комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
15. 5. 22. У Украјини су први пут примећени вишецевни ракетни бацачи РМ-70 калибра 122 мм које је донирала Чешка:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko će to i sa kojim snagama da napadne Krim?Poenta je da sledi napad i na Krim koji Rusi možda neće moći da brane jer je izolovan od kopnenog dela Rusije.
Pazi šta ti kažem, ja mislim da će Ukrajinci napasti i Donbas i Krim.
2 velike bitke moraju da se dese. U Donbasu i u Krimu.
Jedino ako bude neki dogovor sa Zapadom da ne napadnu Krim i ako Rusi zaprete nuklearnim oružjem zbog Krima.
Okej onda je moguće.
izdrzite momci sjajno vam ,pobedili smo na euro songVapaji se nižu
![]()
Битанге су у очима запада шта год направили, а с обзиром на количину и начин међусобне комуникације очигледно је да их баш брига што су у нечијим очима битанге.Tako je. Trebali su da postave ultimatum kao što su uradili Amerikanci 1962. godine Kubancima. Recimo da im kažu: "Imate nedelju dana da ispunite naše uslove - proglasite neutralnost, udaljite trupe iz Luganska i Donjecka na 50 km, a tu da dođu plavi šljemovi, da se obavežete da na vašoj teritoriji neće biti raketa dugog dometa itd." Rat bi vjerovatno i tako počeo, ali bi Rusi ipak ispali kako-tako normalniji u toj priči. Ovako su ispali teške bitange.
Šta se odigravalo u toj glavi? Kako je mogao da tako hladnokrvno ubija neke nepoznate ljude?Строго 18+
Шокантан снимак стрељања људи у Бафалу у Њујорку.
Istim onim sa kojima su ih rasterali oko Kijeva i Harkova.A ko će to i sa kojim snagama da napadne Krim?
Kada je kupola probijena i bez municije u kupoli posada strada, primeri Abrams i Leopard koji municiju skladiste van kupole i u kupolu stize samo po jedna granata.Kada projektil pogodi tenk, ništa ne ostaje od tri člana posade.
Ruski tenkovi imaju konstrukcijsku grešku jer pri pogotku aktivira se municija koja je u kupoli, zato kupole lete okolo desetke metara i dalje.
Pa i to je dobar primer, znaci budalama na ratistu je pametno sve osim necega sto stvarno moze da bude dobro odradjeno ali nije u skladu sa njihovim mentalitetom...Hrabrost je mnogo toga, samo ne ovo tvoje isprazno filozofiranje...
Ali sto onda naglasavaju osobinu pakla, kad je u oba slucaja isti rezultat, samo malo manje kremiran...Kada je kupola probijena i bez municije u kupoli posada strada, primeri Abrams i Leopard koji municiju skladiste van kupole i u kupolu stize samo po jedna granata.
Samo kazem da to treba odvajati od regularne vojske...ne smes ih u istu jedinicu iako ti se cini da to dobro dodje i toj jedinici....dodje djoka moj dobro...Лудаци или берсеркерс нису мит, легенде јесу. Боре се као фурије у трансу.
Prijatelju, to je nonsens, ta izjava, taj post je bez veze. Te snage koje su potisle jedinice ruske armije kod Kijeva su koje snage??? (da pretpostavimo, jer mi možemo da baratamo samo pretpostavkama) i protiv kojih snaga? Ukr kažu osvojili Gostomel, Ru kažu povukli se bez borbenog kontakta iz Gostomela i naravno prema granici BLR.Istim onim sa kojima su ih rasterali oko Kijeva i Harkova.