Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, nakon toga uvode kamere po javnim površinama. Neposredno nakon 11/9 letila sam iz Beča za Peking. Takav check-in u životu nisam imala niti ću, do donjeg rublja skidanje, i pregled cipela kroz rendgen, a zvonila zbog neke ukrasne kopčice na cipelama i žice u grudanjaku.
Inače ja sam uvijek željela da sam se rodila 10 godina prije jer toj generaciji je bilo najbolje.

Teroristi vrebaju ispod svakog kamena.
Mora se tako.
Teroristi vrebaju ispod svakog brusa :)

Oštra poruka iz Japana: "Zelenski je kriv za rat u Ukrajini"

Tokio -- Stav ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog o članstvu u NATO i odbijanju regulisanja sukoba u Donbasu doveo je do početka rata.
IZVOR: SPUTNJIK NEDELJA, 29.05.2022. | 17:02 -> 17:19
To je u razgovoru za "Ekonomist" izjavio bivši japanski premijer Šinzo Abe.

"Ratna dejstva su verovatno mogla biti izbegnuta da je ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog bilo moguće navesti da obeća da njegova zemlja neće ući u NATO ili da omogući visok stepen autonomije dvema enklavama na istoku", ocenio je Abe.

Političar je istakao da je na Zelenskog mogao da utiče američki predsednik Džozef Bajden.

"Ali, bi, Zelenski, naravno, to odbio", zaključio je Abe.

Ranije je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio da Ukrajina treba sama da odluči da li će postati kandidat za stupanje u Alijansu ili će se pridržavati neutralnog statusa, a tu odluku još nije donela.
**********************************************************************************************************************************************************************

Лаже Јапанц, гарант га је Владимир Владимирович поткупио. :whistling:

1653839412460.png

Znas, to su bili filmovi,i glumci. Kakvi se sada filmovi i serije snimaju. O propalim alkoholicarima, serije pune nasilja a recnik za medalju,ni turci nece da kupe takav sund,prema tome bolje cuti,i gledaj starije filmove i pokrij se usima.I kazi mi ,koja je zamena za Batu Stojkovica, Pavla Vujisica, Milenu DRavic, Nedu Arneric, Djordjevica,Nikolica, Ckalju i more drugih vrhunskih glumaca.Zivite u jalovo vreme sto se tice umetnosti ali zato ste prvi na forumu. Takmicite se sa 50 g. starim pesmama. Inace sto se tice ruskog uticaja u Srbiji to se vidi iz aviona,jedino ja malo provociram da se neko oseti pogodjenim, tako da Balkanski Spijun i ima smisla,ali meni ga ne mozes pripisati,nisam se ja gurao kao srbi da postanem clan KPJ-u.A nisam ni od onih koji su nekada hteli da ruse crkve,a sada isti ti, hoce da ih grade, a takvih ima sada i u Rusiji.

29. 5. 22. Украјинске трупе су током данашњег дана азијским варварима нанеле значајне губитке дуж целе линије фронта у правцу Луганска. Слава Україні!

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Znas, to su bili filmovi,i glumci. Kakvi se sada filmovi i serije snimaju. O propalim alkoholicarima, serije pune nasilja a recnik za medalju,ni turci nece da kupe takav sund,prema tome bolje cuti,i gledaj starije filmove i pokrij se usima.I kazi mi ,koja je zamena za Batu Stojkovica, Pavla Vujisica, Milenu DRavic, Nedu Arneric, Djordjevica,Nikolica, Ckalju i more drugih vrhunskih glumaca.Zivite u jalovo vreme sto se tice umetnosti ali zato ste prvi na forumu. Takmicite se sa 50 g. starim pesmama. Inace sto se tice ruskog uticaja u Srbiji to se vidi iz aviona,jedino ja malo provociram da se neko oseti pogodjenim, tako da Balkanski Spijun i ima smisla,ali meni ga ne mozes pripisati,nisam se ja gurao kao srbi da postanem clan KPJ-u.A nisam ni od onih koji su nekada hteli da ruse crkve,a sada isti ti, hoce da ih grade, a takvih ima sada i u Rusiji.
Filmovi su vam mrak, Maratonci, Balkanski, Tko to tamo peva, sve sam ih pogledala bezbroj puta, gotovo bih mogla biti inspicijent istih da su predstave.

Malkice si kontroverzan u svojim izjavama.
Ne znam nijednog političara koji radi sve da bi sišao sa vlasti.
Sve je to ista bagra, samo što Vučko (bar zasada) ne radi protiv interesa Srbije, kao većina ovog proliva u opoziciji.

A to terorisanje naroda se ogleda u...čemu tačno?
Naravno da radi protiv interesa Srbije kad je formirao pljačkašku državu gde se jedna grupacija nelegalno bogati od te države, gde se ređaju afere, prodaje državno, guši slobodno novinarstvo itd. Sva državna preduzeća vode poslušni diletanti poput Grčića, vidimo koje su posledice.

Terorisanje naroda je u robovskim firmama, gušenju protesta, reketu koji plaćaju preduzetnici, Andrejevim monopolima gde je sve skuplje nego u okruženju itd.

Ali ovo nije tema o Vučiću pa ovde završavam.

Presretnuti poziv ruskog vojnika

(R)=Ruski vojnik (S)=njegova sestra (M)=njegova majka

(S): Uglavnom, ovaj odvjetnik, rekao je da možeš tražiti otpust, ne bi trebalo biti kaznenog progona. A ako otvore slučaj ili vas jednostavno pozovu kod istražitelja, možeš ga odmah nazvati. Dao je svoj broj. Specijalizirao se za ratne zločine. Rekao je da ako se ne završi regrutacija, onda će vas najvjerojatnije vratiti na regrutaciju. A ako ne - jednostavno ćeš odustati, nema članka, nema ničega. Imate puno pravo! Bez ikakvih bilješki u vojnom dokumentu... Dakle, hoćete li napisati izvješće?

(R): Već jesam. (S): Danas?

(R): Upravo sada.

(S): Bravo! (majka uzima slušalicu) (M): Ako se odlučiš otpustiti, odbiti, onda to učini. Svaki čovjek ima pravo na život i zdravlje... Antoha, glavno je preživjeti. Imate jedan cilj! Toliko mladih ljudi umire. SAD poručuju - umrla je 21 tisuća Rusa. Ukrajina kaže 24 tisuće. Ali naši kažu - 1200! Zamisliti! A tko će biti... to su dobi od 18 do 25 godina. Tko će zarađivati naše mirovine?! Nitko! Mirovine će biti ukinute. To je strašno. Ljudi pričaju, kažu, to će trajati još neko vrijeme, za 10-15 godina. Dok se oni bave ovom specijalnom operacijom... kada će završi nitko jebeno ne zna. Onda, dok sve to ne izgrade, bit će o našem trošku. -
(R): Pa...

(M): Praznici - svaki dan na TV-u ima neko s*ranje. Ulan-Ude obilježava 99 godina - veliki koncert. Koga, dovraga, briga što svaki dan pokapaju dječake u Burjatiji? Momke iz Ukrajine.

(R): Mhm.

(M): Trebalo bi biti tugovanja. Voze se samo u automobilima s tim simbolima koji podržavaju naše snage. Jebeni domoljubi. Počeli su učiti djecu domoljublju. Na TV-u su te političke emisije na svim kanalima. Oni se zafrkavaju, i seru, i seru. Tako puno ljudi! Ali nula istine.

Presretnuti poziv ruskog vojnika

(R)=Ruski vojnik (S)=njegova sestra (M)=njegova majka

(S): Uglavnom, ovaj odvjetnik, rekao je da možeš tražiti otpust, ne bi trebalo biti kaznenog progona. A ako otvore slučaj ili vas jednostavno pozovu kod istražitelja, možeš ga odmah nazvati. Dao je svoj broj. Specijalizirao se za ratne zločine. Rekao je da ako se ne završi regrutacija, onda će vas najvjerojatnije vratiti na regrutaciju. A ako ne - jednostavno ćeš odustati, nema članka, nema ničega. Imate puno pravo! Bez ikakvih bilješki u vojnom dokumentu... Dakle, hoćete li napisati izvješće?

(R): Već jesam. (S): Danas?

(R): Upravo sada.

(S): Bravo! (majka uzima slušalicu) (M): Ako se odlučiš otpustiti, odbiti, onda to učini. Svaki čovjek ima pravo na život i zdravlje... Antoha, glavno je preživjeti. Imate jedan cilj! Toliko mladih ljudi umire. SAD poručuju - umrla je 21 tisuća Rusa. Ukrajina kaže 24 tisuće. Ali naši kažu - 1200! Zamisliti! A tko će biti... to su dobi od 18 do 25 godina. Tko će zarađivati naše mirovine?! Nitko! Mirovine će biti ukinute. To je strašno. Ljudi pričaju, kažu, to će trajati još neko vrijeme, za 10-15 godina. Dok se oni bave ovom specijalnom operacijom... kada će završi nitko jebeno ne zna. Onda, dok sve to ne izgrade, bit će o našem trošku. -
(R): Pa...

(M): Praznici - svaki dan na TV-u ima neko s*ranje. Ulan-Ude obilježava 99 godina - veliki koncert. Koga, dovraga, briga što svaki dan pokapaju dječake u Burjatiji? Momke iz Ukrajine.

(R): Mhm.

(M): Trebalo bi biti tugovanja. Voze se samo u automobilima s tim simbolima koji podržavaju naše snage. Jebeni domoljubi. Počeli su učiti djecu domoljublju. Na TV-u su te političke emisije na svim kanalima. Oni se zafrkavaju, i seru, i seru. Tako puno ljudi! Ali nula istine.
Mater je potanko obavjestena sta se tacno dogadja u Burjutiji? i prica o ratnijem zlocinima i pemzijama?
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back