Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin Tells Military Not to Storm Azovstal Underground City, Says to Seal It and Starve Them Out

Does Putin even read this website?

I agree that there is no reason to waste a single Russian life rooting out Azov from Azovstal.

But I’ve given the solution to the Azovstal problem: flood the tunnels and drown them like rats.

There is a river that can easily be diverted into these tunnels

continue reading:https://www.unz.com/aanglin/putin-t...und-city-says-to-seal-it-and-starve-them-out/

Ne bi se dogodilo ni sa ovim rezimom da su ispostovali osnovne civilizacijske i medjunarodne norme i pravo.

Kako znas da je vecina u Belorusiji protivnik Moskvi, pokusali neku pink revoluciju tamo i to je spreceno i sacuvali mir, pritiskaju ih zbog podrske Rusiji, pritiskaju i nas, Zapad i demokratija, jeste demokratija malo morgen. :thumbdown:
Gotovo je. Ruskije priježajut:super:

Rusi slave okruglo postignuće, 3200 komada uništene vlastite tehnike.
Čestitamo!
Screenshot_20220425-233205_Chrome.jpg

Odustalo se od denjacifikacje i demilitarizacje Ukrajine?
Teško je demilitarizirati onoga kojem si najveći dostavljač oružja.

Znaci mi mozemo u Srbiji da zaplenimo kompletnu imovinu hrvatskih preduzeca? Npr IDEA-u ? Ja sutra usetam i kazem ja sam novi vlasnik, javio Frtajler Hrvat, da je imovina firmi otudjiva z:D Ili da to uradi Vucic?

Vidis u Srbiji nikada takve stvari nismo radili kao sto su radjene u nacistickoj Nemackoj ili nacistickoj NDH1 i NDH2
Kako niste?? Slabo si informiran ili namjerno lažeš??

“Ukrajina nam je potrebna kao torpedo u ratu s Rusijom. Ne marimo za sudbinu građana ove zemlje”, rekao je Soros jednom prilikom, prenosi portal. Soros je za britanski Guardian rekao 2019., kada je predsjednik Vladimir Zelensky izabran za predsjednika, Ukrajina će zasigurno postati njegov najbolji projekt. Ukrajina je doživjela niz revolucija, od kojih nijedna nije bila uspješna, ali posljednji izbori bili su “slobodni i pošteni”.

https://www.logicno.com/politika/putin-blokira-veliki-reset.html

Znaci mi mozemo u Srbiji da zaplenimo kompletnu imovinu hrvatskih preduzeca? Npr IDEA-u ? Ja sutra usetam i kazem ja sam novi vlasnik, javio Frtajler Hrvat, da je imovina firmi otudjiva z:D Ili da to uradi Vucic?

Vidis u Srbiji nikada takve stvari nismo radili kao sto su radjene u nacistickoj Nemackoj ili nacistickoj NDH1 i NDH2
Normalno da su srbijanske firme u devedesetima zaplijenile imovinu hrvatskih firmi, i obratno.
Je, to je normalno. Kao što smo recentno maznuli sve Sberbanke po Evropi, odnosno, natjerali ih da ih prepišu za 100ti dio vrijednosti. Isto kao što su Rusi maznuli imovinu firmi koje su napustile Rusiju.

“Ukrajina nam je potrebna kao torpedo u ratu s Rusijom. Ne marimo za sudbinu građana ove zemlje”, rekao je Soros jednom prilikom, prenosi portal. Soros je za britanski Guardian rekao 2019., kada je predsjednik Vladimir Zelensky izabran za predsjednika, Ukrajina će zasigurno postati njegov najbolji projekt. Ukrajina je doživjela niz revolucija, od kojih nijedna nije bila uspješna, ali posljednji izbori bili su “slobodni i pošteni”.

Logično.com :lol:
"Nisam pobornik teorija zavjera"
- Agafja, 2022

To je u stilu da je Bismarck pričao o Ukrajini i uništenju Rusije dok pojam Ukrajina za njegova života nije postojao.
Ruski think tank, oksimoron.

New York Times: Amerika streljivo za Ukrajinu kupuje i u Srbiji
Ma da, naručili su i Nore i još svašta nešto.
I uredno u porudžbenici napisali da će sve to da proslede Zelenskom...
Ti si bre još koliko pre dva meseca bio relativno normalan (za rvata, ne za normalne ljude).
Ova genijalna ruska specijalna operacija radi denacifikacije Ukrajine je sve vas sa teritorije rvatske opasno poremetila...

Šta se to dimi u gori zelenoj...

Руска војска свуда напредује — Арестович

Група од 25.000 покушава да заузме Краматорск и Славјанск, кренули су у напад на Криви Рог из Херсона и генерално свуда напредују, рекао је саветник шефа Канцеларије председника Украјине.

Раније је начелник војне управе Кривог Рога Вилкул рекао да је руска војска извршила напад на линију додира унутар Херсонске области.

Шта бре трабуња овај саветник зеленског Арестович? Каже да руска војска напредује на свим фронтовима! Треба га ухапсити и стрељати шта мислиш јер шири дефетизам?

Руска војска је оборила јуришни дрон Бајрактар ТБ2 у региону Курск Извиђачко-ударни дрон турске производње Бајрактар ТБ2 оборен је изнад региона Курск.

photo_2022-04-25_17-07-12.jpg

photo_2022-04-25_17-07-11.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back