Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
menja se po potrebi,papir trpi svaka sranjaZar i Hrvatska nije izmišljena država? Kako je nastala? Koja je njena istorija?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
menja se po potrebi,papir trpi svaka sranjaZar i Hrvatska nije izmišljena država? Kako je nastala? Koja je njena istorija?![]()
Као није чуо да је Севернодоњецк пао. Иста прича као и у Мариупољу. Нацисти се сакрили у склоништа фабрике Азот. Главно склониште има капацитет 1200 људи.Ја би на твом месту престао са тим питањима. Ти си гласник зла за Украјинце.
Прво си то сваки дан питао за Мариупољ, па за Азовстал, сад за Северодоњецк.
ja još ne kontam što nafta skače .. jel gađaju ruske/arapske/norveške rafinerije? obično je veća cena kada je nestašica?!!sve ide po planu..nafta brent skočila za 125$..uskoro mad max apokalipsa...
nisam ja za niku stranu... da to važi i za agresore kao što su i ameriCic pitaj amere kada su spalili kolonu siptara misleci da je legitimni cilj to jest gadjali nas pa pomesali traktore sa oklopom sta misle o tome.
biće nešto od tebe - makar preispituješ verodostojnost medija (koju su 100% laž)То сам негде прочитао али не знам да ли је истина.
Никада не би тражио Немачко држављанство. Имам два држављанства и оба су земаља које истински волим. Запад, коме се ти клањаш, директно је одговоран за стравично страдања Срба у 20 веку али теби то не смета. Радо би скинуо гаће пред њима.Upravo je to i problem. Da imaš nemačko državljanstvo, tvrdio bi da su Nemci arijevski narod i da su sloveni niža rasa. Toliko veruješ u superiornost ruske rase da si sam sebe ubedio da su Rusi potopili svoj najznačajniji brod cronomorske flote, jer su toliko genijalni.
Ja sa druge strane, imam samo jedno državljanstvo, srpsko, i zato nemam problema da kritikujem srpsko društvo po pitanju, recimo, ekologije, korupcije i drugih stvari. Ili da priznam da su drugi evropski narodi uspešniji u fudbalu ili nanotehnologiji. Drugim rečima, za razliku od tebe, ne patim od sindroma poturice.
dobro jeja još ne kontam što nafta skače .. jel gađaju ruske/arapske/norveške rafinerije? obično je veća cena kada je nestašica?!!
ma , odlicno pitanješto nije napala ameriku onda koja se centar satanizna, otmice beba, narkomana i paperclip nacista?
nego rekla dosta i napala zemlju koja je realno slabija od mađarske??
Pokazes jednu i to je 60%,ako jos jednu nadju to je 98%,trecu i ni jedna nije pogodila ciljOborena ruska krstareća raketa
Do 60% takvih raketa bude oboreno ili promaše cilj.
Očito si jako mlad kad olako koristiš nikad.Ljudi u principu idu tamo gde im je bolje.
Zato ima više Rusa u na zapadu nego obrnuto.
Ne kažem da rat ne igra određenu ulogu, ali i Nemačka je bila u ratu, pa je opet više Rusa u Nemačkoj nego Nemaca u Rusiji.
Ako pod "kad dođe vreme" misliš "nikad", onda se slažem.
Pošto nisam video nikoga ko više prezire Putina od ruske emigracije na zapadu.
Rusi normalno igraju hokej za NHL timove,niko ne brani rusima nista u americi,glupava Evropa je samo navucena od strane Amerike a ona sama se ne prodrzava ni sankcija posto uvozi 90% stvari koje je do sada uvozila,to samo govori koliki su debili u EvropiNema kod nas da bude glavna vest na trenutak da je US open dozvolio ucesce ruskim teniserima... To bi govorilo afirmativno o USA...
A sto ova glupava fraza nasih analiticara? Svi bukvalno ovo govore... Garantujem da USA nema neikakve zahteve prema EU sto se tice uvodjenja sankcija sportistima...Evropa je tu potpuno suverena i sama odlucuje...Zar stvarno neko misli da takve stvari u EU administraciji odlucuje Amerika?glupava Evropa je samo navucena od strane Amerike a ona sama se ne prodrzava ni sankcija,