Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ćemo biti iskreni, demilitarizacija Ukrajine je sigurno propala. Znači, Rusija je odustala od svog političkog cilja, i sada ima druge ciljeve, tipa, uzeti što više teritorija Donbasa, ukopati se i pokušati nešto ispregovarati.
Ako cemo iskreno ti nemas kohones.....odgovori...Napad na Irak je...zastita americkih interesa....na Libiju.....zastita americkih interesa...imas li kohones da kazes da je to fasizam i da se stidis sto tvoja drzava to podrzava a i ti sa njom.........reci...ne boli nista...

Ukrajinska vlada je objavila da su ruske snage za napad na željezničku stanicu koristile kasetno streljivo.

"Rusi su izveli dva raketna udara na željezničku stanicu u Kramatorsku, gdje se odvijala evakuacija civila. No ruski ratni zločinci nisu samo namjerno gađali tisuće ljudi; koristili su kasetno streljivo", piše vlada na Twitteru.

Potvrdili su da je više od 30 ljudi ubijeno, a više od 100 ih je ozlijeđeno. Objavili su i fotografije koje prikazuju mrtva tijela na tlu ispred postaje.

Ne gađa Rus civile, jel tako
Pošten okupator!

Neće uopšte biti šteta ako to urade.
Pa ako žele Moskvu nastanjenu isključivo žoharima, to je dobar put.

Ukrajinska vlada je objavila da su ruske snage za napad na željezničku stanicu koristile kasetno streljivo.

"Rusi su izveli dva raketna udara na željezničku stanicu u Kramatorsku, gdje se odvijala evakuacija civila. No ruski ratni zločinci nisu samo namjerno gađali tisuće ljudi; koristili su kasetno streljivo", piše vlada na Twitteru.

Potvrdili su da je više od 30 ljudi ubijeno, a više od 100 ih je ozlijeđeno. Objavili su i fotografije koje prikazuju mrtva tijela na tlu ispred postaje.

Pošten okupator!
Što cviliš kao kučka na tuđem groblju? Nisi tako cvileo kada su tvoji ubijali po Iraku? I Avganistanu? Šta sada sliniš?

Pošten okupator!

Pa ako žele Moskvu nastanjenu isključivo žoharima, to je dobar put.
Makar nacista u Ukrajini više neće biti.

Jesam, cvileo sam i onda. I šta s time? To je opravdanje za odvratno i zločinačko ponašanje ruske vojske?
Kako da ne. Tada si to smatrao "borbom za slobodu". Jer si njihov čmaro.ljubac. Kako ste ono govorili? Irak ima nekakve rakete beše? Našli ste opravdanje za ubijanje Sadama. I kada ste ga ubili, odjedno raketa nema. Nije ih ni bilo. I šta sada sliniš? Zbog ideologije koja veže tvoj bolesni narod i ukrajinski bolesni narod?

Znači kasetnim raketama se roka po željezničkoj stanici za evakuaciju civila.
Bravo Rusi, to je pravo lice koje pokušavate sakriti, ali ne ide pa ne ide.
Cvili još malo. Ajde, ajde. Možda te i čuju.

Pogledaj ubijene civile od ruske zločinačke okupatorske vojske na željezničkoj stanici, to je ta nova civilizacija
Ne, nova je ona u Avganistanu i Iraku. Slinavi ustašo....

Kako da ne. Tada si to smatrao "borbom za slobodu". Jer si njihov čmaro.ljubac. Kako ste ono govorili? Irak ima nekakve rakete beše? Našli ste opravdanje za ubijanje Sadama. I kada ste ga ubili, odjedno raketa nema. Nije ih ni bilo. I šta sada sliniš? Zbog ideologije koja veže tvoj bolesni narod i ukrajinski bolesni narod?
Odakle ti znaš šta sam ja onda mislio? Viriš mi iz šuleta pa me pratiš zadnjih 35 godina?

Оружане снаге Украјине погодиле су Краматорск ракетом Точка-У

У рејону железничке станице у Краматорску, где се врши евакуација локалног становништва, извршен је ракетни удар. Фрагменти ракете Точка-У пали су у непосредној близини станице.

Овај застарели совјетски ракетни систем није у служби ДНР, ЛНР и Руске Федерације.
Активно га користе Оружане снаге Украјине !

Pogledajte prilog 1133122
Гађали зграду управе

Питај Фртајлера, његова птичица је пратила ракету за време лета

Odakle ti znaš šta sam ja onda mislio? Viriš mi iz šuleta pa me pratiš zadnjih 35 godina?
Zato što si hrvat. Tako znam. Ti voliš SAD čak i kada prave masakre.

Pogledaj ww1 i ww2
I kakve to veze ima sa gadljivim ruskim zločinima DANAS?
Ima. Jer nisi tako slinavio. Nego slinaviš jer su u pitanju Rusi. Da su u pitanju Ameri, ti bi davao podršku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back