Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Заплењено још НАТО помоћи

Музеј ДНР и ЛНР се захваљује.

20220514_202026.jpg

Богами како стоје ствари ово ће Путину бити грешка живота. Боље да је дизао Русију економски па макар и са НАТО-м на границама, свакако их не би нападали. Оваквим губицима се ни он није надао. Ево ови нацисти кренуше и у контранапад код Херсона.

Ma da ti si Englez.

Inače, baš ste smiješni ti i Mujo. EU ima sve ali eto uvozi jer smo dobročinitelji
A zapravo čmrljimo i sjedimo Amerima uz nogu.
Smiri se ženo. Meni je srpskohrvatski 4 jezik po redu, kojim se koristim, tako, da ne izazivaj.
Ko je kriv Rusima, da se nisu uključili u tokove svetske ekonomije, a posebno u EU, kad su im nudili. Rusija je imala status najpovlaštenije nacije u trgovini sa EU sve do invazije februara, čak je bila dio G8 pre nego se počela baviti otimanjem teritorije Ukrajine 2014.

A plaćanje solarno Amerima? Lovu na sunce ili ćemo vam uvesti demokraciju. Ti bi vodio biznis a da ne plaćaš zaštitu? Baš si naivan.
Zapravo, Amerikanci su nam uveli demokraciju, tako u Italiji, kako u Nemačkoj, Austriji, Japanu, Koreji....

Smiri se ženo. Meni je srpskohrvatski 4 jezik po redu, kojim se koristim, tako, da ne izazivaj.
Ko je kriv Rusima, da se nisu uključili u tokove svetske ekonomije, a posebno u EU, kad su im nudili. Rusija je imala status najpovlaštenije nacije u trgovini sa EU sve do invazije februara, čak je bila dio G8 pre nego se počela baviti otimanjem teritorije Ukrajine 2014.
Može ti biti i prvi, ti qurca ne razumiješ. Ali, mislim da nije do jezične barijere.

Zapravo, Amerikanci su nam uveli demokraciju, tako u Italiji, kako u Nemačkoj, Austriji, Japanu, Koreji....
Kao i Vijetnamu, Libiji, Siriji, Iraku, Panami, Nikaragvi, itd......

Može ti biti i prvi, ti qurca ne razumiješ. Ali, mislim da nije do jezične barijere.
Ne, nije do jezične barijere, nego do potpuno drukčijeg mentalnog sklopa.
PS čak ni vi gospođo, niste odrastali iza željezne zavjese, jer ste imali sreću, da ste se rodili u SFRJ, a ja nisam odrastao ni u SFRJ, još manje iza željezne zavjese.

Poslednja izmena:
Kao i Vijetnamu, Libiji, Siriji, Iraku, Panami, Nikaragvi, itd......
Tamo su imali "specialne vojne operacije", pod tim zaista mislim specialne vojne operacije, ne kao neki, jelte. U Vijetnamu su podupirali Južni demokratski Vijetnam, nakon toga što ga je napao Severni komunistički Vijetnam. Na žalost povukli su se zbog demonstracija i pritiska domaće javnosti, te ostavili Južni Vietnam na milost i nemilost Severnom Vietnamu i Vietkongu. Ali, danas, baš taj Vietnam svom silom beži pod američke skute zbog bojazni od sevrnog suseda Kine. Irak se zna zbog čega su napali, zbog invazije na Kuvajt, Panamu zbog otvorenosti panamskog kanala, a Libiju, Siriju, Avganistan zbog potpore terorizmu. Nema nešto terorizma širom Evrope, kako je to nekad bilo, dok nisu ove arape doveli u red. Nikaragvu ne poznajem situaciju, ali mi je čudno, da nisi spomenula SRJ 1999? Bombardovali su bez povoda?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back