Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.611
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sija nego vrat....koji ste vi razguzeni licemjeri, ali nista cudno, ko je simpatisao Treci Rajh, naravno da simpatise i cetvrti...Ne zato što je Rus nego zato jer igra pod ruskom zastavom.
Nije šija nego vrat? Ti svakog Srbina poistovijećuješ sa Vučićem? Evo tiNije sija nego vrat....koji ste vi razguzeni licemjeri, ali nista cudno, ko je simpatisao Treci Rajh, naravno da simpatise i cetvrti...
E to bi ti volio, al na tvoju žalost ništa od toga. Možda koji Srbin na strani Rusa zagnjoji, od Hrvata kao šta rekoh ništaNe može u Marijopulju. Mnogo smrdi na naciste i ustaše u raspadanju. Gadan je to vonj.
Opušteno, i džana je dovoljan za Putina.zamisli kolika je narkomancina zelenski pa ga zajebavaju otvoreno da je dzanki, iz aviona se vidi da je na koksu
Ko si ti da sudis cijelom jednom narodu?Samounistenje je njihov izbor. Slobodu izbora hoce li u pakao ili raj Bogo je ostavio ljudima. Covek za svoga zivota sam odredjuje svoju sudbu.
Cak je vise puta ubedjivao ruse da ukropima daju sansu da se predaju.
Vidis valjda. Posteno!
Gle k... i na njemu zvono..Kako pametno zboriš.
Iz NATO šupka...
Dvoglavi majmuni.То су комуно-четници.
a cuj stari, ne treba ti ne znam kakav fini senzibilitet da provalis da se Zelenski drogira i ponasa utripovano kuzis, to se vidi, slobodno priznaj niko ti nece nistaOpušteno, i džana je dovoljan za Putina.
aman vise nek ga sravne s zemljom dosta je bilo vec , azovsi su kao buba svabe gazis ih gazis ono i dalje gamize okolo koprca se
Česi to poprave odmah
Evo, izgleda natripovano.a cuj stari, ne treba ti ne znam kakav fini senzibilitet da provalis da se Zelenski drogira i ponasa utripovano kuzis, to se vidi, slobodno priznaj niko ti nece nista
aman vise nek ga sravne s zemljom dosta je bilo vec , azovsi su kao buba svabe gazis ih gazis ono i dalje gamize okolo koprca se
Muflon, kakve veze ovaj tvoj idiotski upis, ima sa onim sto sam ja napisao...ako nemas pametan odgovor, suzdrzi se, ne ponasaj se keo zadnji dzanki, navucen na los dop...kao idol ti, Zelenski....Nije šija nego vrat? Ti svakog Srbina poistovijećuješ sa Vučićem? Evo ti![]()
Česi su za razliku od Slovaka, koji su praktički balkanskog mentalnog sklopa, sasvim druga priča i vrlo nalik Švabama.Česi to poprave odmah
Obećali su..
Di se to zove amper juha? Ja znam za ajnpren ili prežganu.Opet?!i Ruska propagandna kuhinja danas servira amper juhu![]()
Potpuno si dekoncenteiran.Muflon, kakve veze ovaj tvoj idiotski upis, ima sa onim sto sam ja napisao...ako nemas pametan odgovor, suzdrzi se, ne ponasaj se keo zadnji dzanki, navucen na los dop...kao idol ti, Zelenski....
druskane ,putin izgeda kao fukin Terminator , kao" Iceman" iz Top Gun-a ,Evo, izgleda natripovano.
A tebi Putin izgleda zdravo?
Onda kada lupeta o carskoj Rusiji.
Zavisi ,ima i normalnog sveta koji podržava Rusiju ,al su uglavnom to neke ravnozemljaške budale ,antivakseri , likovi koji veruju da nas zaprašuju 5G
migrantima iz aviona i slične teorije da je Bajden hologram koga održavaju u životu krvlju pravoslavnih beba .... A druga grupa (koja se često podudara sa prvom ) su iskopleksirani i frustrirani likovi koji nisu sportski podneli rezultate sukoba u ex Yu pa ih onda loži svako sranje u svetu u fazonu "eto nek vide i oni malo..." ,to što Ukri nisu ni luk jeli ,ni luk mirisali u našim balkanskim sranjima to do njihovih pilećih mozgova ne dopire .
Misliš da su toliki idioti da neće da puste svoju decu i žene da žive, nego ih vuku sa sobom i u smrt?oni civili sto su u azovstalu su porodice vojnika koji se tamo nalaze. nisu pod prinudom