Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako pod "beznačajne promene" podvodiš pomeranje fronta od predgrađa Nikolajeva do predgrađa Hersona u poslednje tri sedmice, onda jeste.

Poenta je da se od silnih kozačkih usklika na ovoj temi ne može sagledati stvarno stanje.

Borbe u blizini Hersona se vode od kada su ga Rusi zauzeli. Nikada Ukrajinci nisu bili odbačeni na bezbednu udaljenost od Hersona. Dakle, prelazak tih par sela na jednu ili drugu stranu jeste beznačajan. Poenta je da se od ustaških i drugosrbijanskih usklika na ovoj temi takođe ne može sagledati stvarno stanje. Šenlučilo se danima i proslavljao povratak Hersona u Ukrajinu.

Izgleda da sam nešto propustio. Ti si pre 5 godina bio rusofil, sada ode u suprotni tabor?
:D:D
Poenta je nešto drugo: postavljati vesti, a ne erektilne izjave. Tako sam radio i u Siriji. Bez obzira na to što i dalje podržavam Asadovu i rusku opciju tamo, nikad mi nije bilo problem da postavljam i loše vesti, kao i ljudima koji su na toj temi doprinosili.

S druge, ponašanje ekipice koja se ovde okupila, ne odaje utisak da su u ovom ratu Rusi ikada uzeli Gostomelj, Irpin, opkolili Černigov, Konotop i Sumi, pa se povukli.

I zato, ja ne mogu da se pridružim ovom rusoderneku na temi koji veze nema sa stvarnošću.

Bedni duhom i mentalno zakržljali u nekom svetu od pr par decenija
Ja mislim da ta žgadija ima zadatak da nas provociraju kako bi " Neko " sa zapada video da smo protiv zapada i da ih ne varimo te da nam zabrane ulaz u EU !
Drugi smisao njihovog balavljenja ovde mesecima ili kad god je neki bitan politički dogadjaj ne vidim ????
Ludi bez ličnog života , harizme i emocija ! Ljušture i prazne kante !
Senke od ljudi !
Bednici ne shvataju da ovde većina ne želi u tu dekadentnu i nakaznu EU

Pa recite onda tako, necemo u EU, hocemo u Rusiju, sta ste sisice, izjasnite se vec jednom 🙄🙄🙄

Borbe u blizini Hersona se vode od kada su ga Rusi zauzeli. Nikada Ukrajinci nisu bili odbačeni na bezbednu udaljenost od Hersona. Dakle, prelazak tih par sela na jednu ili drugu stranu jeste beznačajan. Poenta je da se od ustaških i drugosrbijanskih usklika na ovoj temi takođe ne može sagledati stvarno stanje. Šenlučilo se danima i proslavljao povratak Hersona u Ukrajinu.
Ne, nije tačno.
Kao što rekoh, front je bio na ulazu u Nikolajev, 40-50 kilometara od Hersona.
Sada je front kod Čornobajevke, predgrađe Hersona.
To nisu beznačajne stvari

Have warned Finland & Sweden that if they join NATO I will be forced to sink my ships near their coast as well.

:lol:
sta ti je tu cudno

zamisli da se rus kurcio i krenuo oko amerike pa da vrbuje meksiko ili zemlje centralne amerike u savez...
ne bi amer to gledo mirno

jjbg, svedzanke moraju biti spremne i na odgovor rusa...

pojebace to bacuska sve na gomili

Ne, nije tačno.
Kao što rekoh, front je bio na ulazu u Nikolajev, 40-50 kilometara od Hersona.
Sada je front kod Čornobajevke, predgrađe Hersona.
To nisu beznačajne stvari
ti znas...

ko sto pile zna geometriju

ne prdi tu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back