Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, ти си ту тему покренуо с причом како су Руси бедни и како нам не треба с њима да се петљамо, а негативан природни прираштај си употребио као аргумент који произилази из претходне тврдње.
Што је, наравно, било глупо јер је негативан природни прираштај пошаст целе планете последњих 50 година. Посебно развијених земаља.

Ponovo spin i laž, koja po redu neću ni da brojim.

Nisam ja pokrenuo temu, to je bila samo replika na komentar da smo demografski počeli da propadamo kad smo prihvatili evropske vrednosti, pederluk i slično. Zato sam ga ja i upitao da li treba da se ugledamo na Rusiju po tom pitanju jer ih je za 20 godina Putinove vlasti 10 miliona manje.

Dakle, primedbu da je glupo povezivati priraštaj sa evropskim ili "ruskim" vrednostima moraćeš da uputiš njenom autoru a ne meni.

🙂
Азовсталь. Конклав кардиналов пока не выбрал нового папу)

FRRWf48WUAQZiUo
sta
zar su azovci poceli da rade i da prave gvozdje ili nus proizvod uz to..

jasno rečeno...
Russian MOD: "London's provocation of Kiev to launch strikes on facilities on Russian territory will result in a proportional response. The Russian Armed Forces are on round-the-clock alert to retaliate with precision-guided weapons against the decision-making centers in Kiev.

jasno rečeno...
Russian MOD: "London's provocation of Kiev to launch strikes on facilities on Russian territory will result in a proportional response. The Russian Armed Forces are on round-the-clock alert to retaliate with precision-guided weapons against the decision-making centers in Kiev.
Proporcionalno kažeš:: ako Rusi gađaju Kijev, Ukri gađaju Moskvu.

Kad je NATO bombardovao zeleznicku stanicu u Nisu, 23 godine to nazivate ratnim zlocinom

Kad je NATO bacao kasetne bombe u Srbiji, vikali ste ratni zlocin

Kad Rusija radi isto to, ali 100% isto

Onda je dojaja
Šta to rade isto? Imaš li snimak ubijenih i ranjenih ljudi pored koji su ostaci kasetnih bombi? Imaš li snimak uništenog voza punog civila?

Ево оне укропске контраофанзиве на Херсон коју су славили усташки и западни медији

Александровка, 30 погинулих украјинских војника

18+

https://t.me/BifFidU/10771?single

Ja sam juče iz sprdnje unapred rekao da Ukri dobili po njušci, kad ono, tačno je.

@NEzgodan

Не, ти си ту тему покренуо с причом како су Руси бедни и како нам не треба с њима да се петљамо, а негативан природни прираштај си употребио као аргумент који произилази из претходне тврдње.
Што је, наравно, било глупо јер је негативан природни прираштај пошаст целе планете последњих 50 година. Посебно развијених земаља.

Bitno je da dotična osoba ne izbacuje kako se sve nacije zaražene zapadnim vrednostima izumiru brže od Rusije.

🇺🇸🇺🇦 Амерички призвођач војне опреме "Рајтеон" саопштава да не може брзо да произведе нове ракете Стингер за Украјину.

Пентагон није купио Стингер око 18 година, а неке од компоненти више нису комерцијално доступне, тако да компанија мора да редизајнира неке од електронике и то ће јој одузети „мало времена“, објашњавају у тој компанији.

👉 Најновије вести — rs.sputniknews.com

Po tebi onda je Stalone Italijan, Obama Kenijac, Kissinger Nemac, oni ipak kzu nesto drugo a ti se i dalje kliberi.
Шта мислиш какав би однос имали Сталоне и Обама ако Италија нападне Кенију?
Добро каже Рефер њих на окупу држи само новац, сиромашна америчка популација
итекако се расплињава на изворна порекла, боју коже, религије и припадност гангу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back