Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 12.433
Ovo moze ali samo za lovu a i nije za kozu seno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo moze ali samo za lovu a i nije za kozu seno.
Da ali ispod njega stoji 3.jun(Lipanj) a to su tvoji merodavni izvori....A na taj avion misliš, pa nisam ni napisao da je pogođen ovih dana. Bio mi je zanimljiv pa sam stavio.
Важи. Па да, разумем, него ја нисам чуо за ту његову причу. Не можеш све да испратиш, некада дуго траје, а некада је сморно.Наћићу линк, али у главном знам јер познајем неколицину Одесљана.
Иначе, по том питању, јел си видео златну пирамиду јушинсе од Гордона
Dakle, Francuska je najveća evropska država posle Ruske Federacije
Па само декорВажи. Па да, разумем, него ја нисам чуо за ту његову причу. Не можеш све да испратиш, некада дуго траје, а некада је сморно.
Нисам, је ли то нешто у склопу приче или декор?
+ Krim 604000Dakle, Francuska je najveća evropska država posle Ruske Federacije
Sve je to tacno ali ne znaci i da je u redu, Cercilova ideja je bila da sve Nemce smesti u okupiranu Nemacku i drzi ih pod kontrolom a on je bio jedan od onih koji se pitaju.Posledica Drugog svetskog rata.
Nemci su iseljeni iz pola današnje Poljske i Češke, kao i kod nas iz Slavonije i Vojvodine.
Italijani su iseljeni iz Istre i Dalmacije
Nijedan se narod nigde nista ne pita, sigurno znas to odavno.Руски народ у садашњој Украјини је суверен народ и има право на свој избор.
Ma ja, gdje bi ti podmetao. E nesrećniče.A na taj avion misliš, pa nisam ni napisao da je pogođen ovih dana. Bio mi je zanimljiv pa sam stavio.
Ukrajina puna nacistaaa mora Putin napasti, teško mu ali je moraoAli bošanjski izvori a ti po običaju popušio bošnjaku laž. Kako si ispao glup, o kako si se opet izblamirao.
15 miliona Ukrajinaca u Rusiji nema nijednu skolu na svom jeziku kao i Rusi u Ukrajini, kada bi pokusali odvojiti ruske teritorije u korist Ukrajine prosli bi mnogo gore nego Rusi u Donjecku i Lugansku.Jel tamo maltretiraju Ukrajince jer su Ukrajinci?...molim odgovori sa da ili ne, i postedi me glupih floskula i retardiranih doskocica...
Do Katarine Velike Slovenski narodi nikada nisu ziveli na Krimu.Откуд Татари на Криму? Да нису завојевачи који су робили Славене?
Ако су исељени откуд сада Татари добровољци са Крима у руској војсци?
Зар им твој логика не налаже да ратују за укре?
Шупаљ си као и сваки Србин мухамеданац.
Pričamo o svetu nakon ww2Tacno je da to odavno nisu kolonije jer je vremenom naseljeno rusko stanovnistvo i retko gde su domicilni vecina ali dok se izmenio sastav stanovnistva te bivse kolonije prosle su kroz najgora maltretiranja i ponizavanja od strane Rusa, duzine nekoliko vekova, verovatno gora nego u Africi i Aziji.
Vlasi nisu etnicka skupina samo se slucajno zovu Traile, Barbule i slucajno govore rumunskim jezikom, Bunjevci nisu Vlasi.Vlah nije etnička odrednica već socijalni stalež. Vlah je primarno stočar ali se i bavi zemljoradnjom jer bez toga ne može. Ima više mesta prebivanja uglavnom vezanih za letnju i zimsku ispašu. Žive u brdskim krajevima u zajednicama jer hiljade ovaca može opslužovati samo više porodica. Zbog svoje pokretljivosti je vrlo nepodesni za oporezivanje i mlecima, i turcima i ranijim vladarima.
neznalico zatucana.
narvno da je tako. vlah je socijalna odredica. katoličke vlahe zovu još i bunjevcima.
što je ovo. najezda zatucanih skakvaca.![]()
Slava Sorosu!Слава Украјини!
Херојима Слава!
Све ће бити Украјина!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vlah nije etnička odrednica već socijalni stalež. Vlah je primarno stočar ali se i bavi zemljoradnjom jer bez toga ne može. Ima više mesta prebivanja uglavnom vezanih za letnju i zimsku ispašu. Žive u brdskim krajevima u zajednicama jer hiljade ovaca može opslužovati samo više porodica. Zbog svoje pokretljivosti je vrlo nepodesni za oporezivanje i mlecima, i turcima i ranijim vladarima.
neznalico zatucana.
narvno da je tako. vlah je socijalna odredica. katoličke vlahe zovu još i bunjevcima.
što je ovo. najezda zatucanih skakvaca.![]()
Хазарскога порекла
Иначе, и он је Украјинац.