Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Zahvali se jevrejskom, drogiranom p.ederu. Koji sluša svoje mame i tate iz SAD.Uspeli su od bratskog naroda da naprave veće neprijatelje nego od samih amera.
Putinova pobeda nema šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvali se jevrejskom, drogiranom p.ederu. Koji sluša svoje mame i tate iz SAD.Uspeli su od bratskog naroda da naprave veće neprijatelje nego od samih amera.
Putinova pobeda nema šta.
samo kmeciPonovo lazu, a ti prenosis
Dovoljno da ojadi agresore.
samo sto rusija nije srbija a kada rusi dodju i to ce postati srbijaHteli i RSK i RS da budu deo Jugoslavije tj Srbije pa znamo kako se zavrsilo.
Pa jeste, al tvom dedi su nesebično pomogli partizani u Blajburgu.I moj deda je lepo izgledo mesec dana prije![]()
![]()
![]()
vi ste svoju pobedu imali na blajburgu 45Kao i pobjedničke...
Koje su stvorile granice današnje RH, a koje poraženi hrvatski Srbi nisu htjeli, kao ni oni u Beogradu. Ali kako su hrvatksi partizani 1945. pregazili Srbe u Kninu, zajedno s nacistima, u "kninskoj operaciji" nije ih se ni pitalo...
.
Ne verujeem da su to uradili Poljaci, Poljska je puna Ukrajinaca, pre ovog rata bilo ih je milion i vise a posle jo 3-3,5 miliona, vecina je Varsavi.
samo kmeci
samo sto rusija nije srbija a kada rusi dodju i to ce postati srbija
Paranoja radi jel da?Mi vas shvaćamo ozbiljno. Čekate da Rusi dođu, pa u napad na Hrvate s njima...
.
U periodu koji je bio bitan i presudan za rat Hrvati su bili uvjerljiva većina u partizanima, i držali jedini slobodan prostor od nacizma u europi. Hrvatski partizani su iznijeli presudne borbe...
Srbi su bili većina u dva nebitna perioda - prvo u periodu dok su partizani bili brojčano minijaturni i potpuno beznačajni, a drugi period kad su se svi na kraju rata došli upisat u partizane, vidjevši da hrvatski partizani pobjeđuju. Sve dotad partizanski pokret u Srbiji bio je nepoznanica do te razine da su Čačak oslobađale Ustaški partizani iz Staljingrada. Zato i jesmo komandirali partizanskim pokretom jer smo mi bili glavni, i zato i jesmo sebi dali granice koje smo si htjeli dat. Prosto ko pasulj...
Srbi uvijek predstavljaju pitanje ukupnog zbroja partizana koje je nebitno. Ali lijepo vam zvuči da predstavite lažnu sliku...
.
Oces da kažeš da će Poljaci osuditi napad na ambasadora Z?Ne verujeem da su to uradili Poljaci, Poljska je puna Ukrajinaca, pre ovog rata bilo ih je milion i vise a posle jo 3-3,5 miliona, vecina je Varsavi.
srbi vas zgazili 2 puta i usli vam u glavni grad samiMi vas shvaćamo ozbiljno. Čekate da Rusi dođu, pa u napad na Hrvate s njima...
.
Nemamo pametnija posla. Trebalo bi zid napraviti 50m visine prema vama, toliko mi značite u životu.Mi vas shvaćamo ozbiljno. Čekate da Rusi dođu, pa u napad na Hrvate s njima...
.
Da prljamo ruke sa gomnima. Jednom smo na Blajburgu to uradili. I dosta je.Nemamo pametnija posla. Trebalo bi zid napraviti 50m visine prema vama, toliko mi značite u životu.
Jel te živčeki režu?
Što bi ti pregažen u Kninu s nacistima 1945. prepisivao sebi uspjehe hrvatskih partizana?
Uzmi srpske borbe sa nacistima u Srbiji, pa to veličaj!!!
Nema toga...
Evo ti mapa oslobođenih teritorija 1943. Tu se vidi da je iz dalmacije i Hrvatske došla sloboda, tojest dalmatinci su prodrli u hrvatske dijelove tada dominantno demografski hrvatske srednje Bosne. Oslobođen teritorij - Hrvat. Okupirano-Srbi. Tada su partizani u tom trenutku120 000 Hrvati i 25 000 Srbi, te pet šest tisuća ostali. S tim da su hravtski partizani bili vojnici, dok su srpski partizani bili djelomično civili koji su se skrivali po brdima, a Tito im kasnije dodijelio status partizana....
Pogledajte prilog 1150780
Što se mene tiče, ne treba mi nikakva vest odande.Da prljamo ruke sa gomnima. Jednom smo na Blajburgu to uradili. I dosta je.
Po mome trebali bi ali su vremena za.....a mislim da ce objaviti da nisu to bili Poljaci.Oces da kažeš da će Poljaci osuditi napad na ambasadora Z?![]()
Ма шта се секираш ето сад ће да нас приме у ЕУ и тамо ћемоPa ima i kod nas u Srbiji tih sto melju ljudsko meso, ima i onih koji su ucestvovali u masovnim streljanjia, a ucestvovali bi ponovo da se nadju u sansi.Ima i silovatelja ratnih....
Nemamo pametnija posla. Trebalo bi zid napraviti 50m visine prema vama, toliko mi značite u životu.
Može.Može li neko da sankcioniše ovog lažova i degenerika?
Samo ako pljuješ po Srbiji ili Vučiću.Ili ovde može svako da laprda šta želi?
srbima vam usli 2 puta u zagreb dok ste vi bezali u austriju u suknjamaDa, ali samo dok Rusi ne dođu...
Da je drugačije ne bi dozvoljavali ovima ovdje da pišu ove prijetnje svakodnevne...
Vidi se atmosfera među vama, bez brige, nismo mi glupi...
.