Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам да ли разумеш руски, али овај човек прича неке апсурде - био је у подруму, а борци са Азова на четвртом спрату и пуцали на цивиле!? како неко може да пуца на цивиле када на улицама Мариупоља нема живог човека? Цивили су већ месец дана у подрумима и не могу да изађу због сталног гранатирања од стране агресорске војске. Онда је пројектил погодио подрум!? Питам како ће пројектил ући у подрум? човек је видно збуњен, не сећа се добро шта му је речено да лаже .....

sta cemo rusima, a sta cemo i zapadu,
pa iz istog razloga zbog kojeg su vodjena i dva svetska rata
zapad jednostavno zeli sve da zauzme i lakse manevrise protiv rusa,
rusi nisu stvorili varsavski pakt jer im treba teritorija i vlast,
nego da zapad ne bi prisao blize rusiji, jer te drzave nisu u stanju da same odlucuju
a to se eto sad desilo
Budale su stvorile varsavski pakt jer su hteli da sire komunisticku ideologiju, sad ih to ne zanima a ratuju u Ukrajini da im pokazu sa kim imaju posla i da ne mogu vise da idu okolo i pljackaju. Branili su i Siriju i od tada se razbojnici ne usudjuju nikog vise da napadnu. Vidis da su poludeli uvode sankcije mackama, Dostojevskom, Cajkovsom... a usput pljackaju svakog ko rusima kaze dobar dan.

Čekamo da vidimo pacove iz Marijupolja.

Kažu biće svakakvih. Mislim ako prežive i ako ne prežive ostaće dugmići pa da vidmo ko je to sve pomagao tamo nacistima.
Sve su oči uprte u to !
U početku sam bio za to da ih sprže
Ne sad ih treb a navatati žive odrati od batina i naterati da ispričaju i šta su doručkovali i zašto su tamo i šta su sve planirali ,
Spakovati u helikopter i onda ih spržiti " slučajno " Kolateralna šteta :zkez:

The State Duma announced the right of Russia to Hokkaido​

MOSCOW , April 4, 2022 , 12:04 — REGNUMAny country, if desired, can put forward territorial demands, Russia has the right to Hokkaido. According to a REGNUM correspondent on April 4, this was stated by the leader of the SRZP, State Duma deputy Sergei Mironov .

LOL

pa Rusiju treba razvaliti na pasaluke, sta misli ta stoka agresorska

Ukrajinska vojska u rasulu

Tako tvrdi zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Ruske federacije, general Igor Konašenkov. On je saopštio da su ruske snage od početka operacije uništile više od 2.100 ukrajinskih vojnih objekata.
„Ukrajinska strana izgubila je 11.794 vojnika – poginulih, nestalih, u kritičnom stanju. Zarobljene su 793 osobe“, rekao je general. Dodao je da su u subotu oružane snage Rusije nastavile udare po vojnim ciljevima zapadnog suseda kad je uništeno pet radarskih stanica i dva sistema Buk M1.
„Ukupno je do sada uništeno 2119 vojnih infrastrukturnih objekata među njima 74 kontrolna punkta i komunikacioni centri, 108 sistema S-300, BUK M-1 i OSA kao i 68 radara. Uništeno je i 69 aviona na zemlji i 21 u vazduhu, 748 tenkova i drugih oklopnih vozila, 76 višecevnih bacača raketa, 274 komada artiljerije, 523 komada specijalnih vozila i 59 bespilotnih letilica“, razimirao je ruski general dosadašnji učinak „Specijalne vojne operacije“ Ruske federacije u Ukrajini.

Ovo im nece nadoknaditi da sve sto Nato ima odvezu u Ukrainu.....:hahaha::hahaha::hahaha:
I šta kaže Konašenkov, koliko Rusa je zaginulo u specijalnoj operaciji od raspale ukrajinske vojske

Budale su stvorile varsavski pakt jer su hteli da sire komunisticku ideologiju, sad ih to ne zanima a ratuju u Ukrajini da im pokazu sa kim imaju posla i da ne mogu vise da idu okolo i pljackaju. Branili su i Siriju i od tada se razbojnici ne usudjuju nikog vise da napadnu. Vidis da su poludeli uvode sankcije mackama, Dostojevskom, Cajkovsom... a usput pljackaju svakog ko rusima kaze dobar dan.
nije to imalo veze sa komunizmom,
nego je sluzilo samo kao zid protiv nato-a,
da ne bi doslo do ovoga sta je sad doslo

U intervuju danskoj televiziji, plaćenik kaže da ukrajinci ubijaju zarobljene ruske vojnike.

FPwsPqRXEAMbWYg

Sve su oči uprte u to !
U početku sam bio za to da ih sprže
Ne sad ih treb a navatati žive odrati od batina i naterati da ispričaju i šta su doručkovali i zašto su tamo i šta su sve planirali ,
Spakovati u helikopter i onda ih spržiti " slučajno " Kolateralna šteta :zkez:
Ko se nije skrio, magarac bio.

Biće zanimljivo vidjeti koga sve tu ima.

ne znam ovi debili rusi sta rade. imaju ogromnu teritoriju. Umesto da uzmu neki program i dosele ruse iz ukrajine sve u rusiju, oni vode neke ratove uz *****. a bukvalno su trebali da urade ko jevreji sa arapskim jevrejima, tj sve da ih pozovu u izrael. Tako su i rusi trebali da urade, da napuste celu ukrajinu, da ne glume silu kad nisu.

ne znam ovi debili rusi sta rade. imaju ogromnu teritoriju. Umesto da uzmu neki program i dosele ruse iz ukrajine sve u rusiju, oni vode neke ratove uz *****. a bukvalno su trebali da urade ko jevreji sa arapskim jevrejima, tj sve da ih pozovu u izrael. Tako su i rusi trebali da urade, da napuste celu ukrajinu, da ne glume silu kad nisu.
Danas sam pisao ovde,ne zaboravi da su Rusi ratovali i protiv Cecenije a vidi ih danas,nikada ne igraj na kartu da su Rusi glupi.

kako niko nema podrske,
pa isti onaj zapad ce naoruzati i navuci
iste one muslimane,
cim se bude stavilo pitanje na sto u sarajevu,
o ulasku u nato
prica je gotova,
mudzosi jedva cekaju
Nemaju podrsku Hrvata kao sto je to bio slucaj 92, znaci nema nista od toga. To sto citas komentare pa vidis halabuku to je tako vec godinama. Inace BiH ti je zemlja u masovnom raseljavanju svih naroda, verujem da je prosecna starosna dob stanovnistva blizu 50 godina, veruj mi nema ko ratovati.

To što ti ne znaš šta Rusi rade ne znači da Rusi ne znaju šta rade.

A dobro rade čim svaka budala ne može da shvati šta rade.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back