Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:klap::per::vudu:

Сада круже бројни извештаји у којима се тврди да су генерал-мајора војске Сједињених Америчких Држава Роџера Л. Клутјеа заробиле руске снаге у или око Мариупоља у Украјини, где је, како се наводи, помагао батаљону АЗОВ, који је званична украјинска нацистичка јединица.

FPiOSGsVgAIX63j
metak u tu celavu celenku

Ne, a šta bi sa okupacijom i agresijom na susjednu državu, jesu to te istočne vrednosti u koje se kuneš
Dakle ipak ima Ladu. Mislim da lažeš :lol:
Sta bi sa Vijetnamom,Laosom,Kambodzom,Irakom,Iranom,Libijom...da nabrajam jos...milioni mrtvih ....deca patila i pate i dan danas...cekam odgovor..izadji iz americke bulje i odgovori.

Није ваљда да НАТО гине од сиромашних Талибана??
ne znam dal su siromasni, jel si primetio da se heroin uredno prodaje po Srbiji, nema nestasice jel da

to ti jasno kaze da se distribucija nije prekinula, a posto vladaju talibani, onda, valjda bar toliko kapiras, i sam znas kome idu pare

tu odmah treba da postavis pitanje vaznije pitanje od NATO i Avganistanaca, sta radi srpska policija, kako to da se na ulicama Srbije uredno mogu kupiti kokain, heroin, marihuana, ekstazi, spid, i ceo taj spisak drogeraskih supstanci

ne znam dal su siromasni, jel si primetio da se heroin uredno prodaje po Srbiji, nema nestasice jel da

to ti jasno kaze da se distribucija nije prekinula, a posto vladaju talibani, onda, valjda bar toliko kapiras, i sam znas kome idu pare

tu odmah treba da postavis pitanje vaznije pitanje od NATO i Avganistanaca, sta radi srpska policija, kako to da se na ulicama Srbije uredno mogu kupiti kokain, heroin, marihuana, ekstazi, spid, i ceo taj spisak drogeraskih supstanci
Jedna od dobrih stvari u Srbiji :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back