Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I upravo po tome vidiš koliko je USA uređena država. Čak i pajac Tramp može biti predsjednik a da država ne propadne.

Dala je sistem i okvir. Tome i služi država. Zašto Tesla nije zapalio u Rusiju, ahahahaha
Se ti praviš gluplji više nego što jesi? Ko govori o Trampu? Ili si i ti dementan kao onaj što traži mamu?

Ништа 'посебно' @тњитер
laug.gif

~Одеса
45г45ггх56јху76ки6ј4.PNG

Sve što te okružuje, imaš oči? Američka, evropska, japanska, korejska, čak i nešto kineske. Ali raspala ruska, ne.
Ti si teška neznalica. Koju američku robu kupuješ?
Elektronska industrija je stvarno top. Softver delimično. ostalo ispod nemačke i japana. S tim što ovo dvoje nisu trenutno vojne sile i siledžije.

Moda krajnji neukus. Hrana zatrovana.--a kad sve najrazvijenije zemlje poredimo po duševnosti i humanosti... sve sam pedder.

zato je zapad civilizacijski ćorsokak.

Poslednja izmena:
kako ofanziva na hersonu jel pada danas napokon ? :hahaha:
Brate, realno vi ste najavljivali da ce rat trajati nedelju dana i da ce Rusija pregaziti Ukrajinu ko plitak potok. Sad se vadis kako ofanziva na Herson ili kad pocnete onim jesu Ukropi u Moskvi ili Habarovsku. Ukrajinci pruzaju itekako otpor i hrabro se bore. I ja sam ih pre smatrao za njanjave posto se Ukrajinke polomise za Turcima i slicnim , i samo Rusi to priznaju a vi ih nipodastavate. Bez obzira koliko navijacki gledate, Ukrajinci se bore mnogo srcanije nego sto bi danas npr Srbi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back