ja sam Cosmopolitezar ga niste oslobodili pre mesec dana nezgodni ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam Cosmopolitezar ga niste oslobodili pre mesec dana nezgodni ?![]()
Mislim da Rusi nisu očekivali angažman NATO-a bez presedana.Pa zar to nije specijalna vojna operacija sa ciljem obračunavanja sa šačicom nacista i narkomana?
Nije? Znači ipak žele okupirati Ukrajinu? Da? Ne? Možda?
Ratuju kao JNA 91., bez ikakvog političkog cilja.
Ukri su u ofanzivi kod Hersona i oko Harkova. A Rusi se povukli iz tri oblasti i još šlajfuju oko Donjecka.
Samo sam hteo da ti kazem da si prevideo, a koliko je tacna informacija o kolicini niko ne zna sem RusaTako je, i opet je to zanemariva količina za Ruse, ali zato nije zanemariv trošak za Ukrajince. Opet, pod pretpostavkom da su oni uopšte odgovorni...
Vuk jeste potpisao ali sigurno nije on doneo odluku, krivac je onaj koji na tako nesto nije pristao u Rambujeu iako su i pre toga iz Madjrske kroz Srbiju prolazili iduci u Bosnu.
nemoj mu to pricati ima da se besi ili da opet promeni jos jedan nalogUkri su prdnuli u čabar. Potvrdjena informacija, povlače se iz okoline Hersona, upali u zasedu. Čak i Ukri priznali da dobili po piiii.
Да, за сваког образованог човека то је жива истина, јер историја нас учи да су Јужни Словени дошли иза Урала и Карпата на Балкан, да ту на Балкану Раси (Грци су нас зазвали Серви) стварају своје државе: Рашку и Дукљу (Зату) ...Томе се могу смејати, као што већ рекох, необразоване потурице и усташе ..."Majčica Rusija"
Može neka potvrda te "potvrđene informacije"?Potvrdjena informacija,
ne žele šest spolova i žene s kitama...
Прекрсти се пре него покушаш нешто да напишеш - можда ћемо те после лакше разумети ...Nije neloično što Ukrajinci pokušavaju kod hersona i Harkova da nešto čačakaju
Može neka potvrda te "potvrđene informacije"?
Ja ne istrčavam, nego izgleda da je na ovoj temi težak greh ako se ukaže na to da operacija ne ide dobro. I to od njenog samog početka
Ok. Kad padne Herson, ti ćeš i dalje pričati da je sve u redu.
Казати да руска војна техника је добра само за параде дисквалификујете као озбиљног саговорника. Иначе ти као модератор би требало мање да тролујеш. Одн. није проблем твој већ оног ко те је поставио на то место.Ruska vojna tehnika je izgleda dobra samo za parade.
The situation today is such that we are already waging a full-scale war with NATO and the United States, but on a front limited to us by the territory of Ukraine. All logistics centers, training centers and most of the combat command and control have been withdrawn from its territory and are located in the border regions of Poland, Romania, Bulgaria, Slovakia, from where echelons and convoys of equipment, weapons, and trained reinforcements are sent to Ukraine.In fact, we are already on the brink of nuclear war. And that's why. The United States and its allies finally abandoned any restrictions on the supply of arms to Ukraine and its support. Deliveries of large-caliber artillery, the latest MLRS, battlefield armored vehicles (infantry fighting vehicles, armored personnel carriers, armored vehicles) have begun.
Washington clearly underestimates the determination of Russia's political and military leadership to use its nuclear missile potential, believing that they will eventually give in to pressure and accept the American ultimatum. But this is a gross mistake! Today, Russian society understands only too well what the “Yugoslav” scenario for the end of the war will turn out for the country, and is not ready to exchange peace for the dismantling and disintegration of the country.In their excitement to inflict a military defeat on Russia, the top American leadership does not understand that Russia will not, under any circumstances, allow the scenario of losing this new world war to be imposed on it. And the war of attrition imposed on Russia with the entire Western world and the United States, in which they, without risking a single soldier or a meter of their territory, wage a full-scale war with the Russians, cannot be an executable scenario. Under these conditions, Russia will inevitably respond with a nuclear ultimatum, which will not become a proposal for negotiations, but only a notification that Russia no longer considers the war in Ukraine as a local conflict, but accepts it as the beginning of the Third World War.
верујем да ће и Путин на такав начин реаговати - објавити ратно стање и жестоко ударити по свима онима који шаљу оружје и вијску у Украјину ... Путин је јавно и обећао да ће жестоко узвратити свим државама које се буду мешале у војну акцију Русије ... Румунија и, наравно, Пољска треба да осете шта бива када се нападне Русија ...Lek je proglasiti ratno stanje i opaučiti po linijama snabdevanja u Poljskoj i Rumuniji.
Misliš da je Rusima baš sada pametno rokati po nekoj članici NATO paktaMislim da Rusi nisu očekivali angažman NATO-a bez presedana.
Protiv Ukrajine bi bila dovoljna ''specijalna operacija'', ali ovo je daleko prevazišlo okvire Ukrajine.
Lek je proglasiti ratno stanje i opaučiti po linijama snabdevanja u Poljskoj i Rumuniji.