kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.469
Reci mi jel prdis od sendviča?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci mi jel prdis od sendviča?
Ruska vojna tehnika je izgleda dobra samo za parade.Lijep doskok.
da da znamo te vase bajke dosad je bilo milion ofanziva na herson a svaki put vi sve vise idete u dubinu sjajan uspeh samo nastavite takoPrije mjesec dana Nikolajev je bio okruzen sa tri strane. Danas se Rusi bore da opstanu u Hersonu. Sjajan ruski uspjeh, nema šta.
Ovo što pišem su potvrdili ruski izvori. A ti nastavi da se glupiraš. To će sigurno pomoći Rusima na frontu.da da znamo te vase bajke dosad je bilo milion ofanziva na herson a svaki put vi sve vise idete u dubinu sjajan uspeh samo nastavite tako![]()
samo nastavi da se glupiras to ce sigurno pomoci ukropima na frontuOvo što pišem su potvrdili ruski izvori. A ti nastavi da se glupiraš. To će sigurno pomoći Rusima na frontu.
Ukri su u ofanzivi kod Hersona i oko Harkova. A Rusi se povukli iz tri oblasti i još šlajfuju oko Donjecka.samo nastavi da se glupiras to ce sigurno pomoci ukropima na frontu![]()
Važno je.Pa šta je tu važno?
jesu jesuUkri su u ofanzivi kod Hersona i oko Harkova. A Rusi se povukli iz tri oblasti i još šlajfuju oko Donjecka.
Evo nećemo. Stvarno je glupo da ruski okupator ima nekoga naoružanog s druge strane.Moskva poslala zahtjev SAD-u
Moskva je poslala Washingtonu zahtjev da SAD prestane isporučivati oružje Kijevu.
Ma jok. Sve ide po planu. Moskva i dalje plovi okeanima.Važno je.
Ako Rusi ne proglase rat i izvrše mobilizaciju, uskoro mogu da očekuju raketu u Kremlju.
Mislim da je dosta ratovanja ''u rukavicama''.
Drago mi je da potvrdjuješ .jesu jesu![]()
drago mi je da si toliko opsednut sa mnom da ti ne dam miraMa jok. Sve ide po planu. Moskva i dalje plovi okeanima.
Drago mi je da potvrdjuješ .
Pa zar to nije specijalna vojna operacija sa ciljem obračunavanja sa šačicom nacista i narkomana?Važno je.
Ako Rusi ne proglase rat i izvrše mobilizaciju, uskoro mogu da očekuju raketu u Kremlju.
Točno se vidi da tu ne može proći niti jedna američka podmornica.
spora kanta koju pantsir skida bez problema
Да, то је жива истина, Руси ослобађају Украјину и цели свет од нациста ... Живела велика, света и непобедива мајчица Русија! Живео херој Путин!"Da je Rusija vodila rat punog razmjera, on bi već odavno bio gotov", poručio je, prenosi ruska novinska agencija Tass.
"Ruski vojnici ne ubijaju civile nego ih oslobađaju, a ponekad to čine i pod cijenu vlastitog života. Naši vojnici daju sve od sebe kako bi spasili mirne stanovnike", zaključio je Volodin.
Šta bi sve dao da možeš biti ruski konjušar, priznajДа, то је жива истина, Руси ослобађају Украјину и цели свет од нациста ... Живела велика, света и непобедива мајчица Русија! Живео херој Путин!![]()
Pa to je vest poput one o osvajanju dva sela. Ili onih o postavljanju iste slike uništenog vozila. n puta.Danas jedan Su-34 manje u inventaru ruskih kosmičkih sila.
Ни говора о преговорима са злочинцима.Kijev izgubio 44.000 vojnika i oficira; Ukrajinski dronovi oboreni iznad Rusije
Aleksej Arestovič, savetnik predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog predložio je da se održi specijalna runda pregovora sa Rusijom o sudbini boraca koji su zarobljeni u Mariupolju.
nece moci!!!
nema sad pustanja. sad ce azovci da plate za sve.
pansion ovcara spreman.
Слажем се да УСА и НАТО желе рат и добиће га ... Русија неће дозволити нову нацификацију Европе и света ...Ako Rusi ne proglase rat i izvrše mobilizaciju, uskoro mogu da očekuju raketu u Kremlju.
zar ga niste oslobodili pre mesec dana nezgodni ?Jel Herson vraćen ili se Rusi još drže u njemu?