Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti možeš slobodno da prespavaš sutrašnji dan,pošto je tvoja država sarađivala sa nacistima :rotf:
Evo što Putanik slavi sutra :lol:
Screenshot_20220508-183851_Chrome.jpg

Opet pises nebuloze, ti si pjenio za " Moskvu "
A ti meni postavi kad sam ja i gdje pjenio na " MAKAROVA "
Radio na Pentium III
A nikakvo ime Pentiuma se ne veze za njega.
Jos jednom :rtfm:
The name Pentium was derived from penta (πεντα) - the Greek word for "five"
A o čemu točno pričaš, nije uopće problem Rusa nego Rusije. Ako pametan Rus ode u Njemačku ili Ameriku, može napraviti nešto pametno. A u Rusiji se može samo utopiti u litrama votke.

НАТО је нападао пуно више, ово је њихова заслуга.
Гледајте и уживајте. Или кмечите, свеједно
Trenutno dosta uživam u raspadu Rusije. Civilizacijskom, kulturnom, znanstvenom, moralnom i vojnom.

Русима и Украјинцима
Onda je "našim narodima", tipfeler?

Украјински амбасадор Мелник извиждан у Берлину
Становници Берлина извиждали су украјинског амбасадора у Немачкој Андрија Мелника током полагања венца на споменик совјетским војницима у Берлину, пише Берлинер Цајтунг.

Немци окупљени у близини споменика скандирали су "Мелник, одлази!", и на немачком и на украјинском.
----------

Ja sam mislio da na zapadu svi mrze Ruse.

kako je hitler postupio sa evropom i rusijom.
da li ikada adekvatno kaznjen? on, nemci i nemacka

Da, nacisti su kažnjeni, za razliku od većine zlotvora u povijesti koji su prošli nekažnjeno, od Mongola, kojekakvih balkanskih poturčenjaka koji nikada nisu kažnjeni za podržavanje otomanskog đigada, samih đihadlija, i konačno komunisti iz SSSR-a, koji nikada nisu kažnjeni za svoj zajednički napad na Poljsku, sa nacistima, i kasnije okupaciju istočne europe, uz počinjene nezamislive zločine, milijunska masovna silovanja, holodomor nad Ukrajincima, i sve ostale grozote...

Kako to nekako ne ulazi u tvoju glavu...?
Izgleda je blokada neka, je li to zapravo ono najgore - ono sotonsko opredijeljenje za neistinu, radi nekog probitka na koji računaš, podržavanjem Rusije?

.

Vladimir Putin: “Kao i 1945., pobjeda će biti naša”​

I.B./Hinasvi 08, 2022
Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je rekao da će “kao i 1945., pobjeda biti naša”, nižući usporedbe između događaja iz Drugoga svjetskog rata i sukoba u Ukrajini, u poruci upućenoj u povodu uoči obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom, izvještava France Presse.
“Danas se naši vojnici, kao i njihovi preci, bore rame uz rame za oslobođenje svoje domovine od nacističke prljavštine, uvjereni da će, kao i 1945., pobjeda biti naša”, rekao je Putin u poruci upućenoj u nedjelju stanovnicima zemalja bivšega sovjetskog bloka kao i onima iz separatističkih regija istočne Ukrajine. “Danas nam je zajednička dužnost spriječiti oživljavanje nacizma, koji je nanio toliko patnje narodima raznih zemalja”, dodao je ruski predsjednik, izrazivši želju “da nove generacije budu dostojne sjećanja na svoje očeve i djedove”.

Putin je uz vojnike spomenuo i civile koji su djelovali iznutra, “a slomili su nacizam” bez obzira na bezbrojne žrtve. “Nažalost, danas se nacizam ponovno uzdiže”, rekao je Putin u dijelu govora upućenom Ukrajincima. “Naša sveta dužnost je spriječiti da se ideološki nasljednici poraženih” u “Velikome domovinskim ratu”, kako ga naziva Moskva, “osvete”.
Svim stanovnicima Ukrajine poželio je “mirnu i pravednu budućnost”. Moskva će u ponedjeljak velikom vojnom paradom obilježiti pobjedu nad nacističkom Njemačkom. Invaziju na Ukrajinu pokrenutu 24. veljače Rusija opravdava željom za “demilitarizacijom” i “denacifikacijom” Ukrajine.

Има Сотоне, више комада. Има и посејдона који може да избрише Велику Британију као да није постојала. Сад ти процени да ли је паметна експанзија нато на исток.
Posejdon da izbriše Britaniju, vidio sam to na ruskoj televiziji, otok je jednostavno potonuo. Svakom Rusu je toplo oko srca kada to ugleda.

Lepo kad se kaze istina. Treba Rusi to cesce da rade.

К сожалению, по многим признакам сбитый МИ-8 над Змеиным - с большой долей вероятности - российский вертолет.
Это про видео, распространяемое в украинском сегменте соцсетей.
t.me/mig41/17152

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back