Nisi se pogrešno izrazio već točno....autohtoni i najstariji zapisani narod u Zemunu.....tako je zabilježeno u turskoj ćitabi iz 16 stoljećaPogrešno sam se izrazio. Mislio sam na Hrvate zatečene tamo 1918. Ovo što si napisao je sve tačno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi se pogrešno izrazio već točno....autohtoni i najstariji zapisani narod u Zemunu.....tako je zabilježeno u turskoj ćitabi iz 16 stoljećaPogrešno sam se izrazio. Mislio sam na Hrvate zatečene tamo 1918. Ovo što si napisao je sve tačno.

Isključivo u svrhe odvraćanja, eto da SLUČAJNO NEKIMA NE BI NEŠTO PALO NA PAMET!А то ниједан рат не може да прође без Срба изгледа?
Да неће Вучко неког да нападне?![]()

Pa evo radiš upravo to.Jeste evo ja non stop visim na forumu i pisem nebuloze ko ti,totalno si se pogubio....
Кукууу....Сада ће војне операције предводити командант Јужног војног округа генерал Александар Дворников, који има велико искуство у борбеним дејствима у Сирији.
Генерал има 61 годину. Борбено искуство: чеченска кампања, сиријска кампања.

сликара Едгара Дега питам се да ли ће тражити од наших власти да се промени име Бајагине песме Руски воз у Украјински воз јер се у песми се помиње и Харков или бар у Руско-украјинско-белоруски воз...
Treba više, nisu Rusi siromašni na tehnici.Zato im evropljani skupljaju po skladistima rashodovane kante
To je to tvrdje krilo u vojsci o kome sam govorioВреме је да кијевске власти размисле куда да беже.
Генерал има искуство да је спреман да уништи Бандеру, националне батаљоне и међународне милитанте.
Русија је променила команду групе у Украјини. Сада ће војне операције предводити командант Јужног војног округа генерал Александар Дворников, који има велико искуство у борбеним дејствима у Сирији.
Генерал има 61 годину. Борбено искуство: чеченска кампања, сиријска кампања.
184 ruskih tenkova zarobljeno i puca sada po Rusima i ta brojka svaki dan samo raste.

Гдје ти видиш овдје да се "сладим", преношење вијести је теби "слађење"?Nemoj mnogo da se sladis da se ne bi podsetio kako gruvaju NATO bombe.
Protić je gomno obično !Koga za bole sta CIA St. Protic cinkaros kaze....
Nisi se pogrešno izrazio već točno....autohtoni i najstariji zapisani narod u Zemunu.....tako je zabilježeno u turskoj ćitabi iz 16 stoljeća![]()
Kakva Moskva, do granice dovoljno.
Само да сипају нафту, па правац Москва, а?![]()
Зар није он један од оснивача Хрватско-српске коалиције, а касније и њен вођа?Supilo.....to je bio rođak....od moga pra,pra NONA ....Supilovi prec su i iz Zemuna presli u Raguzu krajem hiljadu sedamso devedesete....dok je naša loza ostala u Zemunu
![]()
Posle Rusije Ukrajina je imala najvise tenkova u Evropi i sada spala na rashodovane krntije,nesto tu nije kako govore zar ne mislis....Treba više, nisu Rusi siromašni na tehnici.
Auuuu.. kakva bolest.Пошто је британска национална галерија променила оригинални назив слике Руска плесачица у Украјинска плесачицасликара Едгара Дега питам се да ли ће тражити од наших власти да се промени име Бајагине песме Руски воз у Украјински воз јер се у песми се помиње и Харков или бар у Руско-украјинско-белоруски воз...
![]()
Ок, само да их оперу пре враћања, да се Руси не наљуте...Kakva Moskva, do granice dovoljno.

Posle 5 dana dodje da vidim sta radite,a ono po starom,samo jos veca histerija kod vas....Pa evo radiš upravo to.
Надајмо се да је тако.Isključivo u svrhe odvraćanja, eto da SLUČAJNO NEKIMA NE BI NEŠTO PALO NA PAMET!![]()
Što da operu, granate prije ispucavanja?Ок, само да их оперу пре враћања, да се Руси не наљуте...![]()
Да, мора Руско-украјинско-белоруски воз, јер се помиње и Гомељ, а Гомељ је у Белорусији.Пошто је британска национална галерија променила оригинални назив слике Руска плесачица у Украјинска плесачицасликара Едгара Дега питам се да ли ће тражити од наших власти да се промени име Бајагине песме Руски воз у Украјински воз јер се у песми се помиње и Харков или бар у Руско-украјинско-белоруски воз...
![]()
Наду очајника...Шта ти значи овај други дио реченице "da se ne bi podsetio kako gruvaju NATO bombe": бијес, пријетњу или нешто треће?