Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.726
Uništena ukrajinska avijacija raketira Ruse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слажем се, огради се у тор!Ignore!-nepismene u glavi tupsone. Eto napr. mene bi bilo sramota da imam takvog drvenog advokada kao ti. Ja bih se javno ogradio.
Не претерују, чуј мозак? Евентуално жица која му држи уши да не падну са главе.Žrtva si ti, i to mainstream medija. Oprali ti mozak na 90.
Meni to govori da si ****** - sin bosanske bukve i hercegovačkog međeda. Ako je deevolucija negde pokazala dejstvo to je fed. basne i hercegovnije.Bila dok nije napala Ukrajinu sad samo za smijariju.
I osjećam se superiorno na ovom forumu šta to govori o tebi![]()
Navodno a vi podržavaoci zločinaca se obradovali. Koja tugica kad vam je to poslednje radovanje, kad se nešt navodno desi.Ukrajinci navodno tenkovskim prodorom probili ruske linije kod Hersona.

Da, navodno. Znaš što to znači?Navodno a vi podržavaoci zločinaca se obradovali. Koja tugica kad vam je to poslednje radovanje, kad se nešt navodno desi.
Azovci najbolje napreduju, stigli do Čečenije.
Znam, opet se vi tviter ratnici ponadali. Dok Rusi napreduju.Da, navodno. Znaš što to znači?
Kojim migovima?Obaranje ruskih krstarećih raketa MiGovima.
Док је ем ај сикса и би би сија Русија нема шансе да победи.Pazi ove papke.
Svi redom zovu Putina, dok zapadni mediji ga proglašavaju luđakom. Pa zar se s luđakom pregovara?! Totalno su zabrazdili u lažima i obmanama...no moglo bi ih to koštati, nisu baš svi Europljani ovce.
Ukrajina traži od Njemačke: 'Zaustavite protok plina'. Britanci: 'Ako Putin pobijedi, nećemo se osjećati sigurno'
Kako tko. Ja ću se osjećati baš sigurno.
https://www.vecernji.hr/vijesti/zel...udima-koji-blokiraju-ovaj-sesti-paket-1589810
Nisam stavio kartu da su Ukrajinci pred Moskvom.Znam, opet se vi tviter ratnici ponadali. Dok Rusi napreduju.

Stil pisanja Gebels `45.Obaranje ruskih krstarećih raketa MiGovima.
Какву ли му поруку шаље Путин !?
Rusija i kad pobijedi, bit će gubitnik za zapad. No, Briti za utjehu mogu prokopati još dublje La Manche da se izoliraju.Док је ем ај сикса и би би сија Русија нема шансе да победи.
Духови КијеваKojim migovima?![]()
Poslali izvidnički dron u NATO Zagreb, samo prošao neopaženo, bem ti NATO silu. Sad čekaju pred Moskvom.Nisam stavio kartu da su Ukrajinci pred Moskvom.![]()
Humor za debile.