This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Не знаш енглески?Ima li šta novije??
Знаш ли иједан други језик осим српског?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знаш енглески?Ima li šta novije??
Demilitarizacija Rusa napreduje.
koliko sam juče video na nemačkom tv-u,NATO u pripremama, kako bi "raskomadao majčicu rossiju":
Smanjenje oružanih snaga u NATO zemljama:
Pogledajte prilog 1165223
У ком правцу?Demilitarizacija Rusa napreduje.
100 milijardi, samo zbog ruske invazije na Europu.koliko sam juče video na nemačkom tv-u,
nemačka ulaže 1000 milijardi u naoružanje od ove godine!
Reciklažnog dvorišta za otkup sekundarnih sirovina.У ком правцу?
Nego?
Хапсе човека који се купа у Одесси .
Патроле по плажи , интересатно да полиција не говори да су паже миниране , али хапсе све који се тим плажам приближе
Svapski,rekao sam ti..Не знаш енглески?
Знаш ли иједан други језик осим српског?
Rusi su postigli pun pogodak sa agresijom na Ukrajinu..koliko sam juče video na nemačkom tv-u,
nemačka ulaže 1000 milijardi u naoružanje od ove godine!
A od 2014. do danas malo prošlo?Preustroj jedne vojske ne ide tek tako za par godina.
Ukrajinska vojska je bila u jadnom stanju do 2014. Svo oruzje je iz sovjetskog doba, nema modernog naoružanja.
Malo su to popravili strani instruktori, vidi se iz priloženog zbog toga Rusi imaju probleme.
Vidim, zato se zapadni stratezi dive načinu ratovanja Rusa. Niko nikad nije ovako dobro vršio pripremu napada artiljerijom i ovolikom količinom preciznih raketa. Jedino što još uvek drži premorene ukrajince jeste masovnost i ljudi i teritorije. I dopuna sa zapada, koja sve češće biva ili uništena ili se prodaje na crnom tržištu.Irak su Amerikanci pobijedili dvaputa za ukupno pola vremena koliko traje do sada ruska invazija. Afganistan za postotak vremena, ostale intervencije zajedno nisu trajale duže od mjesec dana i to je sve bilo za Amerikance na drugom kraju svijeta.
Rusi napali na svojoj granici i Bjelorusije, ukupno skoro 3000km, avijacija im radi takoreći domaće letove, mogli birati gdje će udariti.
Ovo do sada viđeno je ništa, porazi i ponižavanja bez kraja za Ruse.
Da, malo, vrlo malo.A od 2014. do danas malo prošlo?
Dive se koliko su uspjeli izgubiti oklopa i ljudstva u tako kratkom periodu. Druga svjetska silaVidim, zato se zapadni stratezi dive načinu ratovanja Rusa. Niko nikad nije ovako dobro vršio pripremu napada artiljerijom i ovolikom količinom preciznih raketa. Jedino što još uvek drži premorene ukrajince jeste masovnost i ljudi i teritorije. I dopuna sa zapada, koja sve češće biva ili uništena ili se prodaje na crnom tržištu.
Dive se kako da ne..Vidim, zato se zapadni stratezi dive načinu ratovanja Rusa. Niko nikad nije ovako dobro vršio pripremu napada artiljerijom i ovolikom količinom preciznih raketa. Jedino što još uvek drži premorene ukrajince jeste masovnost i ljudi i teritorije. I dopuna sa zapada, koja sve češće biva ili uništena ili se prodaje na crnom tržištu.
Ako pod divljenje smatraš, nazivanje Rusa budalama, kockarima i luzerima, onda imaš pravo.Vidim, zato se zapadni stratezi dive načinu ratovanja Rusa. Niko nikad nije ovako dobro vršio pripremu napada artiljerijom i ovolikom količinom preciznih raketa. Jedino što još uvek drži premorene ukrajince jeste masovnost i ljudi i teritorije. I dopuna sa zapada, koja sve češće biva ili uništena ili se prodaje na crnom tržištu.
Наје*али су у правом смислу.Rusi su gotovi.
LGBTQ snage se mobiliziraju.
Jednorog im simbol, vjerojatno rozi
https://www.************/embed/UQmtyx7x8JF6/

Zanimljivo, klinac priča na ruskom.Kakav propagandni bullshit.."dostojan" engleza....Potezi ocajnika.
Pojas nevinosti prije pancirke.Наје*али су у правом смислу.![]()

ovo je iz druge nedelje SVO samo snimak iz drugog ugla, K 52 oboren iglom.TupaneOboren ruski helikopter

Ovo nije ni blizu Kijeva. Jos jedan lazni propagandni video.4. 6. 22. Из Кијевског језера-резервоара за снадбевање града водом, извађен је oборени хеликоптер орка:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam zbrisao, doduše nije mi bilo teško, jer imam dvostruko državljanstvo.Iskreno da sam pozvan odazvao bih se sigurno, bez nekog odusevljenja, bilo bi me sramota od okoline da se izvlacim, srecom nisam pozvan.