Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.593
To je centar države, krenulo da se pomera na goreSve mi se nešto čini da su ove trupe koje su Ukrajinci nagomilali blizu Hersona većinom došle upravo iz Zaporoške oblasti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je centar države, krenulo da se pomera na goreSve mi se nešto čini da su ove trupe koje su Ukrajinci nagomilali blizu Hersona većinom došle upravo iz Zaporoške oblasti![]()
zlostavlja civil spinadžijo. a ispravnije bi bilo reći predočava mu šta je radio.Zlostavljanje POW, ratni zlocin...
Žali se tati![]()
zlostavlja civil spinadžijo. a ispravnije bi bilo reći predočava mu šta je radio.
Korisceni su RPG-22 i RPG-27. Mozda je ukrajinska diverzantska grupa.️Footage appears to show explosions near security ministry in breakaway republic of Transnistria
Video believed to be taken in Tiraspol - the capital of a breakaway region aside Moldova in Eastern Europe - shows eyewitnesses taking in a reported explosion near the local govt building.
Pogledajte prilog 1143205
Ne, nazdravljamo im.Vi ste ljudi totalno izgubili kompas, vama vise ni ocigledni ruski ratni zlocini ne znace nista ???
Zlostavljanje POW je RATNI ZLOCIN, jel shvacas?
To je centar države, krenulo da se pomera na gore
Vi ste ljudi totalno izgubili kompas, vama vise ni ocigledni ruski ratni zlocini ne znace nista ???
ko tu koga zlostavlja?Zlostavljanje POW je RATNI ZLOCIN, jel shvacas?
Šta ti znači "otimaju"?Видиш да се и Руси отимају о та енглеска сокочала, очито вреди.
Opremu mogu, američki proksi su po pravilu fino snabdeveni. Ali, ne znam koliko mogu da izdrže da im granate padaju po njima i njihovim familijama. Moral je bitan.To je bilo samo pitanje vremena, jer nacisti ne mogu da kloniraju ni ljudstvo ni opremu. Čini mi se da ćemo u narednim danima gledati sve više takvih iznenadnih kolapsa Ukrajinaca na svim delovima fronta...
Reče Hrvat sa jasenovačkom baštinom![]()
To nisu 'isti' Ceceni koji su ratovali protiv Rusa i ovi sad Kadirovci, oni prvi su bili militantni djihad i teroristi i krv i smrt i njih se odrekao Kadirov kao umereni i tolerantni musliman i sklopio je mir sa Rusijom i moze u svojoj zemlji da praktikuje svoju veru i Rusija mu je to zagarantovala, niko u Rusiji ne provocira muslimane po verskom pitanju, Rusija ne ratuje sa muslimanima po svetu, Rusija pomaze ekonomski Ceceniju i zbog svega toga Ceceni takvu Rusiju smatraju svojom drugom domovinom i prvi su u borbama u Ukrajini.Nisi cuo za prvi i drugi cecenski rat? Ratovali ceceni protiv rusa godinama, nisi znao?
Ali eto, izgubili rat, izgubili neovisnost izgubili stotine tisuca sunarodnjaka, i sad su ruske kuje, do neke nove prilike, vjerujem da cecenski duh jos postoji i da ce se opet dici na oruzje protiv okupatora...
Prva faza operacije je stvarno imala za cilj da razvuku neprijateljske jedinice na pravcu dombasa,najebali jesu u ljudstvu i mts u ali cilj opravdava sredstva,takva je taktika oruzane borbe.Da su odmah udarili na taj pravac ne bi im pera odbili tu i zaglavili bi se makar pola godine bez ikakvih uspeha na tom pravcu. Sada si svedok da su im odbrambene linije dobro nacete na manje od 5 dana sa prakticno nikakvim gubitcima u ljudstvu.To je otprilike ono o čemu i ja pričam.
80% ruskih gubitaka je iz prve 3-4 sedmice rata kad su jurili oklopom bez zaštite.
Što se tiče zauzimanja kota, toga će slabo biti, s obzirom na topografiju
ko tu koga zlostavlja?
Nacisti ruski..samo bez tetovaža..
Opremu mogu, američki proksi su po pravilu fino snabdeveni. Ali, ne znam koliko mogu da izdrže da im granate padaju po njima i njihovim familijama. Moral je bitan.
Ne, nije tačno.
Kao što rekoh, front je bio na ulazu u Nikolajev, 40-50 kilometara od Hersona.
Sada je front kod Čornobajevke, predgrađe Hersona.
To nisu beznačajne stvari
Cekaju se izbori u Americi.Ofanziva na Donbas jos uvek nije krenula u fulu .. Artiljerci rade a pesadija pipa protivnika ,glavni udari se tek ocekuju...
To nisu 'isti' Ceceni koji su ratovali protiv Rusa i ovi sad Kadirovci, oni prvi su bili militantni djihad i teroristi i krv i smrt i njih se odrekao Kadirov kao umereni i tolerantni musliman i sklopio je mir sa Rusijom i moze u svojoj zemlji da praktikuje svoju veru i Rusija mu je to zagarantovala, niko u Rusiji ne provocira muslimane po verskom pitanju, Rusija ne ratuje sa muslimanima po svetu, Rusija pomaze ekonomski Ceceniju i zbog svega toga Ceceni takvu Rusiju smatraju svojom drugom domovinom i prvi su u borbama u Ukrajini.
Ukrajinski, vidi se jasno po oznakama, cenim da je pretposlednji.Снимак пада су34 од јутрос
Ovi u Marioolju kako kaze dopisnik za RTRS nisu vise iznad zemlje i nemaju mogucnost da koriste artiljeriju .
Bitno je, da je na slici svastika. >Putinovci, kad bi putovali širom Azije, ima da ih strefi srčani udar u momentu, jer je baš takva svastika svugdje, čak i na po hiljadu i više godina starim templjima. Znaći, svi Azijci su nacisti, pogotovo monasi u azijskim templjima. Inaće savstika znaći "dobru sreću" te izvire još iz vremena pre Feničana.Da mi je dolar svki put kada se ovom jednom fotografijom dokazuje da su 40 miliona Ukrajinaca nacisti.
jes ti iole normalan. pa vidiš da ih čuvari brane. što trebaju pucati u ozlojeđeni narod da bi zaštitili zlikovce . ti ljudi tuku tačno odrđene medju njima. znaju dobro šta su činili.Ruska vojska zlostavlja ukrajinske POW, izlozila ih zlostavljanju, ratni zlocin.
Nadam se da ce odgovorni odgovarati, bit ce posla za sudove![]()