febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.492
Lazes ko LavrovNemaju. Hrvatska drzava je uredbom iz 1992. konfiskovala skoro svu imovinu Srba ukupne vrednosti 23 milijarde evra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazes ko LavrovNemaju. Hrvatska drzava je uredbom iz 1992. konfiskovala skoro svu imovinu Srba ukupne vrednosti 23 milijarde evra.
Brljavis AaaaaPlenkoviću, da se nije anemija vratila, već bi bio kod Kurska u tenkiću.
Obican dzeparos. Po faci se vidi da ne moze da komanduje ni stadom od 3 ovce a ne ljudimaUbijen komadant Desnog sektora
Pogledajte prilog 1143440
I ti anemičan kao Don AnemioBrljavis Aaaaa![]()
Gotovo je. Ruskije priježajutNe bi se dogodilo ni sa ovim rezimom da su ispostovali osnovne civilizacijske i medjunarodne norme i pravo.
Kako znas da je vecina u Belorusiji protivnik Moskvi, pokusali neku pink revoluciju tamo i to je spreceno i sacuvali mir, pritiskaju ih zbog podrske Rusiji, pritiskaju i nas, Zapad i demokratija, jeste demokratija malo morgen.![]()
Odustalo se od denjacifikacje i demilitarizacje Ukrajine?Док не видим Харков, Николајев и Одесу у рукама Руса.....ништа не верујем.
Teško je demilitarizirati onoga kojem si najveći dostavljač oružja.Odustalo se od denjacifikacje i demilitarizacje Ukrajine?
ceo desni sektor je 99% navijacki kop Dinama kijevskogObican dzeparos. Po faci se vidi da ne moze da komanduje ni stadom od 3 ovce a ne ljudima
Aaaa, zato se Rusi bune zbog Amera. Otimaju im tržište!Teško je demilitarizirati onoga kojem si najveći dostavljač oružja.
Kako niste?? Slabo si informiran ili namjerno lažeš??Znaci mi mozemo u Srbiji da zaplenimo kompletnu imovinu hrvatskih preduzeca? Npr IDEA-u ? Ja sutra usetam i kazem ja sam novi vlasnik, javio Frtajler Hrvat, da je imovina firmi otudjivaIli da to uradi Vucic?
Vidis u Srbiji nikada takve stvari nismo radili kao sto su radjene u nacistickoj Nemackoj ili nacistickoj NDH1 i NDH2
Laze ko LavrovKako niste?? Slabo si informiran ili namjerno lažeš??
Ostade klub i bez stadiona i bez navijaca. Eto, kada udjes u sukob sa ljudima koje bas zabole ona stvar za fudbal i sport uopsteceo desni sektor je 99% navijacki kop Dinama kijevskog
Nema straha za Ruse, teško ih tko može svrgnuti s prvog mjesta, imaju prednost logistike, dostavljaju na kućni prag.Aaaa, zato se Rusi bune zbog Amera. Otimaju im tržište!
Normalno da su srbijanske firme u devedesetima zaplijenile imovinu hrvatskih firmi, i obratno.Znaci mi mozemo u Srbiji da zaplenimo kompletnu imovinu hrvatskih preduzeca? Npr IDEA-u ? Ja sutra usetam i kazem ja sam novi vlasnik, javio Frtajler Hrvat, da je imovina firmi otudjivaIli da to uradi Vucic?
Vidis u Srbiji nikada takve stvari nismo radili kao sto su radjene u nacistickoj Nemackoj ili nacistickoj NDH1 i NDH2
Logično.com“Ukrajina nam je potrebna kao torpedo u ratu s Rusijom. Ne marimo za sudbinu građana ove zemlje”, rekao je Soros jednom prilikom, prenosi portal. Soros je za britanski Guardian rekao 2019., kada je predsjednik Vladimir Zelensky izabran za predsjednika, Ukrajina će zasigurno postati njegov najbolji projekt. Ukrajina je doživjela niz revolucija, od kojih nijedna nije bila uspješna, ali posljednji izbori bili su “slobodni i pošteni”.
https://www.logicno.com/politika/putin-blokira-veliki-reset.html
To je u stilu da je Bismarck pričao o Ukrajini i uništenju Rusije dok pojam Ukrajina za njegova života nije postojao.“Ukrajina nam je potrebna kao torpedo u ratu s Rusijom. Ne marimo za sudbinu građana ove zemlje”, rekao je Soros jednom prilikom, prenosi portal. Soros je za britanski Guardian rekao 2019., kada je predsjednik Vladimir Zelensky izabran za predsjednika, Ukrajina će zasigurno postati njegov najbolji projekt. Ukrajina je doživjela niz revolucija, od kojih nijedna nije bila uspješna, ali posljednji izbori bili su “slobodni i pošteni”.
https://www.logicno.com/politika/putin-blokira-veliki-reset.html
Šta se to dimi u gori zelenoj...Malo podsjetnika na ukrajinsku specijalnu vojnu operaciju u Rusiji
Ma da, naručili su i Nore i još svašta nešto.New York Times: Amerika streljivo za Ukrajinu kupuje i u Srbiji
Šta se to dimi u gori zelenoj...