Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno si dekoncenteiran.
Kažem da nije problem Medvedeva to što je Rus, nego to što igra pod ruskom zastavom i time predstavlja Rusiju.
A ti na to kažeš nine šija nego vrat, a ja ti kažem da ne možeš nacionalnost poistovjećivati sa državom.
Ili možeš, pa evo 🥪
A koga ce da predstavlja kad je Rus, idiote preispoljni....traziti od covjeka da se odrekne vlastitog identiteta, moze samo nesto gore od nacizma, a to je ovo sto sad imamo u EU...evolucija na djelu, nacizam 2.0....

po izvorima JP , ukrajina je dobila avione kao i delove za aviona
usa , nece da kaze odakle je a i kako su oni i stigli.
nadamo se da cemo mto saznati na nacin da cujemo i vidimo kada ih budu skidali ili na zemlji spalili.

The Jerusalem Post
The Jerusalem Post

Ukraine has received new warplanes, source unnamed - Pentagon​

By MICHAEL STARR - 6h ago
FollowView Profile
React|

246

© (photo credit: GLEB GARANICH/REUTERS)

1650482994081.png

Ukraine has received new airplanes after weeks of Ukrainian President Volodymyr Zelensky making appeals to friendly nations, Pentagon Press Secretary John Kirby confirmed during a press briefing on Tuesday.

"They [Ukraine] have received additional aircraft and aircraft parts to help them get more aircraft in the air," said Kirby.
Kirby told reporters that Ukrain had more fixed-wing aircraft operable than they had two weeks ago.
When pressed on how they received more airplanes, Kirby said that "without getting into what other nations are providing that they have received additional platforms and parts to be able to increase their fleet size."
The US was not one of the nations that had provided additional aircraft to Ukraine but had "helped with the shipment of some additional spare parts that have helped with their aircraft needs. But we have not transported whole aircraft."

Išli su mijenjati politički sistem.
Nisu išli pripojiti vijetnam Americi.
A tvoji okupatorski majmuni se ponašaju kao Hitler sa svojim "Lebensraumom"
Mijenjali politički sistem onako školski tepih bombardovanjem, istrebljivanjem čitavih sela, bacanjem napalma na civile bez obzira na dob i spol, masovnim posipanjem bojnim otrovima hiljada kvadratnih kilometara rižinih polja zbog kojih se i dan danas rađaju djeca sa deformacijama. Sreća pa nisu htjeli da ih pripoje Americi.

Što bi Rusi od prehrane mogli ponuditi EU a da je jestivo?:D

Iznenadio bi se

Nedavno sam, mislim u METRO-u video restoranska pakovanja proklasnih stekova (T-bone, rib-eye, tomahavk i sl.)
Vrlo sam se iznenadio kada sam video da su iz Rusije

Pre samo 10 godina Rusija je uvozila sve i svašta od mesa i mesnih prerađevina, čak i piletinu koja je najjednostavnija za uzgoj i preradu.

po izvorima JP , ukrajina je dobila avione kao i delove za aviona
usa , nece da kaze odakle je a i kako su oni i stigli.
nadamo se da cemo mto saznati na nacin da cujemo i vidimo kada ih budu skidali ili na zemlji spalili.

The Jerusalem Post
The Jerusalem Post

Ukraine has received new warplanes, source unnamed - Pentagon​

By MICHAEL STARR - 6h ago
FollowView Profile
React|

246
© (photo credit: GLEB GARANICH/REUTERS)

Pogledajte prilog 1140380
Ukraine has received new airplanes after weeks of Ukrainian President Volodymyr Zelensky making appeals to friendly nations, Pentagon Press Secretary John Kirby confirmed during a press briefing on Tuesday.

"They [Ukraine] have received additional aircraft and aircraft parts to help them get more aircraft in the air," said Kirby.
Kirby told reporters that Ukrain had more fixed-wing aircraft operable than they had two weeks ago.
When pressed on how they received more airplanes, Kirby said that "without getting into what other nations are providing that they have received additional platforms and parts to be able to increase their fleet size."
The US was not one of the nations that had provided additional aircraft to Ukraine but had "helped with the shipment of some additional spare parts that have helped with their aircraft needs. But we have not transported whole aircraft."
Разлог за бригу преосталим укро пилотима. :whistling:

Mijenjali politički sistem onako školski tepih bombardovanjem, istrebljivanjem čitavih sela, bacanjem napalma na civile bez obzira na dob i spol, masovnim posipanjem bojnim otrovima hiljada kvadratnih kilometara rižinih polja zbog kojih se i dan danas rađaju djeca sa deformacijama. Sreća pa nisu htjeli da ih pripoje Americi.
Znači slažeš se da je rusko uništavanje Ukrajine i Ukrajinaca s ciljem pripajanja Rusiji razina nepojmljiva čak i za Amere.
I ja se slažem s time.

eto, i drugi potvrdili ubistvo Gonzalo Lire
( moj ukrajinski izvor je to tvrdio jos pre dva dana)
Nije mi bilo poznato to ime pa sa proguglao i pročitao osnovne stvari. Ne mogu da verujem da je usred rata ostao u tom vukojebarniku od države i slobodno izražavao svoje mišljenje . Zar je toliko bio glup da nije znao kako će ga ta nacistička gamad ućutkati.

Poslednja izmena:
Di se to zove amper juha? Ja znam za ajnpren ili prežganu.
A komentari su odlični. Ljudi kuže situaciju, nisu svi šišmiši.
https://slavonka.com.hr/2022/01/12/amper-supa/
Što se tiče komentara....žešća glupost...na razini Rusofila ovdje....rusi uopće ne mare za civile inace ne bi Mariupolj igledao kao Alepo,Grozni i mnogi drugi gradovi koje su oni okupirali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back