Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po vojnim izvorima iz Fašingtona, ukrajinski regruti, pre slanja na front, imaju dvonedeljnu obuku i smrtnost od 65%😬
Jezivo
Concerned US military source in Washington DC: Ukrainian recruits are given two weeks of training and incur a very high casualty rate estimated at 65%
a ja mislio po pricama nato guzaca ovde na forumu da pobedjuju iz bitke u bitku :cepanje:

Снаге РФ покренуле су офанзиву на истоку Запорошке области.
Пријављени су сукоби у области Полтавка.

Snap1.jpg

Rusi gaze i napreduju najbrže u povijesti ratovanja.... pisali putinofili prije dva mjeseca, spamovali temu sa ruskim kartama napredovanja.

Pogledajte prilog 1165465

Kad ono, stvarnost je nešto sasvim drugo.
Sto dana kasnije, Rusi upregnuli svu raspoloživu vojsku i tehniku na područje od 100km² i pokušavaju već mjesec i pol osvojiti nekoliko sela .

Чак и ЦНН објављује карте и мапе са фронта и најављује расуло ..а ти још увек ботујеш за непознате изворе

Ma lako je za plakanje, problem ce biti kad svi krenu po svoje 'istorijske teritorije', pa recimo Turci pokucaju na vrata Srbije ili tako nesto, jer kad nema međunarodnog pravnog poretka onda krene 'istorijsko pravo' popraćeno klanjem :per:
Bar vi znadete o tome. No i ovaj put ce vama Srbo pomoci da dotucete Srbe.

Osim ako Srbi jednom za svagda ne pobiju gow na u svojijem redovima i na brzinu lupe vas preko nosa i jedne i druge. :mrgreen:

I Karadjordje je pobjedio Turke tako sto je pobio vise Srba nego Turaka.

Mene nije niko slao i nisam ucestvovao u ratu, kada je pocelo u Hrvatskoj mobilisali su samo mladje od mene a i nije mi nedostajalo.
A ti se izvuče ! Ali nešto te vuče da kreneš dedinim stopama čim si na ovom delu foruma :)

mislim da ce ameri ukropima poslati ovo super oruzje sledece

:cepanje:
Što mi popijemo oni naprave brod nosač, svaka im čast !
Uskoro će od kartona praviti. :hahaha:

Rusi gaze i napreduju najbrže u povijesti ratovanja.... pisali putinofili prije dva mjeseca, spamovali temu sa ruskim kartama napredovanja.

Pogledajte prilog 1165465

Kad ono, stvarnost je nešto sasvim drugo.
Sto dana kasnije, Rusi upregnuli svu raspoloživu vojsku i tehniku na područje od 100km² i pokušavaju već mjesec i pol osvojiti nekoliko sela .
Koliko je ovo smešan pokušaj. Za 100 dana su uradili mnogo više nego SAD u Vijetnamu za 20 godina, ili u Avganistanu za isto vreme. Drže 20% Ukrajinske teritorije, ali Tviter muslimanijanci i hrvatijanci i dakje pobeđuju.
Uz mali podsetnik da su skoro sasvim uništili ukrajinsku mornaricu i vazduhoplovstvo, pa i većinu PVO. Da nije donacija sa zapada Ukrajina teško da bi imala bilo šta jače od puške za borbu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back