This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Ти лажеш чим зинеш, зар верујеш да те било ко овде озбиљно схвата?To je vaša priča.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти лажеш чим зинеш, зар верујеш да те било ко овде озбиљно схвата?To je vaša priča.
ako se to desi u šta ne vjerujem a posljedica je straha od rata s rusijom s kojom le pen ima dobre odnose bila bi to tektonska posljedica i za EU i za NATO.Francuska Le Pen prema najnovijim analizama u prednosti u drugom krugu u odnosu na Makrona.![]()
Јебо УНNajvece gubitke su doziveli Rusi u UN, cak i vas AV glasao protiv agresora.![]()
uvek mi je bila simpaticna ta zena pogotovo kad je stavila onog ratnog zlocinca christine amanpour na mesto sto se tice krima u intervjuFrancuska Le Pen prema najnovijim analizama u prednosti u drugom krugu u odnosu na Makrona.![]()
ovo je odličan potez u korist rusije...Daj bože da Kina rokne Tajvan. Glupi ameri i europljani bi im nabili sankcije i sami sebe uništili
Nije tacno...ne lazes, samo ne znas...To je vaša priča.
Bila je vest u novinama.Пре неких дан рекох како примећујем људе који говоре руски по Београду на разним местима.
Сад чујем да је у последњих месец и по дана основано око триста фирми Руса из Русије и Украјине и Украјинаца. Је ли неко чуо нешто о овоме?
ona je vec najavila ako pobedi francuska izlazi iz natoa i nije jedina mislim da i onaj drugi kanditat koji se visoko kotira je to isto rekao zaboravio sam mu imeFrancuska Le Pen prema najnovijim analizama u prednosti u drugom krugu u odnosu na Makrona.![]()
Svejedno mi je, kažem svoje, koga zanima pročita i sve pet.Ти лажеш чим зинеш, зар верујеш да те било ко овде озбиљно схвата?
Јебо УН
pa nije to i rekaonakon putina doći će putin na stereoidima
If Putin won‘t remove Peskov, the people will remove him. Russian social media is furious right now
What did he do again?
He went to Skynews, started saying Mariupol is part of Luhansk Republic, that russia has „significant“ losses and that he wants the conflict to end in a peace agreement in the next day(s). Dude is doing a better job than Ukraine‘s SBU could ever do
Peskov 5th column??????
Ok, valjda sam samo umislio.Nije tacno...ne lazes, samo ne znas...
bogme ruskom narodu je pala crnina na oci a kad se to desi njihovi politicari imaju samo jedan izbor ili raditi sta im narod nalaze ili se i sami sa porodicama mogu naci u nekom gulagu u sibiruradikalizacija ruskog društva traži odlučne vođe...izgleda da putin ili ekipa oko njega nije spremna na osobnu žrtvu...
Jesi, tu pricu su poceli Rusi, i sad je aktuelna....Ok, valjda sam samo umislio.![]()
Ruske međunarodne rezerve su tokom nedelje porasle za 2.1 milijardu dolara.
un vazan kao sobarica u vlasnistvu hotelaЈебо УН![]()
nema sta ocekuje se krah rusije svakog trena javlja hrvatijanska usraska tviter bojnaRuske međunarodne rezerve su tokom nedelje porasle za 2.1 milijardu dolara.
Mislim da ce im Rusija prije izaci u susret glede slanja oruzlja...Ukrajina, ministarstvo spoljnih poslova Tražimo da nam NATO obezbedi oružje pre nego što bude prekasno.
ovo je i na njihovom sajtu i nema od ovoga sto i je napisanonakon putina doći će putin na stereoidima
If Putin won‘t remove Peskov, the people will remove him. Russian social media is furious right now
What did he do again?
He went to Skynews, started saying Mariupol is part of Luhansk Republic, that russia has „significant“ losses and that he wants the conflict to end in a peace agreement in the next day(s). Dude is doing a better job than Ukraine‘s SBU could ever do
Peskov 5th column??????
jadan ne sme da odgovori sa glavnog naloga meni pa odgovara sa 3-4 druga naloga stvarno jadno tuzno i bednoТи лажеш чим зинеш, зар верујеш да те било ко овде озбиљно схвата?