Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.436
Nezamislivo,tako ni ruske u Ukrajini, tante za kukuriku, ludi narodi.Школе у Русији на на української мови?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nezamislivo,tako ni ruske u Ukrajini, tante za kukuriku, ludi narodi.Школе у Русији на на української мови?![]()
Незамисливо је зато што је украјинска мова дијалект који је стандардизовао СССР. Брисање идентитета и у суштини културни геноцид народа.Nezamislivo,tako ni ruske u Ukrajini, tante za kukuriku, ludi narodi.
Ко ће га знати. Први историјски помен Срба у првом веку после Христа, налази их управо на простору иза Крима. Буквално овим речима:Pre mongolskih osvajanja preko Krima je proslo mnogo naroda i osvajaca ali ne i Slovena, nisam to procitao na engleskom vec najcesce na srpskom i to nije nikakva propaganda.
žao mi je ali ovo su prevare, zapravo da ono što stvarno daje životnu energiju ne bi otkrilo!Нађох ово:
Занимљиви су коментари.
Слично као и у неким другим местима, како сам чуо.Па пре рата су описали да је баш оно... беда. Смучила им се застава јер је офарбана на свакој канти. Путеви попуцали, локалци корумпирани... купују изборе горе од Вучића, бацајући им две тоне хране, кафе, сличица, итд. итд. Много је нацика из Десног Сектора такође. Генерално није ништа горе од ајде да кажемо Новог Сада, само је можда сиромашније и сивље. Наравно, када је рат почео кренуо је хаос. Није баш као чамуге када пљачкају јер умре Флојд, него онако паника, бомбе, присилна мобилизација, крађе, штековање... итд. Трећег дана рата, један је испричао како су испред његове зграде зауставили Маршрутку, извукли све мушкарце који су изгледали да им је испод 50, а онда их стрпали у џип и одвели. Све у свему, Београд за време бомбардовања.
Да, за време Совјета, ништа чудно. Тамо су кубањски Козаци, па у је у контексту приче било згодно да се сврставају у Малорусе-Украјинце.Било за време Совјета, на Кубану специфично
Не само то, већ су ишли све до Сибира док их Стаљин није побио као "Националисте"Слично као и у неким другим местима, како сам чуо.
Да, за време Совјета, ништа чудно. Тамо су кубањски Козаци, па у је у контексту приче било згодно да се сврставају у Малорусе-Украјинце.
Славени су евроазијски индијанци. Такође су служили као робље пре црнаца.Pre mongolskih osvajanja preko Krima je proslo mnogo naroda i osvajaca ali ne i Slovena, nisam to procitao na engleskom vec najcesce na srpskom i to nije nikakva propaganda.
Kijevska Rus nije bila iskljucivo ruska ili ukrajinska vec drzava porobljenih Slovena i njihovih nordijskih gospodara sto i nije vazno i nasi krajevi su u to vreme bili bugarski kasnije madjarski ali su sada srpski, zbog cega zelis da se svadjas, mislim na licne uvrede? Vidim da cu morati da ti ogovorim na slican nacin a u tome sam bolji od tebe, veruj mi.Rusija se i oformila na teritoriji danasnje Ukrajine, i zvala se Kijevska Rus...Od Ukrajine tad nije bilo ni U, kao jos mnogo vijekova poslije...tako da bi ti bilo dobro da se pokrijes usima i tako nestanes...
Svjatopulk Rjurikovič-nordijski gospodar?!Kijevska Rus nije bila iskljucivo ruska ili ukrajinska vec drzava porobljenih Slovena i njihovih nordijskih gospodara sto i nije vazno i nasi krajevi su u to vreme bili bugarski kasnije madjarski ali su sada srpski, zbog cega zelis da se svadjas, mislim na licne uvrede? Vidim da cu morati da ti ogovorim na slican nacin a u tome sam bolji od tebe, veruj mi.

Нажалост, страдавају Словени, тако је то кроз историју.žao mi je ali ovo su prevare, zapravo da ono što stvarno daje životnu energiju ne bi otkrilo!
Ono što stvarno daje energiju i leči su bakarne kule na crkvama sa mesignagnim kuglama i krstovima na vrhovima,
za ovo se zna bar jedno 1000-2000 godina, a vladajuća stoka nije ni jednom pisnula o tome!
Pogledajte prilog 1165900
neko to zove orgon, neko životna energija, neki či, neko prana!
da ne kažem masona i njihovih simbola svuda gde se okrenem:
Pogledajte prilog 1165901
to je banda koju treba bombardovati! a ne ukraince i ruse!
Prema vikipediji Ukrajinaca u Rusiji ima oko 1,9miliona a ne 15miliona,postavlja se pitanje koliko njih koristi ukrajinski kao maternji s obzirnom da u samoj Ukrajini taj jezik verovatno nije većinski u svakodnevnom govoru.15 miliona Ukrajinaca u Rusiji nema nijednu skolu na svom jeziku kao i Rusi u Ukrajini, kada bi pokusali odvojiti ruske teritorije u korist Ukrajine prosli bi mnogo gore nego Rusi u Donjecku i Lugansku.
Sada sam pogledao Wikipediju u pravu si a ne mogu da se setim odakle sam pokupio taj podatak.Незамисливо је зато што је украјинска мова дијалект који је стандардизовао СССР. Брисање идентитета и у суштини културни геноцид народа.
Иначе, Украјнинаца у Русији има 1.9 милиона, не 15 милиона.
Словени су цивилизацијска мистерија. Већина историјских извора их никада није штедела, ни чине то данас и њихови савременици, а опет ти Словени су заузели бескрајна пространства овог света. Не само то, него када се сутра неки киборг буде отиснуо до звезде Алфа Кентаури, тамо ће побости лик и име једног Словена, Јурија Гагарина, као прво људска биће које је сломило божанске окове и напустило простор овог нашег дуњалука, на који нас је Творац сместио.Славени су евроазијски индијанци. Такође су служили као робље пре црнаца.
То такође нећеш прочитати ни на енглеском а нажалост ни на српском.
То је као да тражимо Црногорске школе у Београду.Sada sam pogledao Wikipediju u pravu si a ne mogu da se setim odakle sam pokupio taj podatak.
Имаш очи а не видиш, имаш уши а не чујеш, имаш интернет а не знашNema nikakvih nacista, to je Putinova propaganda na koju si naseo.
Nemaju ni cenzus, kakvi crni nacisti. Nula mesta u Parlamentu od 450. Ali Putin pali crkve i ubija civile, kao i njegova braća Klinton i Buš.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rurik Nema na srpskom a mrzi me da trazim negde drugde.Svjatopulk Rjurikovič-nordijski gospodar?!![]()
Рачуна ли се Хрватима Јасеновац и Градишка Стара?To se ne racuna posto onda Putin i Kadirov nisu pusili jedan drugom.
Ма јок болан, то су неки кувари. Рује их "ишарале" прије снимања.Nema nacista lupi Sizif i osta ziv.
Al slika govori vise od reci....

Slab ti je humor.Славени су евроазијски индијанци. Такође су служили као робље пре црнаца.
То такође нећеш прочитати ни на енглеском а нажалост ни на српском.
Tatari i Nijemci su iseljeni u Sibir po Staljinovu nalogu radi kolaboriranja s nacistima. Jeftino su prošli.Iseljeni su nasilno Tatari i naseljeni Rusi na Krim ta ti priča ne pije vode kao ni sve ostale bolje su uhvati, 5g, ravne zemlje, Haarp itd.
Зар је то битно? Русија је принуђена помоћи муслиманима у борби против сатаниста.Koliko si glup na skali od 0 do verujem da su Čečeni zaista odani Rusiji i da će tako da bude i kad Putin jednom otegne papke?
Treba pitati tvonuKako objasnjavas da sam ja kao Vlah plav i uglavnom Sloven (ljudi misle da sam Poljak ili Rus), dok je neki Hrvat mrk i crn kao ugarak? Ko je tu ko???
Treba pitati tvoju babu.Kako objasnjavas da sam ja kao Vlah plav i uglavnom Sloven (ljudi misle da sam Poljak ili Rus), dok je neki Hrvat mrk i crn kao ugarak? Ko je tu ko???
Koliko si glup na skali od 0 do verujem da su Čečeni zaista odani Rusiji i da će tako da bude i kad Putin jednom otegne papke?