febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.575
Mislis na NedicaTi možeš slobodno da prespavaš sutrašnji dan,pošto je tvoja država sarađivala sa nacistima![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na NedicaTi možeš slobodno da prespavaš sutrašnji dan,pošto je tvoja država sarađivala sa nacistima![]()
Evo što Putanik slavi sutraTi možeš slobodno da prespavaš sutrašnji dan,pošto je tvoja država sarađivala sa nacistima![]()
A o čemu točno pričaš, nije uopće problem Rusa nego Rusije. Ako pametan Rus ode u Njemačku ili Ameriku, može napraviti nešto pametno. A u Rusiji se može samo utopiti u litrama votke.Opet pises nebuloze, ti si pjenio za " Moskvu "
A ti meni postavi kad sam ja i gdje pjenio na " MAKAROVA "
Radio na Pentium III
A nikakvo ime Pentiuma se ne veze za njega.
Jos jednom![]()
The name Pentium was derived from penta (πεντα) - the Greek word for "five"
ФОБС је опет оперативан бејбиSatanu sa 15 glava.
Ne znam čime bi se drugime pohvalili.
НАТО је нападао пуно више, ово је њихова заслуга.Zato jer Rus napada druge države.
A napada ih zato jer eto baš mora.
1/logika
Naravno, Putin ima Satanu, a zapad ima praćke s bodljikavim kuglicama.ФОБС је опет оперативан бејби
Држи Путко цео запад за јаја
Русима и УкрајинцимаSlava našem velikom narodu.
Kojem narodu? Ukrajincima?
Trenutno dosta uživam u raspadu Rusije. Civilizacijskom, kulturnom, znanstvenom, moralnom i vojnom.НАТО је нападао пуно више, ово је њихова заслуга.
Гледајте и уживајте. Или кмечите, свеједно
Onda je "našim narodima", tipfeler?Русима и Украјинцима
Naravno, Putin ima Satanu, a zapad ima praćke s bodljikavim kuglicama.
Je li ovo vatromet za sutrasnju "paradu "
Има Сотоне, више комада. Има и посејдона који може да избрише Велику Британију као да није постојала. Сад ти процени да ли је паметна експанзија нато на исток.Naravno, Putin ima Satanu, a zapad ima praćke s bodljikavim kuglicama.
Možda su Rusi malčice ispred njih , ali zato u svemu ostalom kaskaju za Amerima.Далеко је запад иза Русије у ракетној технологији.
kako je hitler postupio sa evropom i rusijom.
da li ikada adekvatno kaznjen? on, nemci i nemacka
Primjetices da su njihovi izvjestaji puno prizemniji...meni to govori puno, za tebe ne znam....Dakle po vasem ( proruskom ) samo je istina sto rusi kazu ili![]()
Ја не уживам у оном шта се дешава Украјини.Trenutno dosta uživam u raspadu Rusije. Civilizacijskom, kulturnom, znanstvenom, moralnom i vojnom.
Onda je "našim narodima", tipfeler?
Posejdon da izbriše Britaniju, vidio sam to na ruskoj televiziji, otok je jednostavno potonuo. Svakom Rusu je toplo oko srca kada to ugleda.Има Сотоне, више комада. Има и посејдона који може да избрише Велику Британију као да није постојала. Сад ти процени да ли је паметна експанзија нато на исток.
Usporedi okupitan teritorij sada i prije 40 dana pa usporedi i reci mi tko propada i kako.Ја не уживам у оном шта се дешава Украјини.
Нестају војно, морално, државно