Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se ponosim što je Tesla pripadnik mog naroda. A ne tvog bolesnog. Čak nije ni rođen u tvojoj državi, nego u AU monarhiji. Idi ti kod svog Jure i Bobana i tvog poglavnika. Oni su najveći sinovi tvoje kiflaste državice.
A ne, rođen je u Hrvatskoj i tada. Nema bez razloga hrvatske svjedodžbe iz škole i hrvatske dokumente s kojima je otišao i Ameriku.

Manje ruske propagande.
Мање укро пропаганде.Све ће показати вријеме на крају.Било је вас који сте тврдили да Руси губе рат.
Онај ко губи рат немогуће да има преко 10 хиљада заробљених војника.
Колико Укри имају заробљених Руса?

Gresis. Sa mnom radi par Rusa. Pre ovog rata su dosle tri ruskinje iz nase ruske filijale. Sve su one pobegle od Rusije, Rusa i ruskog nacina zivota. Sve imaju oko 30god. Evo jedna se frlja s jednim francuzom, jedna sa nemcom a treca trazi zagondziju. Nemaju nameru da se vracaju u RU> One ce da radaju male francuze i nemce

Sada cemo da povucemo jos jezan iz nase moskovske filijale. One ne rade od kako je poceo rat jer vise nista ne saljemo u Rusiju. Ali nasa firma im daje plate. Sada ce ih povuci i rasporediti sirom EU> I one ce se asimilirati
Јанко ти и твоје бројање основаца по РС. :D

Мање укро пропаганде.Све ће показати вријеме на крају.Било је вас који сте тврдили да Руси губе рат.
Онај ко губи рат немогуће да има преко 10 хиљада заробљених војника.
Колико Укри имају заробљених Руса?
Ukrajinci imaju nešto preko 1000 zarobljenih Rusa, zadnje što znam.

Rusija sa Putinom je zlo koje koristi iste argumente kao i Hitler tj Hitler je isao da brani Njemce u Poljsku a Putin Ruse u Ukrajinu itd, potpuno ista ideologija, zamisli sad da Holandjani hoće dio Belgije koji koristi Holandski jezik ili Francuzi drugi dio, ludilo nezamislivo u današnje vrijeme.
Žao mi je, ali Q ne kužiš. Neka tebe tamo, upiši neki tečaj heklanja ili ikebane, ali nemoj samo o politici. I da, pazi na djecu!

Индија је у мају увезла 24 милиона барела руске сирове нафте, у поређењу са 7,2 милиона барела у априлу. Раст - преко 300%. Увоз нафте из Русије у Индију од 24. фебруара до 30. маја износио је 34 милиона барела, израчунали су у Рефинитиву.

Ako nisi primetio rat u Ukrajini i dalje traje i položaj Ukrajinaca je jedno 120 puta bolji nego naš položaj 1915. Pričaš kao da je nama neko garantovao da ćemo da pobedimo u ratu, pa smo unapred znali da žrtve nisu uzaludne.

Tako da, da li će povratiti sve terotorije ili izgubiti sve, ne znamo ni ja ni ti, to će vreme da kaže. Ali ako neprijatelj krene na Kijev a na kraju se raduje do neba što je uspeo da osvoji Popasnu, znači da stanje na terenu i nije toliko loše po branioce.
Не знам баш да је тако али ето видјећемо.Нико не зна шта нас чека.

Identičnu filozofiju kao i ti imaju pripadnici ISILa :mazi:
121433986-eb2cef04-75d0-4260-a170-39fd5183a22b.jpg

Ове војнике Сотоне ти подржаваш и то отворено .

Ja se ponosim što je Tesla pripadnik mog naroda. A ne tvog bolesnog. Čak nije ni rođen u tvojoj državi, nego u AU monarhiji. Idi ti kod svog Jure i Bobana i tvog poglavnika. Oni su najveći sinovi tvoje kiflaste državice.
Nikola je rođen u Hrvatskoj, u Lici, u Smiljanu, a to je tada bila AU. On je pak bio ponosan i na svoj srpski rod ali i na hrvatski kraj iz kojeg je potekao. Sigurno nije bio isključiv, mada da je doživio stvaranje NDH ne vjerujem da bi izbjegao progon. Ustaška tvorevina trajala je 4 godine i nikako ne može biti simbolom države. To što ima budala koji ju slave, greška je vladajućih koji nemaju volje obračunati se s istima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back