Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lavov.
Protest supruga, majki, sestara vojnika teritorijalne obrane protiv njihovog slanja ne istočni front.
Kukaju kako nisu prošli nikakvu obuku i da su loše opremljeni.
Zaeban istočni ftont. I švabe su tamo slali po kazni.
FST1pruVcAAhZQJ

Valjda će ovo naterati Zelenskog na pregovore,
u jednom trenutku će broj poginulih preći granicu koju će narod biti spreman da istrpi

Мени су ти сви исти - ортодоксни комунисти ... Русија је тек после Јељцина постала она права Русија ... Ти то не можеш да схватиш, но то је већ твој проблем ...

A šta će biti za par godina, posle Putina, hoće li biti ona "prava" ili...

u jednom trenutku će broj poginulih preći granicu koju će narod biti spreman da istrpi
Да, доћи ће време да ће нестати и последњег укра који је био топовска храна Амера, Еу, и ВБ ...

A šta će biti za par godina
То је у рукама Руса и не бавим се нагађањем ...

Prodavali smo mi i vama naftu
А где вам је сада та силна нафта и у чијем је власништву ИНА? :hahaha: :rotf:

Tad niste bili deo "civiliziranog svijeta"...ali danas! DANAS!!!
Да, сада су "цивилизовани", нарочито они који се крију као штакори по канализацији Мариупоља ... :hahaha:

Tad niste bili deo "civiliziranog svijeta"...ali danas! DANAS!!! :hahaha:

Nije uopce stvar u nafti i plinu, stvar je u politickom stavu, odnosno o zauzimanju politickog stava, sto ce Srbija vrlo brzo morati odraditi, politicki se odrediti prema situaciji, i shodno tome ce i snositi posljedice, kakve god one bile...

Mozda procvatete pod Rusima, sta ja znam, ili postanete neutralni i uspjesni ko Svicarska, makar se ja bas ne bih kladio na ovo zadnje 🤣🤣🤣

Nije uopce stvar u nafti i plinu, stvar je u politickom stavu, odnosno o zauzimanju politickog stava, sto ce Srbija vrlo brzo morati odraditi, politicki se odrediti prema situaciji, i shodno tome ce i snositi posljedice, kakve god one bile...

Mozda procvatete pod Rusima, sta ja znam, ili postanete neutralni i uspjesni ko Svicarska, makar se ja bas ne bih kladio na ovo zadnje 🤣🤣🤣

Pa eto, zauzećemo stav kao i vi...

Tamo gde nam odgovara ćemo ga zauzeti, tamo gde nam ne odgovara, nećemo... :per:

Оно, кад усташа објашњава шта је нацизам!
pa mi ustaše i možemo objašnjavati što je nacizam, nećete valjda vi kvaziantifašisti da objašnjavate... mislim ono, pa niste u stanju to...vi možete da objašnjavate zajedno sa rusima što je oslobađanje teritorija drugih država od njihovih ljudi na njihovom teritoriju i oslobađanja njihovih kuća i stanova od nepotrebne i suvišne im bijele tehnike

Да, доћи ће време да ће нестати и последњег укра који је био топовска храна Амера, Еу, и ВБ ...

То је у рукама Руса и не бавим се нагађањем ...

Pa ti si taj koji poistovećuje Rusiju i Putina i želi da Srbiju veže za Rusiju

Ja te pitam ko garantuje da za par godina neće ponovo neki Jeljcin da bude na čelu i šta ćemo onda, da kažemo nije to ta Rusija

Вучућ је показао своје право издајничко лице тек када се је вратио од Шолца ...Сећате ли се како се је љутио на Путина што је рекао оно што је чињеница о пресуди међународног суда о КиМ... Сваком нормалном човеку је вређало разум када је почео да урла како је то погоршало положај Србије и да ће притисци да буду још већи и већи ... Све бих то некако и прогутао, но имајући у виду да је тај издајник, као што воли сам да наглашао, дипломирао на правном факултету, али, очигледно је то, о праву нема везе ... Како то, молим вас, може да утиче на положај Србије што је већ пресуђено?
Malo si pobrkao lončiće, obavesti se ponovo, nedostaje ti osnovno znanje.
MSP nije izrekao nikakvu presudu, to je mišljenje.
A da ti malo pojasnim, čak i u tom mišljenju ne piše da su šipci imali pravo na državu, već samo da to proglašenje kao takvo
nije u suprotnosti sa
međunarodnim pravom.
Da ti još malo pojasnim, ako neka mesna zajednica proglasi nezavisnost, to isto tako nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom.
A da bude još jasnije, to idiotsko pitanje je formulisao onaj iskompleksirani patuljak Vuk Jeremić.

Чак ако Вучић и призна Косово, а сва је прилика да је то већ договорио, та пресуда ће остати на снази и свако ће моћи на њу да се позива? Шта је Путин измислио што није тачно и чиме је Србији одмогао? То је само Вучићев спин како да покуша да преко његових медија да облати Русију и Путина и изврши прљави задатак болесног запада ...
Ne lupetaj.
Vučić je koliko dugo na vlasti?
Da je hteo i da mu Zapad naređuje kao što tvrdiš, mogao je već 50 puta da prizna Kosovo.

Lavov.
Protest supruga, majki, sestara vojnika teritorijalne obrane protiv njihovog slanja ne istočni front.
Kukaju kako nisu prošli nikakvu obuku i da su loše opremljeni.
Zaeban istočni ftont. I švabe su tamo slali po kazni.
FST1pruVcAAhZQJ
Јадне жене, знају да ће ускоро бити удовице и то све због нацистичког наркомана у Кијеву.

Мени су ти сви исти - ортодоксни комунисти ... Русија је тек после Јељцина постала она права Русија ... Ти то не можеш да схватиш, но то је већ твој проблем ...
e baš je sad ta postjeljcinova prava... mogli su u ovih 23 godine bar omogućiti prosječnom rusu da školjku u wc-u posjeduje a ne da ju donosi iz ukrajinskih sekndhend šopova...

ni manje ni više nego goloruki... pa vi uvijek teatralizirate realitete... od kud vam poriv za toliku količinu dramaturgije
Civili koje su nacisti pobili snajperima u Kijevu su bili goloruki. Civili koje su nacisti zapalili u Odesi su bili goloruki. Deca koju su nacisti pobili granatiranjem po gradovina su bila goloruka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back