febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta misliš, onako odokativno, koliko je ukrajinskih vojnika poginulo i koliko ih Ukrajina može mobilizirati? Jedna mizerna RH je za Oluju imala 300.000 vojnika pod oružjem.
Откад се џегулсеку "притајио", комшију је постао еталон за лудило?gde si lobotomirani,ti resio da pruzis podrsku kolegi? Vas dvojicu kada prespojis dodjete na 60% komsije![]()
Zar svako orzje mora biti proizvedeno iste godina kad i rat se vodi da bi valjalo?
Ne ide to tako.
Šta su se spremati?? Kojom vojskom bi napali Ruse.Ne negon da su se kao ljudi dogovorili da Rusima, svojim Istokom itd. Umjesto toga izabrali su da se spremaju da ociste Istok sa velikim snagama, a Rusiju ko ebe.
SVE IMA SVOJU CIJENU.
Vi ste se kockali na isti nacin, ali za razliku od vas, Rusi nijesu pristali ko Srbija i RS da nama zabiju noz u ledja. Vama je uspjelo, njima nije i nece.
I mi smo koristili t-34 u zadnjem ratu, bolje i to nego nista.Ovo što im šalju je povučeno iz upotrebe pre 15 godina u svakoj evropskoj zemlji koja ga je koristila
Uopšte im ne treba, nema svrhu u ovom ratu, pogledaj karakteristike tog oružja
Onda su svi sretni i zadovoljni..Наравно, то укрима шаљу Амери, ЕУ и ВБ, али и Русима то не представља никакав проблем ... Имају Руси технику која лако уништи Барјактаре ...
Snimak od pre vise od mjesec dana
Ne Rusiju nego Donbas.Šta su se spremati?? Kojom vojskom bi napali Ruse.
Ne piši idiotarije..
na KrimMa, naći će ga sigurno, otišo čovek da na brzinu odnese tetki lekove...
Pa čekaj bre, mi ovde imamo demokratiju, zar to nije vlast naroda?Vučić je populističko g0vno koje brine samo za svoju vlast, zato je i poslušao većinsku volju naroda. Drugi razlog je što mu sankcije ništa dobro ne donose.
Ne verujem mu ni ja, ali navedi mi jednog zapadnog političara kome ti veruješ više nego Vučiću?Ne mrzim ja Vučića, samo mu ne verujem.
Сирове слике рата у Украјини, украјинска војска масакрирана на својим положајима.
"ДО ПОСЛЕДЊЕГ УКРАЈИНЦА"
Put ler je dobar doktor, izljecio ga i onda ga drzi kod sebe dok prizdravi.
Nije vrag da ti misliš da se Dombas sam pobunio, naoružao...Ne Rusiju nego Donbas.
Uz to sve vece prisustvo NATO u Ukr.
Put leru se recimo to nije svidilo. Ne, nije on lud, lud je onaj ko je pokusao sa provokacijama.
Ukr. nije neka fina nevina zrtva.
Samo nije bio niti ranjenPut ler je dobar doktor, izljecio ga i onda ga drzi kod sebe dok prizdravi.
Него требали да пусте да их нацисти кољу.Nije vrag da ti misliš da se Dombas sam pobunio, naoružao...
Samo nije bio niti ranjen
To komšija, sad još samo da pokupujete sav ruski gas da im oduzmete profit i pobeđujete sigurno...29. 5 22. Падобранци Сичеслава настављају убијање руских окупатора на Доњецком правцу. Војници једне од падобранских јединица 25. посебне ваздушно-десантне бригаде Оружаних снага Украјине говоре о уништењу руских окупатора на Доњецком правцу. Слава Україні!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigde nema problema i ja kazem...Njegova podrska u narodu je jos veca nego sto izbori pokazuju...Pa čekaj bre, mi ovde imamo demokratiju, zar to nije vlast naroda?
Ako Vučići radi ono što narod hoće, gde je tu problem?
Mislim da ti ljudi u Donbasu nijesu imali previse izbora. Kijev se prema njima odnosio na nacin koji nije pomogao smirivanju stvari.Nije vrag da ti misliš da se Dombas sam pobunio, naoružao...
Samo nije bio niti ranjen
I mi smo koristili t-34 u zadnjem ratu, bolje i to nego nista.
Ti se blamiraš sa tvojim glupim prepisivanjem.Malo radnik malo ranjenik, koja blamaža..