darda
Elita
- Poruka
- 16.797
S čime će ih naoružati
sa najmodernijim naoruzanjem tipa brahmosS čime će ih naoružati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S čime će ih naoružati
sa najmodernijim naoruzanjem tipa brahmosS čime će ih naoružati
pa i hrvati jedva cekaju,Nemaju podrsku Hrvata kao sto je to bio slucaj 92, znaci nema nista od toga. To sto citas komentare pa vidis halabuku to je tako vec godinama. Inace BiH ti je zemlja u masovnom raseljavanju svih naroda, verujem da je prosecna starosna dob stanovnistva blizu 50 godina, veruj mi nema ko ratovati.
Ja sanjam Moniku Beluci...redovno.........pa i hrvati jedva cekaju,
da ostvare stari san o ndh,
sta mislis zasto tako grcevito
brane ukrajinu
Ne zaboravi onih 80 000 britanskih šljemova za gloovu.sa najmodernijim naoruzanjem tipa brahmos![]()
Hrvati se tek nece zajebavati, znas koliko ih to interesuje kao lanjski sneg, u Bosni ce pre stati na Srpsku stranu. Pogresno si informisan, ako je gde moguce zariste to je Kosovo.pa i hrvati jedva cekaju,
da ostvare stari san o ndh,
sta mislis zasto tako grcevito
brane ukrajinu
Како се сврставање на неку страну у борби може везивати с православном вером?Zanimljivo,ja znam zasto podrzavam Rusiju i njihovu borbu protiv fasizma,zanima me koje opravdanje pred samima sobom imaju ovi sto su stali na stranu dokazanih fasista,ljudi to ne kriju,obelezja tetoviraju,stali i grcevito ih brane...Sta li je razlog,ostatci fasizma u genima,patoloska mrznja prema Pravoslavnoj veri,glupost,CNN.....vrlo,vrlo interesantno...
Ma kakav zid, oni ne smeju Severnu Koreju da cacnu zbog atomske bombe a sta rusi imaju. Hoce da izoluju Rusiju kao Severnu Koreju da bi mogli i dalje nesmetano da pljackaju i da vrebaju da je opljackaju ako im se opet posreci neki Jeljcin. Steta sto onaj Bajdenov sin ne osta u Ukrajini kad je najvise omastio brkove od nje nego zbrisao kod tate.nije to imalo veze sa komunizmom,
nego je sluzilo samo kao zid protiv nato-a,
da ne bi doslo do ovoga sta je sad doslo
Mogu,svrstavam sa razlogom.Ustase patolosku mrznju imaju prema Pravoslavcima kroz istoriju...sada pogotovu,nema splava u Beogradu da nije pun Hrvatica,osetile ribe muskarce,otuda je sva ta mrznja.....Како се сврставање на неку страну у борби може везивати с православном вером?
Кад смо код православне вере, све ово што се дешава, а то је да гине православни народ руско-украјински, руски/украјински је грех, велики грех и велика несрећа.
За вас је довоњан.залутали дрон да се усеретеUsrali smo se svi..
Jaka je ruska vojska, oprema vrhunska , dobro se hrani, čekamo sezonu kiša da zaglibi kao Hitler.
Мржња према Србима је зато што Хрватице осећају Србе као мушкарце?Mogu,svrstavam sa razlogom.Ustase patolosku mrznju imaju prema Pravoslavcima kroz istoriju...sada pogotovu,nema splava u Beogradu da nije pun Hrvatica,osetile ribe muskarce,otuda je sva ta mrznja.....
Razlog je taj što pripadamo onome što nazivamo "zapadnom civilozacijom" : koristiš ideje te zapadne civilizacije, gledaš njihove filmove, slušaš njihovu muziku, koristiš njihovu tehnologiju, voziš njihove aute. A ako slučajno poželiš odseliti u potrazi za boljim poslom i životom, redovito se preseliš u Beč ili Čikago, a ne u Grozni ili Minsk. Tebi je to nelogično?Zanimljivo,ja znam zasto podrzavam Rusiju i njihovu borbu protiv fasizma,zanima me koje opravdanje pred samima sobom imaju ovi sto su stali na stranu dokazanih fasista,ljudi to ne kriju,obelezja tetoviraju,stali i grcevito ih brane...Sta li je razlog,ostatci fasizma u genima,patoloska mrznja prema Pravoslavnoj veri,glupost,CNN.....vrlo,vrlo interesantno...
Prodane duse i podguzne muve tako razmisljaju.Znas li koliko je zlata opljackano u Iraku da bi ti vozio skup auto,koliko je indijaca nastradalo da bi Englezi bili srecni,koliko je afrikanaca nastradalo da bi Belgijski kralj uzeo sta je namerio i sada su oni bogati.,......bas humano...fasizam...klasican i ti mozes iz americke bulje da viris ali isprdece te kad tad.....Meni je to logicnoRazlog je taj što pripadamo onome što nazivamo "zapadnom civilozacijom" : koristiš ideje te zapadne civilizacije, gledaš njihove filmove, slušaš njihovu muziku, koristiš njihovu tehnologiju, voziš njihove aute. A ako slučajno poželiš odseliti u potrazi za boljim poslom i životom, redovito se preseliš u Beč ili Čikago, a ne u Grozni ili Minsk. Tebi je to nelogično?
Ето показатеља ко и како потпирује мржњу и позива на ескалацију сукоба.30 godina posle srpskog napada na bosnu, zapad se opet predomislja,
samo da ne eskalira
u ukrajini je verovatno upravo zbog toga doslo do toliko zlocina
da li treba jasnije
Krieg in Bosnien-Herzegowina: Soll das der Westen mit seinen Werten sein?
30 Jahre nach dem serbischen Überfall auf Bosnien zögern wir wieder, nur nicht eskalieren. In der Ukraine haben wir so womöglich an vielen Orten Völkermord zugelassen.
Ein Gastbeitrag von Marieluise Beck
7. April 2022, 17:28 Uhr 360 Kommentare
![]()
Ein ukrainischer Mann, dessen Arm von russischen Soldaten gebrochen wurde, wie er erzählt, vor seinem Haus in Butscha (06. April) © Alkis Konstantinidis/Reuters
zasto kosovo, kosovo je u njihovim rukama,Hrvati se tek nece zajebavati, znas koliko ih to interesuje kao lanjski sneg, u Bosni ce pre stati na Srpsku stranu. Pogresno si informisan, ako je gde moguce zariste to je Kosovo.
Ne znam, ali ovakav kaos koji se dešava u ruskoj armiji ke u američkoj vojsci potpuno nezamisliv. O suvremenim tehnologijama je suvišno govoriti, Rusi su na dosta bolan način shvatili šta znači tenk u 2022 godini i šta znači dron.А за тебе је НАТО.супериорна војска, јер имају јебачки БДП?
Како се сврставање на неку страну у борби може везивати с православном вером?
Кад смо код православне вере, све ово што се дешава, а то је да гине православни народ руско-украјински, руски/украјински је грех, велики грех и велика несрећа.
Nema vise pljacke zato su ovoliko i poludeli.Prodane duse i podguzne muve tako razmisljaju.Znas li koliko je zlata opljackano u Iraku da bi ti vozio skup auto,koliko je indijaca nastradalo da bi Englezi bili srecni,koliko je afrikanaca nastradalo da bi Belgijski kralj uzeo sta je namerio i sada su oni bogati.,......bas humano...fasizam...klasican i ti mozes iz americke bulje da viris ali isprdece te kad tad.....Meni je to logicno
Ovdje se radi o ukrajinskom blatu..Obrnuo si igricu...Hitler je u Rusiji zaglavio....zaglavicete i vi,fasisti u Rusko blato...tu ce vam biti kraj,jednom i za navek....
ovo je njihova standardna retorika,Ето показатеља ко и како потпирује мржњу и позива на ескалацију сукоба.
Teroristi u tuđoj zemlji nemaju nikakva ratna prava, Za Rusiju ovo nije rat znači, nema zarobljenika, samo teroristi koji ubijaju Ukrajince.U intervuju danskoj televiziji, plaćenik kaže da ukrajinci ubijaju zarobljene ruske vojnike.
![]()
Podijeli tajnu s nama koji televizor imaš, na čemu kucaš ovu poruku i koji auto voziš.Prodane duse i podguzne muve tako razmisljaju.Znas li koliko je zlata opljackano u Iraku da bi ti vozio skup auto,koliko je indijaca nastradalo da bi Englezi bili srecni,koliko je afrikanaca nastradalo da bi Belgijski kralj uzeo sta je namerio i sada su oni bogati.,......bas humano...fasizam...klasican i ti mozes iz americke bulje da viris ali isprdece te kad tad.....Meni je to logicno
To ti mislis,zato i jesi u zabludi,raspitaj se ko je to blato stvorio,ko ga je finansirao,ko je skrivao zverstva nad decom,zenama,starim ljudima godinama koje su tvoja braca fasisti cinili...e zato ce da bude isusena mocvara vrlo brzo na zalost svih onih koji su u mulju Ukraine mislili da nastave pljacku i teror.Proslo je u Iraku,Libiji,uspeli su u pljackaskom pohodu..ovde se prica zavrsava....Hvala Putinu I Rusiji i Bog neka im da snagu da zmiji skrcaju glavu.Ovdje se radi o ukrajinskom blatu..