- Poruka
- 238.986
Današnji snimak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali sam imao cudnu putanju pa sam onda imao razne price oko mene i to je onda dovelo do posebnog statusa , ne u smislu veza, nego povezanosti sa operativnom komandom, odbranom BG , BG korpusom, Drinskom Divizijom, pa sam imao mogucnost da se krecem i interagujem sa svima njima na moj nacin i pod mojim uslovima...(uslovno receno mojim, misli se na mojim funkcionalnim uslovima) tj od starta je vazilo zadatak je na prvom mestu pa je zato izbilo nekoliko sukoba po meni malih, tj bez nasilja, ali je to dovelo do uplitanja VB , KOS, i to na najvisem nivou , pa je ostalo to kao rep..очигледно си у војсци имао бољи увид од мене. На мене је мајор оставио позитиван утисак, зна шта прича, шта ради и буде ту са нама кад се "ради".
Пуковници, генерали, то је већ политика.
Ja vucicu verujem 2% ne vise....mozda 1%.....ispravka..kao čovjek koji je politički i diolomatski prisutan i na jednoj i na drugoj strani vučič je rekao da je već mogučnost da se nuklearni rat dogodi nego da se ne dogodi...toliko o našim svakodnevnim brigama koje uskoro postaju beznačajne
Eto ja verujem da je cela posada jos posle prvog udara bila mrtva, a to sto je posle eksplodiralo malo znacaja ima za zivote posade..Buuum i planuo ko benzinska
Ja mislim da je mislio na ograničene nuklearne udare, ne na nuklearni rat između USA i Rusije, to bi stvarno bio kraj.kao čovjek koji je politički i diolomatski prisutan i na jednoj i na drugoj strani vučič je rekao da je već mogučnost da se nuklearni rat dogodi nego da se ne dogodi...toliko o našim svakodnevnim brigama koje uskoro postaju beznačajne
Jel mislite da bi vredelo da se povede jaka promotivna kampanja za razdvajanje ukrajinaca od azovaca....?A u Azovstalju pevaju ...
Kako na osnovu ovog snimka zaključuješ da je napravljen 81. dana rata ili da su UKR gadjali ruske položaje ili bilo šta što si naveo?Na ruskom naravno.
Drugi dan rata uništena ukrajinska avijacija tamani neprijatelja na 81.dan rata.
Ne postoji povratak ako se uvedu takvi napadi....sve to spada u ono jednom predjes, nikad nazad....eskalacija je eskalacija..Ja mislim da je mislio na ograničene nuklearne udare, ne na nuklearni rat između USA i Rusije, to bi stvarno bio kraj.
Po mom mišljenju, ako dođe do toga, Poljaci će prvi da shvate značenje izraza "ograničeni nuklearni udar".
A ako se pirgavi budu i dalje khurčili i ponašali kako se sada ponašaju, oni će to shvatiti kao drugi.
Sa njihovih par petardi oni su pretnja Rusiji kao i rvati, samo što to još nisu shvatili, ponašaju se kao da su još uvek
kolonijalna sila.
koga zanima može pogledati od 45:10Ja mislim da je mislio na ograničene nuklearne udare, ne na nuklearni rat između USA i Rusije, to bi stvarno bio kraj.
Po mom mišljenju, ako dođe do toga, Poljaci će prvi da shvate značenje izraza "ograničeni nuklearni udar".
A ako se pirgavi budu i dalje khurčili i ponašali kako se sada ponašaju, oni će to shvatiti kao drugi.
Sa njihovih par petardi oni su pretnja Rusiji kao i rvati, samo što to još nisu shvatili, ponašaju se kao da su još uvek
bogznakakva kolonijalna sila.
kad si do grla u govhnima preostaje ti samo da pjevaš...A u Azovstalju pevaju ...
Нема излажења. Само предаја. Нарочито је важно да се рпедају странци. И официри и научници.A u Azovstalju pevaju ...
Pobili su dosta ribe. Koja je to stoka...Današnji snimak
Jeste sve se videlo koliko bombarduju na visini 20m Kamera zabelezila eksplozijeDa, u tvojem svijetu možda.
Izraketiraju, bombardiraju, te nakon toga odvode akcije za sigurno izvlačenje iz borbene zone.
Napaćeni, kakve veze imaju Hrvati s tim?Ja mislim da je mislio na ograničene nuklearne udare, ne na nuklearni rat između USA i Rusije, to bi stvarno bio kraj.
bogznakakva kolonijalna sila.
Džabe vam sve, kad je pred vama neprijatelj koji se ne predaje...vidi gdje god je Azov, Mariupolj ili kod Hrakiva( Kraken), tu nema predaje, nema povlačenja, samo se odlazi u Valhallu, a iz sebe ostavljaju horde mrtvih Rusa, da ih jedu sitni glodavci i vrane.kad si do grla u govhnima preostaje ti samo da pjevaš...
Ovo je snimak iz podruma jednog solitera u KijevuA u Azovstalju pevaju ...
Тугомир опет подваљује укро "истине"? Очекујем да остатак "бојне" понови снимак бар 50-ак пута, па могу прећи на сљедећу подвалу.Ovo je snimak iz podruma jednog solitera u Kijevu![]()
A hipnotisane ukrajince ne jedu njih ce da zaobidjuDžabe vam sve, kad je pred vama neprijatelj koji se ne predaje...vidi gdje god je Azov, Mariupolj ili kod Hrakiva( Kraken), tu nema predaje, nema povlačenja, samo se odlazi u Valhallu, a iz sebe ostavljaju horde mrtvih Rusa, da ih jedu sitni glodavci i vrane.