Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino slanjem plaćenika i slanjem tehnike stare 60 godina. Direktno ne.
Sve resurse i sve trikove koje NATO ima oni su na terenu. Pomoc u informacijama, sateliti pzde materine, elektronsko ratovanje i protivratovanje sa njihovim svinjama na licu mjesta koji savjetuju Ukr. sta i kako itd. itd. Ako to nije DIREKTNO onda ja ne znam sta je?

Osim zvanicno NATO vojnika na terenu sve ostalo je tu. Ja da sam na Ukr. bio bi sretan jer takva pomoc je nesto nezamislivo i nevidjeno do sad.

Без Руса запад данас не би имао ни "своју" културу.

Чиме сте ви Хрвати допринели свету?
Краватом??
Нема глупљих од вас.
Čime su Rusi doprinijeli svijetu?
Od Hrvata je svijet ima enciklopediju, kravatu, tri nobelovca i još dosta toga da ne duljim.
Što ste ono vi iz Srbije dali svijetu?

Čime su Rusi doprinijeli svijetu?
Od Hrvata je svijet ima enciklopediju, kravatu, tri nobelovca i još dosta toga da ne duljim.
Što ste ono vi iz Srbije dali svijetu?

Глупи људи не знају. Они најглупљи, Хрвати, немају места у глави да науче.
Иво Андрић, Никола Тесла.

Ви имате Анту Павелића и Макса Лубурића.

Sve resurse i sve trikove koje NATO ima oni su na terenu. Pomoc u informacijama, sateliti pzde materine, elektronsko ratovanje i protivratovanje sa njihovim svinjama na licu mjesta koji savjetuju Ukr. sta i kako itd. itd. Ako to nije DIREKTNO onda ja ne znam sta je?

Osim zvanicno NATO vojnika na terenu sve ostalo je tu. Ja da sam na Ukr. bio bi sretan jer takva pomoc je nesto nezamislivo i nevidjeno do sad.
A gde je ljudstvo? Osim onih idiota plaćenika koje ovi ubijaju kao glinene golubove.
I? Šta imaju od pomoći? Šupalj nos do očiju.

Није баш за поређење али мораш узети у обзир да је Србија на крају побједила и повратила сву територију чак и добила на западу још двије Србије.

А Украјина јел вјерујеш да ће ова жртва бити узалудна и да ће на крају повратити.Ја мислим да Руси неће преговарати око територије док је овај режим на власти а после ко зна.Све што освоје преко Донбаса и Луганска којег су признали има шансе за преговоре.Али то је данас такво стање.А како ствари стоје биће све горе.
Ako nisi primetio rat u Ukrajini i dalje traje i položaj Ukrajinaca je jedno 120 puta bolji nego naš položaj 1915. Pričaš kao da je nama neko garantovao da ćemo da pobedimo u ratu, pa smo unapred znali da žrtve nisu uzaludne.

Tako da, da li će povratiti sve terotorije ili izgubiti sve, ne znamo ni ja ni ti, to će vreme da kaže. Ali ako neprijatelj krene na Kijev a na kraju se raduje do neba što je uspeo da osvoji Popasnu, znači da stanje na terenu i nije toliko loše po branioce.

1653916640500.png

A imate stranku pedofila, ili ste imali, da ne guglam, to je normalno?! Kažem ti dobronamjerno, čuvaj djecu, u opasnim krajevima živiš, ostavi se Rusije.
Rusija sa Putinom je zlo koje koristi iste argumente kao i Hitler tj Hitler je isao da brani Njemce u Poljsku a Putin Ruse u Ukrajinu itd, potpuno ista ideologija, zamisli sad da Holandjani hoće dio Belgije koji koristi Holandski jezik ili Francuzi drugi dio, ludilo nezamislivo u današnje vrijeme.

Vidi se da nisi upoznala jednog Rusa, kamoli više njih.
Ne znam stvarno čime su to Rusi doprinjeli svijetu.
Ne, ti si. Zadnji 15 godina i privatno i poslovno putujem u Rusiju i s Rusima surađujem.
Pa žalosno je da odrasla osoba bude takva neznalica. To je više pogreška obrazovnog sustava Hrvatske nego tvoja osobna jer neko elementarno znanje mora se svima dati, pa ako treba na silu na silu. Nadam se da imaš osnovno obrazovanje, jer kemija se uči od 7. osnovne, periodni sustav elementa otkrio je Dmitrij Mendeljejev, ruski znanstvenik.
Za ostalo, neki drugi put....

Rusija sa Putinom je zlo koje koristi iste argumente kao i Hitler tj Hitler je isao da brani Njemce u Poljsku a Putin Ruse u Ukrajinu itd, potpuno ista ideologija, zamisli sad da Holandjani hoće dio Belgije koji koristi Holandski jezik ili Francuzi drugi dio, ludilo nezamislivo u današnje vrijeme.
Najveće zlo je tvoj bolesni zapad, gde su dozvoljeni pedofili, narkomanija gde cveta, gde se bolest vrednuje, a ne leći. Zamisli, ponosiš se državom gde su narkomanija i pedofilija dozvoljeni? Bolesnik.

Андрић је сам рекао шта је.
Какве везе има нација са местом боравка, глупи Хрвату?
Rekao da je Srbin pred penziju da ne ostane bez nje. Ako on iz Bosne svudje do pred stare dane piše da je Hrvat i sudjeluje u hrvatskim organizacijama valjda je jasno iz kojeg je naroda.
Kasnije se iz svojih razloga izjašnjavao drugačije, njegova stvar.

Како теби дјелује, јел се урушава Русија?
Мени напротив дјелује да тренутно ратује топовско руско месо из руских провинција.
Просјечан Рус још није осјетио овај рат.Ратују највише Чечени, Дагестанци и тамо неки монголи из сиромашних дијелова Русије за кеш.
Наиме Русија плаћа преко 3000 евра по војнику.Није ни мало поготово не за сиромашне провинције Русије.
А залиха у оружју хвала Богу имају за три живота.Ваља потрошити залихе СССР истиче рок полако.

Gresis. Sa mnom radi par Rusa. Pre ovog rata su dosle tri ruskinje iz nase ruske filijale. Sve su one pobegle od Rusije, Rusa i ruskog nacina zivota. Sve imaju oko 30god. Evo jedna se frlja s jednim francuzom, jedna sa nemcom a treca trazi zagondziju. Nemaju nameru da se vracaju u RU> One ce da radaju male francuze i nemce

Sada cemo da povucemo jos jezan iz nase moskovske filijale. One ne rade od kako je poceo rat jer vise nista ne saljemo u Rusiju. Ali nasa firma im daje plate. Sada ce ih povuci i rasporediti sirom EU> I one ce se asimilirati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back