marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.516
to je remontni zavod koji i je oslobodjen
bit ce tu rada za miliciju i dobijanje oruzja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je remontni zavod koji i je oslobodjen
rusi ce sprziti i nebo i zemlju da rusija pobedi
tako jee konacno, opametili su se !!!!!Браћа Руси темељно уништавају саобраћајну инфраструктуру украјине. Ускоро ће морати коњским запрегама да шаљу опрему пошто ће им и железница бити ван функције.
Long-range high-precision weapons destroyed 6 traction substations near railway stations
Pogledajte prilog 1143582
slažem se da trebaju, nek pobijedi boljirusi ce sprziti i nebo i zemlju da rusija pobedi
Po tebi onda je Stalone Italijan, Obama Kenijac, Kissinger Nemac, oni ipak kzu nesto drugo a ti se i dalje kliberi.upravo to nisi bolje mogao objasniti oni uvek navode poreklo veoma malo ima onih koji kazu ja sam poreklom amerikanac a i tad to ne mogu reci jer to pravo je samo dostupno domorocima tj indijancima
pa poreklo je sve o cemu ti lupetas majke ti?![]()
jels si to stavio za onoga koji misli da je zgOdana
Ниси ставио аплаузе као "комшија" !https://t.me/RVvoenkor/9633 totaljna ukropska razvaljotka
zanimljivo...ljepe oznake na rukavima na dnevnoj razini da spriječe false akcije..
Netko bi ti trebao javiti da Rusija ne napreduje ima mjesec dan i to nakon što se povukla sa polovine novookupirane teritorije.
. Ruske trupe uspešno forsiraju 4 napadna pravca. Uz uništavanje ukr železnica na zapadu i u centralnom delu zemlje
Valjda se preselio u EmirateNego da vas priupitam, šta nam je sa Obeliksom, "Žerard Depardijeom "
Da nije postao apatrid ?
Pogledajte prilog 1143810
hahahahahahahahahaha
Kad je NATO bombardovao zeleznicku stanicu u Nisu, 23 godine to nazivate ratnim zlocinom
Kad je NATO bacao kasetne bombe u Srbiji, vikali ste ratni zlocin
Kad Rusija radi isto to, ali 100% isto
Onda je dojaja
Rasciscava mine u liniji gde padne zica. Staro je to oruzje.Jeste li videli ovakvo čudo ?
Gledajte do kraja !
Raketla vezana kanapom ???
slazem se ovo u ukrajini je poseban slucajPoseban slučaj![]()
To je vas zivotni motoНемаш појма...