Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se javljaš kad nisi ispratio o čemu se radi? :mrgreen: Holandska Partija za slobodu je tražila da se ispita odakle Zelenskom 850 miliona eura i ona je stala na stranu Rusije. Samo sam ukazao kakva je ta partija, na njen značaj u Holandiji i Evropi i konstatovao da je lijepo Putinovo društvo onih koji ga brane ;)
Не брани нико Путина, већ се тражи форензика банковног еачуна преседника Украјине.
Како си ти Путина уплео у ово, само ти знаш.

Ukrajinci brane svoje obitelji, ruskim obiteljima ginu sinovi i očevi jer kepec ima kompleks veličine.
54306d1540830865-mr-beaker-klingelton-mimimi-als-mp3-download-mr-beaker-mimimi-klingelton-mp3-...jpg

Locals report that fighting in Severodonetzk is already at the entrance of the city, at the Bus Station

The General Staff of the Armed Forces of Ukraine announce that the enemy (that is , we) had a partial success in the Avdeevka area. If they announce this you can say its bad :)))

субота, 14. мај 2022.
Русија је доставила Савету безбедности УН конкретне доказе о америчким компанијама и појединцима укљученим у рад биолабораторија у Украјини.
savetbezbednosti-1.jpg

То је данас изјавио први заменик сталног представника Русије при Уједињеним нацијама Дмитриј Пољански.
Поделили смо неколико стотина докумената. Они садрже конкретне подаке, конкретне случајеве, конкретне компаније, конкретна лица. Ако мислите да ови докази нису довољни шта су по вашем мишљењу онда докази
Он је данас на састанку Савета безбедности Уједињених нација навео да се ради о конкретним чињеницама које је Москва открила и о конкретним документима, који указују на то да су Сједињене Државе спроводиле војно-биолошке програме у лабораторијама у Украјини, преноси ТАС С.
"Поделили смо неколико стотина докумената. Они садрже конкретне подаке, конкретне случајеве, конкретне компаније, конкретна лица. Ако мислите да ови докази нису довољни шта су по вашем мишљењу онда докази", питао је Пољански, одговарајући на примедбе америчког амбасадора да документи које је Русија поделила са Саветом безбедности УН не пружају никакве доказе о војно-биолошким активностима Вашингтона у Украјини.
Руски званичник је још навео да Москва инсистира да Вашингтон пружи објашњења и да је најавила које ће механизме користити у том инсистирању.
"Нећемо одбацити ову тему. Ваши покушаји да наше конкретне тврдње и питања које се одосе на вас, претворите у причу без смисла, у празне приче о руској пропаганди, неће успети
. Мораћете да пружите конкретна објашњења о криминалним активностима којима се бавите у Украјини", нагласио је Пољански, преноси ТАСС.
http://www.nspm.rs/hronika/kineski-...gledaju-alarmantno-i-moraju-se-istraziti.html

Pričamo o energentima. EU ima infrastrukturu, industriju donekle, ono što nije transferirano u Kinu, ali bez energenata, koje EU uvozi jer je zelena agenda prevladala i zatvorila većinu TE po DE, to je balon od sapunice. Čime će grijati stanove, samo to npr.? Sve je to luft.
EU ima pare a ko ima pare ima sve, Nizozemska recimo troši na zdravstvo preko 100 milijardi godišnje, mala zemljica ili Benelux ima isti budžet kao i Rusija. Imaju dalekoooooo više para. Ako treba platice više i riješiti problem. Njemačka je vjerovala Rusima i zato imaju problem, veoma naivno.

Autosugestija je dozvoljena, no činjenica je dedolarizacija svijeta.
Još četiri valute imaju potpuno jednak status kao američki dolar, to su još euro, engleska funta, japanski jen te kineski juan. Tako da, ova pričica je toliko nategnuta, da je več tužno kako je ponavljate kao papige. Inaće od nove godine dalje upotrebljavati ćete valutu, u kojoj je na godišnjem nivou provedenih preko 38% svih svetskih transakcija, u vrednosti, ne po broju, jelte. Više ih je sprovedenih samo u dolaru, 42%, u engleskoj funti 7%, japanskom jenu 5%, kineskom juanu 2%, tako da, u svim ostalim valutama je tek 6%.

Ко је какав и ко је шта у овом рату види се по пинашању према рањеним заробљеницима.
Украјинци Русе муче, убијају, скрнаве, док Руси заробљеним Укропима пруже бољу медицинску помоћ него шта би је укропи добили о својих.
Запад зло, Русија добро. То је сва суштина.
https://t.me/HersonVestnik/3391

Još četiri valute imaju potpuno jednak status kao američki dolar, to su još euro, engleska funta, japanski jen te kineski juan. Tako da, ova pričica je toliko nategnuta, da je več tužno kako je ponavljate kao papige. Inaće od nove godine dalje upotrebljavati ćete valutu, u kojoj je na godišnjem nivou provedenih preko 38% svih svetskih transakcija, u vrednosti, ne po broju, jelte. Više ih je sprovedenih samo u dolaru, 42%, u engleskoj funti 7%, japanskom jenu 5%, kineskom juanu 2%, tako da, u svim ostalim valutama je tek 6%.
Meni je tužno da ti ne razlikuješ č i ć.

EU ima pare a ko ima pare ima sve, Nizozemska recimo troši na zdravstvo preko 100 milijardi godišnje, mala zemljica ili Benelux ima isti budžet kao i Rusija. Imaju dalekoooooo više para. Ako treba platice više i riješiti problem. Njemačka je vjerovala Rusima i zato imaju problem, veoma naivno.
Ako baš zagusti, može se pokrenute te pozatvarane ugljenokope, termoelektrane, nuklearne elektrane. dozvoliti fracking. Evropa leži na energentima, samo što je teško i skupo ih eksploatirati, pa je jeftinije uvoziti iz Rusije, gde niko ne brine niti o zagađenju, niti ima obavezu normalno platiti radnike, niti plaćaju odštete onima, kojima su zagorčali život.

Meni je tužno da ti ne razlikuješ č i ć.
Meni nije, jer srpskohrvatski nije moj jezik, mi nemamo čćšžđ i tako to, ali se trudim

Ako baš zagusti, može se pokrenute te pozatvarane ugljenokope, termoelektrane, nuklearne elektrane. dozvoliti frackong. Evropa leži na energentima, samo što je teško i skupo ih eksploatirati, pa je jeftinije uvoziti iz Rusije, gde niko ne brine niti o zagađenju, niti ima obavezu normalno platiti radnike, niti plaćaju odštete onima, kojima su zagorčali život.
Nuklearke se prave ali treba dosta vremena da se to riješi.

Ako baš zagusti, može se pokrenute te pozatvarane ugljenokope, termoelektrane, nuklearne elektrane. dozvoliti frackong. Evropa leži na energentima, samo što je teško i skupo ih eksploatirati, pa je jeftinije uvoziti iz Rusije, gde niko ne brine niti o zagađenju, niti ima obavezu normalno platiti radnike, niti plaćaju odštete onima, kojima su zagorčali život.

Meni nije, jer srpskohrvatski nije moj jezik, mi nemamo čćšžđ i tako to, ali se trudim
Ma da ti si Englez.

Inače, baš ste smiješni ti i Mujo. EU ima sve ali eto uvozi jer smo dobročinitelji
A zapravo čmrljimo i sjedimo Amerima uz nogu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back