Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad imate tehnicku nadmoc, a ne pobedjujete znaci da imate lose komandire....nista drugo...
Ne postoji situacija gde nadmoc u tehnici i ljudstvu uz sirok um ne donosi drasticnu prednost u ratu...

Rusi su gori cak i od JNA i JA po tom pitanju...ili VS....
Koreni , sta ces...
Ista emo kilava neradnicka, uskoshovinisticka animalna logika..
Не сери.
Филозофирај о женама или људском друштву.
Рат није филозофија.

IMG_20220428_114031_148.jpg

IMG_20220428_115810_250.jpg

Pa onda ce se unapred odreci Donbasa i Luganska. Ne ide jedno protiv drugog,uostalom ni rusiju nece zaobici medjunarodno pravo. Samo da pitam-dvostruki arsini? To kao nema veze.;)
Шта си тиме хтео да кажеш и које међународно право? Амери и њихови савезници су давно срушили међународно право, чак и сам договор на јалти између победника у 2. светском рату Руса, они су сами победили нацисте, а Амери су дошли само на прославу, Амера и ВБ ... Није ли баш тамо договорено која ће од сила победница да има и на кога политички и ини утицај? Није ли тамо договорено, и међународним уговором запечаћено, да су обавезе сила победница да се перманентно боре против нацизма? Шта са тим договором би и зашто за Амере и ВБ тај међународни уговор више не важи?

Шта си тиме хтео да кажеш и које међународно право? Амери и њихови савезници су давно срушили међународно право, чак и сам договор на јалти између победника у 2. светском рату Руса, они су сами победили нацисте, а Амери су дошли само на прославу, Амера и ВБ ... Није ли баш тамо договорено која ће од сила победница да има и на кога политички и ини утицај? Није ли тамо договорено, и међународним уговором запечаћено, да су обавезе сила победница да се перманентно боре против нацизма? Шта са тим договором би и зашто за Амере и ВБ тај међународни уговор више не важи?

Тако је Западна Европа и прекршили Бечки конгрес којег су Руси обезбедили након уласка у Париз победом над Наполеоном.

И тако су вратили договор Русији што су се сви скупили и напали је 1853 на Криму.

Запад је први непоуздан у договорима !

Pa ne prijetim ja svima oko sebe, tvoj Putko prijeti :per:
Није то претња, већ реалност ...Амери, ЕУ, ВБ и, наравно, НАТО су, кукавички, започели рат са Русима у Украјини ...Имали су намеру да из Украјине нападну Русију, као што је Хитлер напао Пољску у 2. светском рату, а руси су их само предухитрили ... Уколико ти зликовци буду и даље претили и нападали Русее и Русију наравно да ће им да се одговори сви расположивим војним средствима, чак, ако устреба, и нуклеарним оружјем ... То је сасвим легитимо, јер Руси неће дозволити да их зли имеријалисти и нацисти униште ...Да сам наместу хероја Путина давно бих упутио неколико Сармата 2 на све оне зликовце који нацисте у Украјини снабдевају оружјем и мимо УН уводе Русији драконске санкције ... Нису ли и те драконске санкције кршење међународног права?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back