Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi ovdje moraju dobiti po nosu, inače će se umisliti da su neki faktor, makar regionalni.
Od koga će dobiti? Pa viš da Azovci plaču i moljakaju cijeli svijet da ih spasi. Eno i onaj naš "heroj" moli da ga se poštedi i vrati kući kako bi sadio maćuhice i ispravljao iskrivljene vlati trave. Sve mirotvorci, nema ratnika za Rusiju spremnih.

4aucGC9.jpg

Holandska partija ili tačnije "Partija za slobodu (hol. Partij voor de Vrijheid, PVV) je holandsko desničarsko-populistička partija. Spada u evroskeptične partije. Partija za slobodu se obično ne klasifikuje kao neonacistička zbog pozitivnih stavova o Izraelu, ali su ostale stavke njene politike bliske toj ideologiji. Vilders je poznat po izjavama da ne mrzi muslimane, ali mrzi Islam, da bi muslimani koji žele da ostanu u Holandiji morali da se odreknu većeg dela Kurana, te da bi Muhamed u današnje vreme bio uhapšen kao terorista. Vilders je jednom prilikom rekao da želi da sruši EU iznutra. On smatra da su EU, islam i imigracija zla čovečanstva. Poznat je po tome što je objavio antimuslimanski film pod nazivom Fitna, u kojem se tekstovi iz Kurana povezuju sa terorizmom i antisemitizmom, islamski prorok Muhamed optužuje za pisanje knjige u pijanom i nesvesnom stanju, a sam Kuran opisuje kao ratni plan islamista koji žele da pokore hrišćanstvo i ostali slobodni svet."

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Партија_за_слободу_(Холандија)

Odabrano društvance brani Putinove vrijednosti :hahaha:
Погубили сте компас! Путина повезујеш са антиисламистом
док у исто време руска војска напредује уз пароле
АХМАТ СИЛА и АЛАХУ ЕКБЕР.
Казни се са пет минута клечања на кукурузу.

Dobro ikad na zapadu, Rusiji, SAD?
Da, u SAD 1998 još su Twinsi bili u NY. Washington, Philadelphia i Des Moins.
Rusija nekoliko puta u zadnjih 15 godina. EU cijelu proputovala, osim ovih sitnih baltičkih država, a i one bile u planu, no Covid me spriječio.
Više od dvije godine nikud izvan HR ne idem zbog covid fašizma.

Pa smij se ti, ali meni se ne hoda s brnjicom cestom, niti će me psihopati spremat u tor / obor/ staju , i još da im platim za to. U HR su mjere bile blage i nisu nas yebali s glupostima.

Poslednja izmena:
Погубили сте компас! Путина повезујеш са антиисламистом
док у исто време руска војска напредује уз пароле
АХМАТ СИЛА и АЛАХУ ЕКБЕР.
Казни се са пет минута клечања на кукурузу.
Što se javljaš kad nisi ispratio o čemu se radi? :mrgreen: Holandska Partija za slobodu je tražila da se ispita odakle Zelenskom 850 miliona eura i ona je stala na stranu Rusije. Samo sam ukazao kakva je ta partija, na njen značaj u Holandiji i Evropi i konstatovao da je lijepo Putinovo društvo onih koji ga brane ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back