Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Банда НАТО нациста покушала је да уђе у Капитоловку, источно предграђе Изјума. На пункту су заустављени, покушали су да отворе ватру, али су их уништили борци Националне гарде.

Непосредно пре тога, Национална гарда је открила и уништила украјински ДРГ од четири човека у шуми код Капитоловке.

18+

ovi su svi u vrhuncu svoje mladosti :hahaha:

24.4.2022.
Саопштење Министарства одбране Русије
Укупно, од почетка специјалне војне операције уништено је 141 авион, 110 хеликоптера, 551 беспилотна летелица, 264 противваздушна ракетна система, 2496 тенкова и других оклопних борбених возила, 282 вишецевних ракетних лансера, 1093 оруђа артиљерије, као и 2343 јединице специјалних војних возила.

Веома је поражавајуће да у Кијев долазе возом представници ЕУ и дају подршку Зеленском након мјесец и по рата.
Мени је још више поражавајуће, да сам на Путиновом месту сигурно то не бих прескочио, да су Руси дозволили уопште те сусрете ...зашто служе кинжали и зар није требало да се ти руску непријатељи чопоративно рокну?

24.4.2022.
Саопштење Министарства одбране Русије
Укупно, од почетка специјалне војне операције уништено је 141 авион, 110 хеликоптера, 551 беспилотна летелица, 264 противваздушна ракетна система, 2496 тенкова и других оклопних борбених возила, 282 вишецевних ракетних лансера, 1093 оруђа артиљерије, као и 2343 јединице специјалних војних возила.
Dokaz: časna riječ druga Konašenkova.

da se samo nadovezem da je recimo , spram nasih primanja , cene i jes , nesto se povecale ali , kada i izvrsim usporedbu , koliko kosta kod nas , mislim sada u BGD , mogu da kazem da je u Torontu , jeftinije voce i povrce.

1650968120436.png

ti znas!

ha, ha, ha

pa ameri su potopili moskvu. ko bi drugi

i sve one `zasede` na pocetku, samo ameri i sas.

ali, to je proslo. sad ide ozbiljno. sad ce i delte i sas da se useru od straha
Ukrajina ima milion svojih vojnika, mozda i vise. To sto se spominju Amerikanci, moguce da ih ima ali pojedini specijalci a ne hiljade marinaca kako to neki zamisljaju.

da se samo nadovezem da je recimo , spram nasih primanja , cene i jes , nesto se povecale ali , kada i izvrsim usporedbu , koliko kosta kod nas , mislim sada u BGD , mogu da kazem da je u Torontu , jeftinije voce i povrce.

Pogledajte prilog 1143662

Kod nas rani paradajz uvoz iz EU 320-350 din

Prosle godine bio 120 din

Ubi nas Vucic i beogradska bagra koja unistava srpsku poljoprivredu i krade seljacima subvencije.

Još nam nisi objasnio jesu li Rusi pobijedili oko Kijeva ili su napravili pogrešku.
Руси су, то је тактички феноменалан потез, задржавали нешто мање од пола укро-нацистичке солдатеске, како би руска војска у Донбасу извршила војну акцију - заштитила Русе и уништила нацисте ...

Превише узбуђења а ништа се није дешавало, школско растресање линија уз пуњење
џакова тако да немамо шта 'признавати' бар док не освану у котлићу Русији. ;)
Pogledajte prilog 1143644

Опе' бојице - побјег'о ми. Може али само један ако се ниси истрошио код Херсона превише. :lol:
Pogledajte prilog 1143650
Znam da ti sve držiš pod kontrolom :lol:

ovo se trese kad opali gore od oni nasih starih vbr iz 70-ih godina preciznost je sigurno zesca njesra :hahaha:
Ma nije strašno, šta je 5-10km rasipanja na 300km?
Doduše, imaju oni i precizniju municiju sa dometom do 500km (kažu čmarikanci).
Ali ih hebe cena od stotinjak hiljada dolara po projektilu (kažem ja).
A i FedEx nešto neredovno isporučuje na teritoriju Ukrajine, tako da imaju određenih problema sa dostavom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back