dobro ti neguješ stoku a srbi gaje. )Gajiti podrazumijeva njegovati, bilo stoku, osjecaje ili sto vec
Ostalo, sto navodis u nekom filozofskom smislu, su bas osobne nebuloze![]()
da, to su nebuloze ali za retarde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro ti neguješ stoku a srbi gaje. )Gajiti podrazumijeva njegovati, bilo stoku, osjecaje ili sto vec
Ostalo, sto navodis u nekom filozofskom smislu, su bas osobne nebuloze![]()
Ja kontam da je Orban.
Oko 20% Ukrajinaca sebe smatra etničkim Rusima. Još je veći procenat Ukrajinaca govornika ruskog jezika kao i onih koji se formalno pišu kao Ukrajinci a imaju ruski ili dualni ruski-ukrajinski identitet. Ukrajina jako liči na Crnu Goru...Zašto se onda ne izjašnjavaju kao Rusi ili svoj jezik ne nazivaju ruskim? Ne čuh još nekog Ukrajinca za sebe da kaže da je Rus. To je tvoja proizvoljna misao.
8. 4. 22. Припадници пука АЗОВ поделили су сјајан снимак како су уништили опрему окупатора на једној од улица Мариупоља:
То је у питању вероватно.Video i na nebu ocima i na Flightradaru24 ispratio jutros jedan koji je doduse se vracao, dakle verovatno vec istovario
I da...
Negde je vec receno u nekom twitu gore, i to mislim da ga je cak preno Mej bergami, da dolecu iz Ujugrskog kraja (to je onaj zapadni muslimanski tj proturski deo Kine)
Dakle ruta im je iz Ujugra, pa ovamo dalje turskom obalom Crnog mora do Istanbula i onda preko Bugarske do Beograda
E sad...
NATO je ocigledno zazmirio na prelet Kineskog ratnog vazduhoplovstva...a koji leti u komercijalne svrhe u smislu izvoza naoruzanja...
A nas su verovatno ucenili da ce dozvoliti ako glasamo protivu Rusa u UN...
Jer se let desava dan dva posle tog glasanja,,,
...
Rusi otpali od Ukrajinaca, Ukrajinci otpali od Hrvata, a Hrvati naravno od Srba. Tako da su svi pomenuti poreklom Srbi.Rusi pak podsvjesno osjećaju da su daleko od Hrvata, od kojih su otpali oni od kojih su oni otpali...
Prvo se moraju vratit na razinu Ukrajinaca, od kojih su Rusi otpali, koji su poligon i polazišna točka da se vrate na razinu Hrvata...
Put povratka je toliko dug da su odlučili zaobić prirodne procese, i tenkovima banut u europu...
Ali nije uspjelo jer je u Ukrajinaca veće mudo nego u Rusa, jer su Ukrajinci manja razina otpada nego Rusi...
.
Украјина има трећу најбројнију европску армију и до зуба је наоружана од стране Американаца за ових 8 година тако да ти поређење не стоји...По мени ниједна светска армија ништа не би могла да уради против Украјине...ниједна осим руске наравно...Podgorica opet:
![]()
razumijem ruse...imaju deficit u odnosu na ukrajince jer ne mrze ali to je samo trenutna kategorija koja će nestati za mjesec ili dva ...a onda neće biti više političkih govora ukrajinskim zarobljenicima...mržnja je element koji jenephodan u rat i čitao sam negdje da su u crnoj gori komunisti imali 41. problem u odnosu prema italijanima jer su morali naučiti da ih mrze pošto su ovi bili blagonakloni prema crnogorcima - srbima.Ukropima fali taj ulaz iz Madjarske...
Usko im ovaj samo zapadno od Lvova...treba im i taj potez juzno...to cose, a Rusi ce svejedno poklopiti sve kakogod...
Ali ocajni NATO Ukropi se za slamke hvataju...
...
Rusi su otpali od Ukrajinaca...
Ukrajinci su otpali od Hrvata...
.
Žalosne im majke kepec ih poslao radi svojih kompleksa da izginu u tuđoj zemlji daleko od doma svogaPogledajte prilog 1133911Evakuacija Rusa iz Mariupolja![]()
Наравно да није био у плану... не можеш узети вишемилионски град са милион војника и резервиста са пар десетина хиљада људи...план је био да се тај део одсече док се потпуно не овлада ваздушним простором...и то су Руси перфектно одрадили...Bio je u planu i nameravali su da ga zauzmu na prepad. To sto su se povukli je tezak poraz, sad se situacija iskomplikovala
Nigdje ne piše Ukrajina, nego nešto Belo**rodka , uglavnom ruska vojna evidencija njenog oružja.
Pogledajte prilog 1133891
Pitaj TixijaA jel počela ta dugo najavljivana bitka za Donbas?
rusija mora svoje snage usmjeriti i prema baltiku stoga bez mobilizacije mora racionalno koristiti oružane snage jer one primaju prvi udarac NATO snaga..u slučaju da NATO napadne ukrajinski front će biti drugorazredni i glavne bitke će se odvijati na baltiku i bjelorusiji...tek podizanjem milionske armije ide se na konačni obračun sa zelenskim...ukrajina je samo jedna pozornica a čitam i da iran nastavlja nuklearni program...prokletstvo života u zanimljivim vremenimaУкрајина има трећу најбројнију европску армију и до зуба је наоружана од стране Американаца за ових 8 година тако да ти поређење не стоји...По мени ниједна светска армија ништа не би могла да уради против Украјине...ниједна осим руске наравно...
NA RTU KAMENJAK ODRŽAVA SE "ŠTIT 22": U vježbi sudjeluju pripadnici hrvatskih i američkih oružanih snaga
Na vojnom poligonu "119. brigade Hrvatske vojske" na Rtu Kamenjak u Premanturi kraj Pule od 4. do 13. travnja 2022. održava se vježba "ŠTIT 22".
https://www.glasistre.hr/istra/na-r...i-hrvatskih-i-americkih-oruzanih-snaga-789330
Vi periferni pripadnici Srba ste stvarno iskompleksirani..Vi kad se napijete onda priznajete da ste otpali od Srba.![]()
zelenski će završiti kao kerenski...Наравно да није био у плану... не можеш узети вишемилионски град са милион војника и резервиста са пар десетина хиљада људи...план је био да се тај део одсече док се потпуно не овлада ваздушним простором...и то су Руси перфектно одрадили...
Imam losu vijest za tebe.... Odi naSnimak promasaja transportera je zaista prelep, a jos lepse je što posle tog promašaja više nije bilo ni snimatalja, ni krova, ni te kuce, sa koje je Azomajmun jos arlaukao tek da ga vide sve druge ruske jedinice u zoni...
...
Мада ипак мислим да ако Нато нападне Русију одбрана ће бити страховита и тренутна...надамо се да до тога неће доћи...rusija mora svoje snage usmjeriti i prema baltiku stoga bez mobilizacije mora racionalno koristiti oružane snage jer one primaju prvi udarac NATO snaga..u slučaju da NATO napadne ukrajinski front će biti drugorazredni i glavne bitke će se odvijati na baltiku i bjelorusiji...tek podizanjem milionske armije ide se na konačni obračun sa zelenskim...ukrajina je samo jedna pozornica a čitam i da iran nastavlja nuklearni program...prokletstvo života u zanimljivim vremenima
„(...)Рецимо озбиљно: шта имамо од тог благосиљања које је достигнуто по цену неправди и дерања коже? Оно што је праведно за човека као појединца, нека то буде праведно и за нацију. Наравно, може се привремено губити профит, може се осиромашити привремено или изгубити тржиште, може се смањити производња и повећати цена. Само нека остане, у моралном смислу, здрав организам нације – нација ће тако више добити чак и у материјалном смислу. Имајмо на уму да је Европа стигла дотле да јој је милија текућа корист, корист овога тренутка ма по коју цену она била остварена, јер људи тамо живе само за дан данашњи, за овај тренутак, они и сами не знају шта ће с њима бити сутра, ми пак – ми смо Русија, ми још верујемо у нешто непролазно које у нас настаје, ми, према томе, тежимо користи која је вечна, суштинска. И због тога смо ми и као политички организам одувек веровали у вечни морал, а не у некакав условни морал који важи за неколико дана. Верујте, Дон Кихот такође зна у чему је његова корист, уме и он да мисли о томе: он зна да ће добити тим својим достојанством и том својом свешћу о достојанству и само тако ако буде остао и даље прави витез, осим тога, он је уверен да на том путу неће изгубити своју искреност нити ће остати без својих стремљења према истини и добру, он зна да ће га таква вера учинити јачим за борбе које га чекају на будућим поприштима. Он верује, између осталог, да је таква политика уједно и најбоља школа нације. Тако ваља да буде да ми „црвени кец“ не би могао рећи у лице: „Та и у вас је све условно, и у вас се рачуна на корист“. Потребно је да и младић-ентузијаст заволи своју нацију, да не тражи истину и идеале ван друштва. И тако ће бити – заволеће он своју нацију кад буде прошло време ове наше тешке, веома тешке школе. Истина је као Сунце – њу не можеш да скријеш, мисија Русије ће најзад бити јасна и у нас и у Европи, чак и оним умовима који су сасвим деформисани. А због чега су у нас сада могућне такве аберације ума какве се не срећу нигде другде? Зато што се у току једног и по века наша интелигенција одвикла сасвим од Русије, она је на крају стигла дотле да коначно ништа о Русији не зна, она је у вези с њом само преко канцеларије. С реформама садашње царске владе, у нас је почео нови век. Ствар је кренула, и више се не може зауставити. Европа је прочитала онај јесењи манифест руског Императора, и запамтила га је – запамтила га је не само засад, у овом тренутку, него за све тренутке који долазе, задуго ће га памтити. Исучимо, ако затреба, мач у име угњетених и унесрећених, па макар то било и на штету наше тренутне користи! Али, нека у исто време буде у нама јача наша тврда вера у то шта је мисија Русије, шта је њена снага и њена истина, нека свак запамти да је жртва за угњетене, за оне које су сви у Европи напустили, у име интереса цивилизације – наше истинско служење правим и истинским циљевима и интересима цивилизације! Да, и за политичке организме ваља да важи она истина, она Христова истина која важи за сваког оног који верује. Нека негде буде сачувана та истина, нека негде буде неке нације која шири светлост те истине! Иначе, шта ће бити – све ће потамнити, све ће се измешати и потонуће у цинизму. Другачије се не може сачувати морал грађана, а ако се то не сачува – шта ће тек бити с целим националним организмима? Потребан је ауторитет, потребно је Сунце које обасјава. Сунце се родило на Истоку, и човечанству ће с Истока заблистати нови дан. Кад Сунце буде заблистало у свем сјају, тада ће сви схватити шта су прави „интереси цивилизације“. Ако не буде тако, подићи ће се застава с девизом – Aprèsnousledéluge! – да, после нас потоп! Је ли могућно да ће та славна европска „цивилизација“ довести европског човека до такве девизе, да ће он тако стићи своме крају? Нечему таквом све иде.“ (Фебруар 1877, Фјодор Михајлович Достојевски, „Глава прва, IV Метерних и Дон Кихот“ у Дневник писца 1877-1881., Београд, ООУР Издавачко публицистичка делатност, 1982, стр.57-59)