febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.824
Samo gnjeti rusoorke 

Ne sa sinom nego sa PUTINOMDa se kladimo da se ponose svojim sinom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sa sinom nego sa PUTINOMDa se kladimo da se ponose svojim sinom.
Karma je da se okupator vraća u horizontali, ako ga uspiju prikupiti dovoljno. Ima li veće pravde od toga?Ja ti pomenuh karmu...imas li ti nekog u familiji ko ti je dragh,koga volis.....
Zelim ti isto od srca......
i ja to mislim a samim time unistavaju zapadnu ekonomiju i citav njihov svetski poredak da bi svoj uspostaviliI to za mnogo manje kolicine, zbog visike cene. Najbolje je sto ce odtati donkraja godine ili cak sredine sledece dok se trziste ne stabilizuje. Vracam se na tezu o ratu. Mislim da namerno odugovlace zavrsetak rata. Sto duze traje , cene ostaju visoko i profit je ogroman. Ovaj rat ne da ce unistiti vec preporoditi rusku privredu zbog priliva stotina milijardi profita od energenata. Na to dodati i cene ruda i minerala…
Lici malo na kvazimodoaBoris Johnson: Military aid to Ukraine is no longer enough to defend it![]()
![]()
![]()
Zelim isto i tvojima,da odleziite u horizontali sve od Jasenovca pa na ovamo.....najblizima,one koje volis.Karma je da se okupator vraća u horizontali, ako ga uspiju prikupiti dovoljno. Ima li veće pravde od toga?
Зашто му руше споменике ако не знају?
lepo me nasmeja
većina njih i ne zna ko je Lenjin, možda eventualno Čečeni, oni su načitani.
znaš li šta je najveći štos, to što Rusi idu u osvajanje upravo pod Lenjinovom zastavom
Nemaju sad, ali su imali Minske sporazume.Plaćenika ima na obe strane i njihov broj je minoran.
Ukrajinac na frontu nema gde nazad, može da se povuče iz Donbasa i šta onda, da se vrati 100 km na zapad i čeka Ruse u svojoj kući
Molim bez vatikanskih (srednjovekovni CNN) laznih spisa , podmetacina i falsifikata...Od Tomislava do Petra Svačića prošlo je 11 kraljeva, ako se dobro sjećam u rasponu od 170 godina.
925-1095 g.
Davno je to bilo.
Jučer ste ga dizali u nebesa, živio Brexit Johnson!Lici malo na kvazimodoa
Тај стол је сваким даном све западније.Pa ništa, ovako će dobrano ostaviti kosti u Ukrajini i na kraju dana opet sjesti za pregovarački stol. Mudro.
A nekakav kovani novac tih silnih kraljeva? Bilo koji?Od Tomislava do Petra Svačića prošlo je 11 kraljeva, ako se dobro sjećam u rasponu od 170 godina.
925-1095 g.
Davno je to bilo.
U stvari ne, čekaj, imala je NDH kralja, tu sramotu skoro zaboravih. Tomislav il secondo, talijanska propalica koju su ustaše imenovale hrvatskim kraljem.
Rusi ginu zato što su profesionalni vojnici koji su taj poziv odabrali i za to primaju plaću ili su se dragovoljno prijavili. Ukrajinci ginu jer im je tako naredio gazda.Sreća pa u Rusiji nema oligarha, ratnih profitera i suludih političara čija se deca šepure u luksuzu dok sirotinja gine.
Jedina razlika je što Ukrajinci ginu na svojoj zemlji braneći je od agresora a Rusi ginu zato što... nisu ni oni sigurni zašto su ih poslali da ginu
bio je vladar ali nikad nije bio na razini kralja i vucic je vladar ali nikad nece biti na razini kralja za ostatak vasih izmisljenih kraljeva nema nijedan grobDobro, Tuđman nije formalno bio kralj, ali je bio vladar na razini kralja. I ima grob.

Ali moji nisu ni zločinci ni ruski okupatori kao sve one silne budale koje odu umirati u tuđu državu. A ti baš voliš zločince, tebi na čast, baš su te fino i kvalitetno vaspitali.Zelim isto i tvojima,da odleziite u horizontali sve od Jasenovca pa na ovamo.....najblizima,one koje volis.
i vucic donosi sve odluke ali nije na razini kralja kad mu istekne mandat ili ga narod smeni dobija sut kartu to sa kraljevima nije moguce ali posto ih vi niste ni imali kako ce znatiPo čemu nije? Tuđman je donosio apsolutno sve odluke.

Cekaj polako ,siguran sam da vec spremaju veoma veoma stare spise u vatikanu da iznenada budu pronadjeni , o prastarim mocnim ukrajinskim kraljevima koji su svi bili katolici naravno i stalno se dopisivali sa vatikanom....lololllololllA nekakav kovani novac tih silnih kraljeva? Bilo koji?

Šef ruske svemirske agencije: U nuklearnom ratu bismo uništili NATO u pola sata!
To je ruska intelektualna elita. A sada zamislite, ako imate dovoljno bujnu maštu, kako razmišlja ruski seljak.
Brigada x koeficijent = dobar broj
Vidim, odlično ide drugoj armiji svijeta.Тај стол је сваким даном све западније.
Tvoji su zlocinci i neka dozive ono sto ti zelis ruskim vojnicima,od srca ti zelim .Ustaskim smradovima drugacija sudbina nije ni potrebna,Ali moji nisu ni zločinci ni ruski okupatori kao sve one silne budale koje odu umirati u tuđu državu. A ti baš voliš zločince, tebi na čast, baš su te fino i kvalitetno vaspitali.