Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I to za mnogo manje kolicine, zbog visike cene. Najbolje je sto ce odtati donkraja godine ili cak sredine sledece dok se trziste ne stabilizuje. Vracam se na tezu o ratu. Mislim da namerno odugovlace zavrsetak rata. Sto duze traje , cene ostaju visoko i profit je ogroman. Ovaj rat ne da ce unistiti vec preporoditi rusku privredu zbog priliva stotina milijardi profita od energenata. Na to dodati i cene ruda i minerala…
i ja to mislim a samim time unistavaju zapadnu ekonomiju i citav njihov svetski poredak da bi svoj uspostavili

‼️
Boris Johnson: Military aid to Ukraine is no longer enough to defend it
‼️

images
Lici malo na kvazimodoa

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
lepo me nasmeja

većina njih i ne zna ko je Lenjin, možda eventualno Čečeni, oni su načitani.

znaš li šta je najveći štos, to što Rusi idu u osvajanje upravo pod Lenjinovom zastavom
Зашто му руше споменике ако не знају?
Као Хрвати пљују и законом забрањују све оно чему своје постојање могу да захвале.

Plaćenika ima na obe strane i njihov broj je minoran.
Ukrajinac na frontu nema gde nazad, može da se povuče iz Donbasa i šta onda, da se vrati 100 km na zapad i čeka Ruse u svojoj kući
Nemaju sad, ali su imali Minske sporazume.

Ne znam meni ih je isto žao. No, glupi su što su se dali uvući u američko klupko.

Sad osjete na svojoj koži kako prolaze američki savezncii, kao kondomi.

Sreća pa u Rusiji nema oligarha, ratnih profitera i suludih političara čija se deca šepure u luksuzu dok sirotinja gine.

Jedina razlika je što Ukrajinci ginu na svojoj zemlji braneći je od agresora a Rusi ginu zato što... nisu ni oni sigurni zašto su ih poslali da ginu
Rusi ginu zato što su profesionalni vojnici koji su taj poziv odabrali i za to primaju plaću ili su se dragovoljno prijavili. Ukrajinci ginu jer im je tako naredio gazda.

e ovako se lepo obavestava javnost u Canadi tj Usra drzavi
bonmbardovana skola gde su se sklonili stanovnici...
Jelte a ne kazu da su u njem bili vojnici.

a onda usput i jos da suze piuste za dvojicu decaka

ZAPORIZHZHIA, Ukraine (AP) — Scores of Ukrainians were feared dead Sunday after a Russian bomb flattened a school where about 90 people were taking shelter in the basement, while Ukrainian fighters held out inside Mariupol's steel plant as Moscow's forces apparently raced to capture the city ahead of Russia's Victory Day holiday.

Emergency crews found two bodies and rescued 30 people at the school in the village of Bilohorivka after Saturday’s bombing, according to the governor of Luhansk province, part of the eastern industrial heartland known as the Donbas.

“Most likely, all 60 people who remain under the rubble are now dead,” Gov. Serhiy Haidai wrote on the Telegram messaging app. Russian shelling also killed two boys, ages 11 and 14, in the nearby town of Pryvillia, he said.

Šef ruske svemirske agencije: U nuklearnom ratu bismo uništili NATO u pola sata!
To je ruska intelektualna elita. A sada zamislite, ako imate dovoljno bujnu maštu, kako razmišlja ruski seljak.
IMG-20220508-WA0002.jpg

Дођу нацисти пред кућу нуде храну за заставу, баба враћа храну тражи заставу назад.
Ето како руски сељак размишља.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back