Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.366
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, jok ti siА ти си као читао Гетеа и Ремарка?
Ne, niko to nije tvrdio. Ti lažeš.Evo, rusofili po forumu tvrde, dok balave, da Amerikanci iz Ukrajine obaraju ruske rakete dok se penju i da je zato poceo rat
Ko laze tu
1.Rusi
2.Rusofili
3. I jedni i drugi
Ти нећеш, и онако једеш гоовна!
Sad ćemo pomrijeti od gladi.
oni civili sto su u azovstalu su porodice vojnika koji se tamo nalaze. nisu pod prinudom
Za istetoviranu decu cveca predaja nije opcija.Rusi treci put nude nacistima mirnu predaju
4. Patata CalienteEvo, rusofili po forumu tvrde, dok balave, da Amerikanci iz Ukrajine obaraju ruske rakete dok se penju i da je zato poceo rat
Ko laze tu
1.Rusi
2.Rusofili
3. I jedni i drugi
Ja sve nešto mislim da vi koji se tako grčevito kačite za to "kepec", nemate više od metar i žilet..osuđeni da danima lagano umiru samo zato jer je neki kepec iz Moskve mal i pati od kompleksa visine.
Овако бурна и безумна реакција на једну реченицу која гласи:"Русија је Чечене купила огромним парама.
Шта је с тобом дечаче?
јеси ли добро?
Ниси...
Lične frustracije. Nisu visoki ali su zato debeli.Ja sve nešto mislim da vi koji se tako grčevito kačite za to "kepec", nemate više od metar i žilet.
На Россия-1?Сад је у централним вестима у 20.00 била опширнија репортажа о тестирању Сармата. Поред осталог, Сармат ће носити на себи и ракету Авангард. То је хиперсонична ракета која развија брзину од 27 маха.
Оно што је суштински важно, од ње нема одбране. Руси су је циљано данас тестирали и тиме ставили до знања НАТО-у и оним прекоокеанским џукелама да су спремни да их спрже а одбране нема.
Па, нека чачкају сад мечку. Ни кроасани им не могу помоћи све са твитером.
Opet?!i Ruska propagandna kuhinja danas servira amper juhu
Гонзало је у својим објавама говорио да је у Харкову.Kanal Gonzalo Lira?
rusija je jedina evropska država u kojoj se na djelu teritorija provodi šerijat...čak je i onaj bosanski islamista ex reis cerić bio zadivljen pravima koja imaju muslimani u čečeniji..Naravno burna kad spamuješ unazad kako je Rusija kupila Čečene parama.
Rusija je obnovila taj region nakon završetka drugog Čečenskog rata. (Zato što je taj region u sastavu Rusije) Ekstremni muslimani su se tada krili medju civile kao danas Azovci, ogroman broj civila je tada a i u prvom Čečenskom ratu ubijeno zbog toga.
Čečeni su izuzetno zahvalni gradjani Rusije jer im Putin dao versku slobodu, inače Rusija ima najveću toleratnost na islam.
Čečeni da su ostali na svom nekadašnjem koloseku ekstremizma, danas bi Grozni bio grad duhova.
On je. Na zalost. Ubili su ga. :/Гонзало је у својим објавама говорио да је у Харкову.
ДаНа Россия-1?