih je kasnije otisao u Tursku i Bosnu, medju njima i Izetbegovici.
Dakle, Vlasi u Splitu ili bolje receno potomci Vlaha iz tog kraja su dosli iz Vlaske a ne iz Smedereva.
svu zapadnu ukraine izbrisati 500000vojnika poslatiu istocnoj ukraine i to brze posao napraviti
Kiev dignut
tako i sa littla britain

A gdje si točno ratovao, na kojem ratištu točno, i kada točno?
Da provjerimo istinitost tvoje tvrdnje...

.
Na Kosmetu.
I sta ima da proveravas sta je 'tocno'? Sta si ti, virtuelni detektiv? Daj Boze da si u to vreme bio i rodjen, a ako i jesi igrao si se u pesku sa koficama i lopaticama. I ti bi sad nesto proveravao, daj dete ne zasmejavaj me.

Pa pogrešno si me procenio, ja samo ne bih da budem veći katolik od Pape. Zvanična Srbija barata sa cifrom od 6 do 8k ubijenih, i ja sam koristio tu cifru, mada suštinske razlike nema da li je 2 ili 12k. Srbija takođe ne osporava masakr već samo osporava genocidnu nameru. A sad ako se budemo cenjkali i smanjivali broj žrtava, plašim se da ćemo suviše da zaličimo na Hrvate koji su od Jasenovca napravili zabavni park. Tako da, možemo da zaobiđemo tu priču, ionako nije tema.

A što se tiče Ukrajine, da ponovimo da na vlasti nije nacistički režim, da nema ekstremne desnice u parlamentu, da je predsednik Jevrej, i da budala koji tetoviraju kukasti krst ima svuda samo su u ratu vidljiviji. Šta sad, treba Čečeni da mi oslobađaju Prokuplje jer neka budala u Novom sadu tetovira kukasti krst?
Није маргианалан проблем како тврдите.Нико и не каже да су сви Украјинци фанатици.Нормално да нећеш ставити фанатика за парламентарца они раде прљав посао.Одговори сам себи на два питања и не морам те ја ништа увјеравати.Ко је Степан Бандера и зашто Азов добија есклузиву у рату са Русијом ако је небитан. Па зато што ти људи изазову ,рат, хаос, револуцију.И није мало преко 300 хиљада фанова десног сектора, то нису дјеца нити бабе и дједови већ углавном 300 хиљада навијача ултра десничарско-националистичко-радикалних спремних за рат.
Ако бивши вођа десног сектора постане савјетник украјинске војске онда ти је јасно да то није маргинална прича већ правац.Е сада је вријеме да сносе последице за свој фанатизма заснован на русофобији највише.
Солидан текст који доста објективно даје неке основне смјернице за украјинску тужну судбину од 2014 године.
https://oruzjeonline.com/2022/04/05/desni-sektor-varnica-ukrajinske-nesrece/

Samo idiot školu punu vojnika smatra školom.
Samo idiot granatira školu u kojoj su đaci.
To je uobicajena praksa da se vojska i oruzje stavljaju u skole u vreme rata.

Украјинци су пре два дана Градом гађали центар Доњецка.
То ти не смета ***** једно нацистичко.
Daj neki dokaz za to? Rekao Lazrov?

Pravoslavna solidarnost.

🇬🇷 🇺🇦
122 БМП-1 са свом муницијом за митраљезе;
15 хиљада граната 73 мм;
2,1 хиљада 122-мм ракета;
20 хиљада јуришних пушака Калашњиков;
3,2 милиона метака калибра 7,62 мм;
60 МАНПАДС ФИМ-92 Стингер;
17 хиљада артиљеријских граната 155 мм;
1,1 хиљада противтенковских граната РПГ-18.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back