Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno je, da je na slici svastika. >Putinovci, kad bi putovali širom Azije, ima da ih strefi srčani udar u momentu, jer je baš takva svastika svugdje, čak i na po hiljadu i više godina starim templjima. Znaći, svi Azijci su nacisti, pogotovo monasi u azijskim templjima. Inaće savstika znaći "dobru sreću" te izvire još iz vremena pre Feničana.

Bitno je kako se upotrebljava taj simbol, a u slučaju nacista u Ukrajini upotrebljen je kako bi se veličali pravi nacisti u Nemačkoj i njihov smešni vođa Hitler sa jednim mudom. Nije ni čudo što su ga Hrvati gledali kao najrođenijeg :kafa:

A svizac mota cokoladu 🤣🤣🤣

Kadirov je klasicni kvisling, sudit ce mu cecenski narod kad za to dode vrijeme, ne brini nista, cecenski rodoljubi pamte 😉
Rodoljubi,.... mislis na teroriste i djihadiste,....kvisling ako je umereni musliman,.... i sta mislis koji bi onda dosli posle njega da mu sude,.... sigurno nece mirotvorci....

E moj ti :huh: .... vidis dokle te vodi to samo da budes protiv Rusije pa kud puklo da puklo..... tako isto i u Ukrajini nacisticki azov slican tim sto bi dosli da sude kvislingu Kadirovu.... e moj Sefe....

Da, to je točno, jer bi izazvalo, već smo svjedočili turskom junačenju, val lančanih reakcija. Kina / Tajvan, Iran/ Izrael, Saudi otkazuju poslušnost, Turska bi se pokušala pozicionirati i na Balkanu možda, tko zna što bi ponudili zauzvrat, itd. puno krokodila je u bari...
Турска на Балкану не може, а да претходно не нападне бугарску или Грчку.....у оба случаја добиће Русе за вратом. Мислим да присуствујемо подели света која ће да претходи трећем светском рату који ће бити нуклеарни. Што се мене тиче убеђен сам да ће кинези забити нож у леђа Русима првом приликом. Запад кад је слаб, он се повуче и проба све да реши дипломатијом.....мислим да ће запад временом бити све мања претња по Русе јер имаће они у свом дворишту преча посла....америка ће да се исцепка на пар држава, западна европа ће имати проблем на расном плану....биће ту грађанских ратова, анархије и свега.....превише је шареног света тамо

The Ukrainians were attempting a small counterattack north of Kharkiv, but were pushed back with casualties. It seems they are no longer able to attack successfully anywhere in Ukraine.

ukrajina ofanziva 2.jpg
nezgodni treba da im pomogne :hahaha:

Турска на Балкану не може, а да претходно не нападне бугарску или Грчку.....у оба случаја добиће Русе за вратом. Мислим да присуствујемо подели света која ће да претходи трећем светском рату који ће бити нуклеарни. Што се мене тиче убеђен сам да ће кинези забити нож у леђа Русима првом приликом. Запад кад је слаб, он се повуче и проба све да реши дипломатијом.....мислим да ће запад временом бити све мања претња по Русе јер имаће они у свом дворишту преча посла....америка ће да се исцепка на пар држава, западна европа ће имати проблем на расном плану....биће ту грађанских ратова, анархије и свега.....превише је шареног света тамо
SAD i EU imat će cirkusa doma i to već polako počinje. Inflacija dodatno ubrzava stvari. Tursku prisutnost sam mislila prvenstveno u BIH i možda Sandžak?! Tko zna kakva bi trgovina bila u igri. Mišljenja sam da se Kinezi ipak boje Rusa.

Русија тврди да ће у року од неколико дана све преостале жељезнице и аеродроми који повезују Западну Украјину са Истоком бити уништени ракетним ударима.
Ово би ефективно прекинуло даље испоруке НАТО-а : наоружања, опреме, муниције итд.

Рат је почео 2013 године , када је ЕУ и САД извршила државни удар и свргнула легитимно изабраног и уједно последњег председника Украјине Јаунковича , након тога су кијевксе окупационе снаге извршиле оружани напад на Исток Украјине , напад на Одесу ..то е истина , све је друго лаж .
Dobro si pogledaj tu mapu, gdje su Ukarjinske granice i koliko je procentualno etničnih Rusa po regionima Ukrajini, jer znanje u tvojoj maloj glavici tvrdi, da je Ukrajina 2014 napala samu sebe:
1650902906637.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back